دانستنی

۸ راهکار استارتاپ‌ها برای کاهش هزینه‌های کسب و کار

۸ راهکار استارتاپ‌ها برای کاهش هزینه‌های کسب و کار

راه اندازی یک کسب و کار جدید، ساده نیست. با این حال افراد زیادی ایده‌هایشان را در قالب استارتاپ‌ها اجرایی می‌کنند. آنها به جای کار کردن برای کارفرمای دیگر، به دنبال راه اندازی کسب و کار مورد علاقه خودشان هستند.

امروزه کارآفرینان در مسیر راه اندازی کسب و کارهای موفق با چالش‌های زیادی مواجه هستند. یکی از این چالش‌ها، مدیریت جریان نقدینگی است. اغلب شرکت‌های نوپا به خاطر صرف پول بابت امورات نه چندان مهم دچار مشکل می‌شوند. برخی از هزینه‌ها کاملا غیرضروری هستند و باید بابت امورات مهم تر هزینه کنید. یعنی تنها برخی از هزینه‌ها ضرورت دارند. به عنوان یک کارآفرین باید تفاوت میان هزینه‌های ضروری و غیرضروری را به خوبی بشناسید.

 

کسب درآمد از طریق ایجاد فروشگاه محصولات خود بصورت رایگان در سرکالا

اگر هر کدام از شما کسب و کاری داره چه کسب و کار خانگی و یا مغازه ای داره و علاقه داره که کارشو توسعه بده و محصولاتش رو بیشتر معرفی کنه و  فروشگاه اینترنتی داشته باشه میتونه فروشگاه خودشو تو سایت سرکالا درست کنه و محصولاتشو و اجناس مغازه شو تو فروشگاه خودش بذاره و لینک فروشگاه خودشو تو کانال های مختلف بذاره و یا به دوستان خودش بده تا محصولاتشو تو فروشگاهش ببینند و خرید کنند .

هدف از ایجاد سایت فروشگاهی سرکالا، تجمع محصولات و کالاهای موجود در مغازه‌های کوچک گسترده سطح شهر در یک فروشگاه جامع و کامل و ارائه حق انتخاب بهینه به مشتریان از میان انبوهی از کالاهای مشابه و دسترسی سریع و آسان به آنهاست.
هدف، ایجاد یک ارتباط مستقیم بین فروشنده و خریدار است به‌گونه‌ای که فروشنده بتواند تمامی کالاهای موجود در فروشگاه خود را در کمترین زمان ممکن و به نحو احسن به خریدار معرفی کند و خریدار نیز بتواند کالاهای موردنیاز خود را با دقت و اطلاعات کامل و با صرف کمترین وقت و انرژی و مناسب‌ترین قیمت تهیه کند

دستورالعمل اجرایی

برای ساختن فروشگاه خودتون مراحل زیر را دنبال کنید
مراحل ایجاد فروشگاه با موبایل :
۱- وارد سایت زیر بشید .
www.sarkala.com
۲- گزینه حساب کاربری رو در پایین بزنید
۳-عضویت را بزنید
۴-گزینه من یک فروشنده هستم را بزنید و اطلاعات خود را وارد کنید ودکمه عضویت را بزنید .
۵-دقت داشته باشید در بخش اطلاعات ایمیل شما و گذر واژه شما نام کاربری و پسورد شما برای ورود به سایت هستند که باید جایی یادداشت کنید که فراموش نکنید .
در زیر باکس اسم فروشگاه لینکی نمایش داده میشود که این لینک آدرس فروشگاه شماست که باید آنرا هم جایی یادداشت کنید تا برای دیگران بفرستید .
۶- بقیه مراحل را ادامه دهید تا پنل پیشخوان فروشگاه شما ایجاد شود .
۷ – سپس وارد تنظیمات پنل پیشخوان شما شوید و عکس بنر و پروفایل فروشگاه خود را ایجاد کنید .

