دانستنی

آیا برای تأمین مخارج زندگی به دنبال شغل دوم می‎گردی؟

آیا برای تأمین مخارج زندگی به دنبال شغل دوم می‎گردی؟

کسب درآمد از طریق ایجاد فروشگاه محصولات خود بصورت رایگان در سرکالا

اگر هر کدام از شما کسب و کاری داره چه کسب و کار خانگی و یا مغازه ای داره و علاقه داره که کارشو توسعه بده و محصولاتش رو بیشتر معرفی کنه و  فروشگاه اینترنتی داشته باشه میتونه فروشگاه خودشو تو سایت سرکالا درست کنه و محصولاتشو و اجناس مغازه شو تو فروشگاه خودش بذاره و لینک فروشگاه خودشو تو کانال های مختلف بذاره و یا به دوستان خودش بده تا محصولاتشو تو فروشگاهش ببینند و خرید کنند .

هدف از ایجاد سایت فروشگاهی سرکالا، تجمع محصولات و کالاهای موجود در مغازه‌های کوچک گسترده سطح شهر در یک فروشگاه جامع و کامل و ارائه حق انتخاب بهینه به مشتریان از میان انبوهی از کالاهای مشابه و دسترسی سریع و آسان به آنهاست.
هدف، ایجاد یک ارتباط مستقیم بین فروشنده و خریدار است به‌گونه‌ای که فروشنده بتواند تمامی کالاهای موجود در فروشگاه خود را در کمترین زمان ممکن و به نحو احسن به خریدار معرفی کند و خریدار نیز بتواند کالاهای موردنیاز خود را با دقت و اطلاعات کامل و با صرف کمترین وقت و انرژی و مناسب‌ترین قیمت تهیه کند.

دستورالعمل اجرایی

برای ساختن فروشگاه خودتون مراحل زیر را دنبال کنید
مراحل ایجاد فروشگاه با موبایل :
۱- وارد سایت زیر بشید .
www.sarkala.com
۲- گزینه حساب کاربری رو در پایین بزنید
۳-عضویت را بزنید
۴-گزینه من یک فروشنده هستم را بزنید و اطلاعات خود را وارد کنید ودکمه عضویت را بزنید .
۵-دقت داشته باشید در بخش اطلاعات ایمیل شما و گذر واژه شما نام کاربری و پسورد شما برای ورود به سایت هستند که باید جایی یادداشت کنید که فراموش نکنید .
در زیر باکس اسم فروشگاه لینکی نمایش داده میشود که این لینک آدرس فروشگاه شماست که باید آنرا هم جایی یادداشت کنید تا برای دیگران بفرستید .
۶- بقیه مراحل را ادامه دهید تا پنل پیشخوان فروشگاه شما ایجاد شود .
۷ – سپس وارد تنظیمات پنل پیشخوان شما شوید و عکس بنر و پروفایل فروشگاه خود را ایجاد کنید .

بعد از اینکه فروشگاهتون رو ساختید حالا نوبت گذاشتن محصولاتتون تو فروشگاهتون است

روش گذاشتن محصول در فروشگاهتون

۱- وارد سایت سرکالا بشید
www.sarkala.com

۲- در پیشخوان و در باکس مشکی وسط صفحه منو را باز کنید
۳- با یوزر نیم و پسورد وارد پیشخوان فروشگاه خودتون بشید
۴- گزینه محصولات و افزودن محصول جدید را بزنید
۵- تصاویر و قیمت و توضیحات محصول خود را اضافه کنید و افزودن محصول را بزنید و در صفحه جدیدی که باز میشود اطلاعات محصول را چک کنید و ذخیره اطلاعات را بزنید .
محصول شما در فروشگاهتان ذخیره شد.

زمانی که صحبت از شغل دوم می‌شود، خیلی‌ها تنها به فکر کار در اسنپ، رستوران و… می‌افتند. شاید خودتان هم مدتی تجربه آن را داشته‌اید، که هر روز بعد از ظهر خسته و کوفته از سر کار برگشته‌اید، و به ناچار یکی از این کارها را انجام داده‌اید.  اما در این مقاله می‌خواهیم راه‌هایی به شما نشان دهیم، که هم این همه خسته‌تان نکند، اما درآمد نسبتا خوبی داشته باشد. پیشنهاد می‌کنم قبل از خواندن ادامه مقاله، حتما ویدیو زیر را ببینید تا یک دید کلی نسبت به این موضوع داشته باشید و متوجه شوید که چقدر راحت می‌توانید یک شغل دوم پولساز داشته باشید.