بعد از اینکه فروشگاهتون رو ساختید حالا نوبت گذاشتن محصولاتتون تو فروشگاهتون است

روش گذاشتن محصول در فروشگاهتون

۱- وارد سایت سرکالا بشید
www.sarkala.com
۲- با یوزر نیم و پسورد وارد پیشخوان فروشگاه خودتون بشید
۳- در پیشخوان و در باکس مشکی وسط صفحه منو را باز کنوید
۴- گزینه محصولات و افزودن محصول جدید را بزنید
۵- تصاویر و قیمت و توضیحات محصول خود را اضافه کنید و افزودن محصول را بزنید و در صفحه جدیدی که باز میشود اطلاعات محصول را چک کنید و ذخیره اطلاعات را بزنید .
محصول شما در فروشگاهتان ذخیره شد

به طور معمول، هزینه‌های استارتاپ‌ها بالاتر از سود حاصل از این کسب و کارها است. چون در ابتدا برای راه اندازی روال کاری و سرپا شدن کسب و کارتان، هزینه می‌کنید. به طور کلی در ابتدا برای دفترکار، تجهیزات، نیروی کار و غیره هزینه می‌کنید. در این مقاله هشت راهکار برای کاهش هزینه‌ها در اختیارتان قرار می‌گیرد.

۱.کاغذ بازی را کنار بگذارید

دفتر کار بدون کاغذ، بهره وری بالاتری دارد و تا حدی هم در هزینه‌ها صرفه جویی می‌شود. به طور عادی اغلب کسب و کارها تا حد زیادی به برگه‌های فاکتور، گزارش‌ها، دستورالعمل‌ها و اسناد وابسته هستند. به مقدار کاغذ و جوهر مصرفی پرینتر در طول هفته کاری فکر کنید.

از طرفی خرید پرینتر هم چندان ارزان نیست. پس به جای کاغذ و پرینتر تمامی کارها را به صورت دیجیتالی انجام دهید. فعالیت دیجیتالی علاوه بر صرفه جویی مالی باعث صرفه جویی در فضای کار هم می‌شود. تراکنش‌های بدون کاغذ به صورت دیجیتالی و سریعتر انجام می‌شوند و کارکنان هم به راحتی از اطلاعات مربوط  به آنها مطلع می‌شوند. در این زمینه برای کاهش هزینه‌ها میتوانید از نرم افزارهای مدیریت پروژه و حسابداری استفاده کنید. فریلنسرهای حسابدار هم کارهای حسابرسی را با هزینه کمتر انجام می‌دهند. فریلنسرها در پلتفرم‌های دورکاری مثل فریلنس پارس آماده همکاری با کارآفرینان و کارفرماها هستند.

۲.برون سپاری

استخدام کارکنان هم یکی از مخارج بزرگ در استارتاپ‌ها محسوب می‌شود. خب در این باره چه باید کرد؟ برون سپاری، روشی برای کاهش هزینه‌ها و انجام مسئولیت‌های مورد نیاز در کسب و کارتان است.

برای برون سپاری کارها و مسئولیتها، در ابتدا به سابقه کاری فریلنسرهای شاغل در پلتفرم‌های فریلنسینگ و دورکاری مثل کارلنسر توجه کنید. فریلنسرها در مشاغل مختلف از منشی و دستیار مجازی گرفته تا حسابداران و نویسندگان در این پلتفرم‌ها به صورت آنلاین مشغول به فعالیت هستند. یکی از مزایای برونسپاری، امکان استخدام افراد حرفه‌ای با هزینه‌ای کمتر از استخدام کارکنان تمام وقت است.

برای این کار باید به عنوان کارفرما، اکانتی را در پلتفرم‌های فریلنسینگ ثبت کنید. سپس نیازمندی‌های کاری را در قالب پروژه‌های مجزا یا مرحله‌ای ثبت می‌کنید تا فریلنسرها هم پیشنهادشان را برایتان ارسال کنند. بعد با توجه به مهارتها و سوابق کاری فریلنسر، بهترین افراد را انتخاب می‌کنید. حتماً قبل از شروع کار، نمونه کارها را بررسی کنید تا بهترین فرد را انتخاب نمایید.

۳.برندینگ را مدنظر قرار دهید

اگر به دنبال کسب و کاری بسیار موفق هستید، پس برندینگ را نادیده نگیرید. البته در این مسیر نباید حساب بانکی خودتان را صفر کنید. خدمات برندینگ علاوه بر شرکت‌های بزرگ برای استارتاپ‌ها هم در دسترس قرار دارند.

فناوری هر روز در حال رشد است و بر جهان حاکم شده پس ابزارهای برندینگ بسیار مناسبی از طریق اینترنت در دسترس همگان قرار دارد. برای مثال ابزارهای زیادی برای طراحی لوگوی باکیفیت وجود دارند. خودتان به راحتی در عرض چند دقیقه قادر به استفاده از این ابزارها هستید. از طرفی دستیابی به لوگوی حرفه‌ای به وسیله ابن ابزارها بیشتر از ۵ دلار هزینه ندارد. کل فرایند طراحی لوگو با این ابزارها بسیار ساده است. اگر هم فرصت این کار را ندارید با هزینه‌ای مناسب می‌توانید وظیفه برندینگ را به طراحان کارلنسر واگذار کنید.

استخدام طراح گرافیک

۴.هوشمندانه پول خرج کنید

شاید این نکته خیلی بدیهی به نظر برسد، ولی اهمیت زیادی دارد. استارتاپ‌ها برای موفقیت باید به برنامه ریزی و اولویت بندی مخارجشان بپردازند. کسب و کارهای کوچک به محض ورود به بازار کار، نباید ریخت و پاش کنند. این کار به شما اعتبار نمی‌دهد.

درآمد از طریق سایت  فریلنس پارس

(www.freelancepars.com)

فریلنس پارس ، یک سایت فریلنسینگ و دورکاری برای سفارش و انجام پروژه های اینترنتی در ایران است. انواع پروژه ها و نیازهای کاری و شغلی در زمینه های سفارش تایپ، تولید محتوا، ترجمه زبان های مختلف، طراحی گرافیک، عکاسی، ادیت عکس و فیلم، برنامه نویسی، طراحی سایت، دستیار مجازی، آهنگسازی و ویرایش صوت، معماری، نقشه کشی، مدلسازی و… در این سایت قابل تعریف و اجراست.کارفرمایان، نیازها یا پروژه های خود را در این سایت به صورت رایگان مطرح کرده و متخصصان یا فریلنسرهای سایت، با ارائه پیشنهاد همکاری، پروژه‌ها را انجام داده و تحویل می‌دهند. کارفرما، پس از ثبت پروژه و توافق نهایی با فریلنسر بر سر هزینه و روش انجام کار، هزینه پروژه را واریز کرده و سایت، مبلغ را نزد خود نگه می‌دارد. پس از انجام کار و تحویل به کارفرما، تایید و رضایت او، مبلغ برای فریلنسر آزاد می‌شود. با این قابلیت که در اصطلاح “پرداخت امن” نامیده می‌شود، هم کارفرما از انجام پروژه خود اطمینان دارد و هم فریلنسر از واریزی مبلغ توسط کارفرما.

مراحل ثبت نام و عضویت در سایت فریلنس پارس

۱-در سایت به عنوان فریلنسر ثبت نام کنید و ایمیل و شماره موبایل خود را تایید کنید.

www.freelancepars.com

۲- سپس پروفایل خود را کامل کنید و مهارت‌ها، سابقه تحصیلی، شغلی و… را بنویسید.

۳- اگر نمونه کارهای مناسبی دارید، در سایت آپلود کنید.

۴- وارد قسمت پروژه های سایت شده، پروژه های مد نظر و مرتبط با مهارت ها و توانایی های خود را پیدا کنید و آن‌هایی که از نظر زمانی و هزینه، مایل به انجام آن‌ها هستید را ثبت پیشنهاد زده و مبلغ پیشنهادی، زمان و توضیحات لازم را برای کارفرما بنویسید.

پس نیازی به خرید تجهیزات و مبلمان نو ندارید. با هزینه کمتر قادر به خرید لوازم در حد نو و دست دوم هستید. به جای اجاره دفتر کار در مرکز تجاری می‌توان جای دورتر را با هزینه کمتر تهیه کرد. از طرف دیگر به کارگیری آدرس مجازی بسیار ارزان تر است. بعد از اینکه شرکت به سوددهی رسید می‌توانید مکانی واقعی را اجاره کنید.

۵.با بازاریابی دیجیتال به خوبی آشنا شوید

استارتاپ‌ها با کمک ابزارهای دیجیتال به راحتی رشد می‌کنند. برای به کارگیری این ابزارها نیازمند آشنایی با فنون بازاریابی دیجیتال هستید. با جنبه‌های مختلف بازاریابی دیجیتال مثل وبلاگ نویسی، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، بازاریابی ایمیل و غیره آشنا شوید. بنابراین به رشد سریعتر و بهتر شرکت کمک خواهید کرد. با این روش تا حد زیادی در هزینه‌های تبلیغاتی صرفه جویی خواهید کرد.