در این مطلب قصد داریم، راهکارهایی را به شما آموزش دهیم که به‌عنوان شغل دوم، توسط افراد زیادی تست شده و نتیجه بخش هم بوده است. همینطور سعی می‌کنیم، در هر مورد نقشه راه را تا حدی به شما نشان دهیم. راستی، علاوه بر این مقاله، مطلب «۱۲ راه پولسازی و کسب درآمد در خانه» را هم مطالعه کنید.

شما هم برای داشتن شغل دوم به‌دنبال این معیارها هستید؟

احتمالا شمایی که قصد داشتن شغل دوم را دارید، نه می‌خواهید و نه می‌توانید مثلا ۷ یا ۸ ساعت را برای انجام آن صرف کنید؛ چون کار تمام وقت‌تان به اندازۀ کافی خسته‌تان می‌کند. از طرفی هم زمان شغل دوم باید شناور باشد. مثلا بتوانید آن را عصر یا شب هم انجام دهید. پس نباید محدودیت‌های زمانی داشته باشد.

علاوه بر این فکر نمی‌کنیم که مایل باشید برای کار دوم‌، از محل کارتان به آن طرف شهر بروید! یک شغل مناسب کاری است که بتوانید آن را در منزل هم مدیریت کنید؛ بنابراین دومین معیار محدودیت نداشتن جغرافیایی یا مکانی است.

و در نهایت هم معیار سوم، سرمایه اندک است. احتمالا شما هم سرمایه زیادی ندارید و می‌خواهید کاری بدون نیاز به سرمایه یا مقدار اندک، راه بیندازید. به همین دلیل ما ایده‌هایی را پیشنهاد می‌دهیم که تا حد امکان سرمایه کمی نیاز داشته باشد. خب، ببینیم این ایده‌ها چه هستند:

ایده‌هایی آسان و کم هزینه برای شغل دوم

حالا که تصمیم گرفته‌اید برای کسب درآمد، شغل دوم داشته باشید، یکی از این ایده‌ها را انتخاب و شروع کنید. معمولا این ایده‌ها نه نیاز به مهارت زیادی دارد، نه سرمایه.

۱. بنویسید!

 

اگر دست به قلم خوبی دارید و می‌توانید بنویسید؛ شغل تولید محتوا برای‌تان مناسب است. همینطور اگر نویسنده خوبی نیستید، اما حاضرید برای یادگیری آن زمان صرف کنید، باز هم تولید محتوا را به شما پیشنهاد میکنم.

در حال حاضر به دلیل افزایش کسب‌وکارهای اینترنتی، شغل تولید محتوا به یکی از مشاغل درآمدزا و پرتقاضا تبدیل شده است. مثلا یک نویسنده که در سایت‌های مختلف می‌نویسد، می‌تواند با صرف زمانی بین ۲ تا ۴ ساعت، درآمدی در حدود ۱ تا ۳ میلیون داشته باشد!

همانطور که گفتیم، برای انجام این کار باید مهارت نوشتن و تولید محتوا را داشته باشید. اما نگران نباشید، اگر علاقمند باشید، در مدت زمان کوتاهی آن را یاد می‌گیرید. اگر در نویسندگی مهارت نسبتا خوبی دارید، این نقشه مسیر شما برای کسب درآمد از شغل دوم تولید محتوا در منزل است:

  1. در گوگل کمی در مورد شغل تولید محتوا سرچ کنید و بخوانید.
  2. اگر کار با نرم افزار word و تایپ را به‌خوبی بلد نیستید، آن را تمرین کنید.
  3. در گوگل راجع به محتوای سئو شده کمی مطالعه کنید.
  4. یک دوره آنلاین آموزش فتوشاپ ببینید.  (۴-۵ ساعته هم کارتان را راه می‌اندازد)
  5. یک موضوع را انتخاب و در سایتی مثل ویرگول شروع به نوشتن کنید.
  6. بعد از مدتی که احساس کردید یاد گرفته‌اید، از سایت‌هایی مثل «پونیشا» و «انجام میدم» پروژه بگیرید.
  7. یا اینکه می‌توانید سری به سایت‌های کار یابی بزنید و موقعیت‌های دورکاری تولید محتوا را جستجو و یکی را انتخاب کنید.

با همین چند قدم ساده می‌توانید به مرور وارد فضای این شغل دوم خانگی و پردرآمد شوید. یادتان باشد بهترین کار برای یادگیری مطالعه مقالات متعدد است. (وبلاگ پرتال و نوین می‌تواند منابع خوبی باشد)

۲. مدیریت سایت را به‌عهده بگیرید

مدیریت وب سایت، یک شغل دوم در خانه است. خواهشا نترسید! آنقدر که فکر می‌کنید کار سختی نیست. فقط کافی ست کار با سیستم‌های مدیریت محتوا و ورود اطلاعات را بلد باشید. البته اگر برنامه نویسی هم بلد باشید که چه بهتر.

بسیاری از صاحبان کسب‌وکارها، ترجیح می‌دهند به جای استخدام یک نیرو در شرکت، یک نیروی دورکار را برای مدیریت سایت خودشان انتخاب کنند. در این شرایط شما بهترین گزینه هستید!

در این شغل شما باید به عنوان یک مدیر سایت فعالیت کرده و فعالیت‌های جانبی آن را انجام دهید. چه فعالیت‌هایی؟

 

  • بروزرسانی افزونه‌ها،
  • وارد کردن محصولات و اطلاعات آنها،
  • پاسخگویی به تیکت‌های پشتیبانی،
  • رفع مشکلات احتمالی و ساده سایت،
  • تغییر قیمت برخی از محصولات،
  • و…

حقوق و مزایای این شغل هم اغلب به صورت ثابت در نظر گرفته می‌شود. مثلا برای مدیریت یک سایت به مدت ۴ ساعت در روز، حقوقی معادل ۱ تا ۲ میلیون تومان برای فرد مشخص خواهد شد. اما چطور وارد فضای کسب درآمد از این شغل شوید؟

  1. چند ویدیوی آموزشی وردپرس ببینید
  2. یک دوره رایگان کار با نرم‌افزار فتوشاپ را ببینید
  3. در سایت کاریابی به دنبال موقعیت مدیریت سایت یا ورود اطلاعات بگردید
  4. همچنین می‌توانید در سایت‌هایی مثل پونیشا و انجام میدم، پروژه بگیرید

۳. فروشگاه اینترنتی راه بیندازید

اگر سرمایه کمی دارید، به دنبال یک شغل دوم مطمئن، رو به رشد و البته پردرآمد هستید، در حال حاضر، راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

البته در همان ابتدا یک سری ابهامات ذهنی ممکن است فکرتان را به خودش مشغول کند. مثلا اینکه چطور وب سایت طراحی کنم؟ چطور بدون مهارت آن را مدیریت کنم؟ من که تاکنون تجربه کار با سایت و کسب و کار اینترنتی را نداشته‌ام!

نگران آن هم نباشید، چون بدون کدنویسی و مهارت فنی هم می‌توانید، از پس مدیریت و داشتن یک فروشگاه اینترنتی بر بیایید. مثلا یک راه سادۀ آن استفاده از فروشگاه سازهای آماده است که سایت‌تان را یکی دو ساعت بعد می‌توانید تحویل بگیرید. به علاوه اینکه مهارت و هزینه زیادی هم نیاز ندارد. بد نیست فروشگاه ساز پرتال را امتحان کنید. پرتال ۷ روز مهلت تست دارد. یعنی تا ۷ روز می‌توانید رایگان با آن کار کنید. اگر از سایت ساز پرتال خوش‌تان آمد آن وقت یکی از پکیج‌های فروشگاه ساز را خریداری می‌کنید و رسما کسب و کار اینترنتی شما راه‌اندازی شده است.

حتما می‌پرسید، خب چه محصولی بفروشم؟ هرچیزی که فکر می‌کنید مردم یا نیاز یا علاقه دارند. نظرتان در مورد فروش تیشرت‌ یا اصلا خدمات چاپ روی لیوان چیست؟ یا مثلا فروش یک برند آرایشی بهداشتی؟ یا اینکه محصولات هنری دست ساز خودتان؟ اتفاقا یک مقاله در مورد فروش آنلاین محصولات هنری در بلاگ داریم.

خلاصه اگر هنوز نمی‌دانید چه محصولی برای فروش مناسب است، مقاله «انتخاب محصول مناسب برای فروش» را مطالعه کنید.

همینطور اگر بخواهید، می‌توانید بدون صرف سرمایه، صرفا به صورت واسطه‌ای بین تولید کننده و خریدار محصول را بفروشید. یعنی بعد از سفارش مخاطب، با تولید کننده تماس گرفته، هزینه محصول را به حسابش واریز کنید و بخواهید آن را به آدرس مشتری ارسال کند. یعنی نیازی است سرمایه اولیه داشته باشید. تنها هزینه طراحی سایت است که مقدار آن در صفحه هزینه طراحی سایت نوشته شده است. اما خلاصه به شما بگوییم که با ۱ میلیون هم می‌توانید سایت را بسازید.

البته به جز این، روش‌های دیگری هم وجود دارد: مثلا ساخت فروشگاه اینترنتی فایل در صورتی که محصول دیجیتال و دانلودی دارید، یا همکاری در فروش اگر بخواهید محصول فروشگاه‌های دیگر را بفروشید.

۴. یک آنلاین شاپ در اینستاگرام راه بیندازید

با چند نفر از کسانی که صاحب یک آنلاین شاپ در اینستاگرام هستند صحبت کردیم. تقریبا بیشتر آن‌ها از درآمد و فروش خود راضی بودند