اگر به خوبی با این نوع بازاریابی آشنا شوید، به صورت ارزان با حتی رایگان به آن دسترسی پیدا می‌کنید. می‌توانید برند خودتان را روی پلتفرم‌های اجتماعی مختلف مثل اینستاگرام یا فیسبوک تبلیغ کنید که کمک زیادی به شناخته شدنتان نموده و هزینه‌ای هم ندارد. ارسال خبرنامه برای ایمیل کاربران با کمک ابزارهای بازاریابی ایمیلی هم هزینه کمی برایتان دارد.

اطلاعات زیادی در قالب کتاب الکترونیک و ویدئوهای آموزشی در مورد بازاریابی دیجیتال وجود دارند که با کمک آنها به خوبی با این حوزه آشنا می‌شوید. اگر باز هم فردی پر مشغله هستید، می‌توانید از فریلنسرهای کارلنسر به عنوان ادمین‌های شبکه اجتماعی کمک بگیرید و تولید و انتشار محتوا در مورد برندتان را به آنها واگذار کنید.

۶.جریان نقدینگی را مدیریت کنید

مدیریت جریان نقدینگی مسائل مهمی را به همراه دارد. در اغلب مواقع فقدان پول، مسأله نیست. بلکه باز پرداخت پول از مشتریانی که از خدمات یا محصولات شما استفاده کرده‌اند، اهمیت دارد. البته هیچ شرکتی در برابر مشتریان بدحساب امنیت ندارد. اگر تمهیداتی برای این شرایط ندارید، پس دچار بحران مالی خواهید شد.

برای تقویت نقدینگی و اجتناب از کسری درآمد، نیازمند سیاست فاکتور نویسی بسیار دقیق هستید. با این روش، مشتریان می‌دانند که شما هیچگونه تأخیری را در پرداخت‌ها نمی‌پذیرید. در این سیاست باید بندی به عنوان جریمه مشتری در صورت تأخیر در پرداخت، لحاظ شود. با این شروط، پرداخت‌ها به موقع و مدیریت جریان نقدینگی به سادگی انجام می‌شود.

از طرفی می‌توانید کمی تخفیف دهید تا پرداخت‌ها سریعتر انجام شوند. سیستم‌های باز پرداخت خودکار هم زمان پرداخت را به مشتریان یادآوری می‌کنند. این سیستم، ایمیل‌هایی را برای خریداران ارسال نموده و مهلت پرداخت را مشخص می‌کند. با این گام به راحتی قادر به مدیریت جریان نقدینگی و اجتناب از بحران مالی می‌شوید.

۷.تأمین کنندگان مناسبی پیدا کنید

اگر خدمات یکی از تأمین کنندگان مناسب نیست، پس به راحتی، تأمین کننده دیگری پیدا کنید. تأمین کنندگان برای خدماتی مثل تعمیرات، تأسیسات، مواد اولیه، پاکسازی و غیره وجود دارند. اگر تأمین کننده با نرخ بهتر پیدا نکردید، پس با تأمین کننده فعلی برای گرفتن تخفیف مذاکره کنید. البته این تخفیف نباید باعث کاهش کیفیت کار و خدشه به برند شود.

۸.هرکاری که از عهده خودتان ساخته است، انجام دهید

در آخر باید کار را شروع کنید و تا حد امکان صرفه جویی کنید. پس مالکان استارتاپ‌ها باید وظایفی را که از عهده آنها بر می‌آید؛ انجام دهند. به جای استخدام منشی، خودتان کارها را مدیریت کنید. با انجام کارهایی که در حوزه تخصص خودتان است تا حد امکان می‌توانید در هزینه‌ها صرفه جویی کنید.

در نهایت . . .

آغاز کسب و کار بسیار جذاب است. رسیدن به موفقیت هم خیلی دشوار نیست. برای این منظور روی جریان نقدینگی و برنامه ریزی فعالیتهای کاری متمرکز شوید. هنگامیکه جریان نقدینگی آغاز شد، غالب پول به دست آمده را صرف توسعه شرکت کنید. خرج کردن پول بابت امورات بی فایده یا ذخیره کردنش، وسوسه کننده است. ولی با این کار در شرایط دشوارتری قرار خواهید گرفت. آیا علاوه بر راهکارهای قید شده در این مقاله، راهکار دیگری به نظرتان می‌رسد؟ لطفاً نظرات خودتان را با تیم کارلنسر در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *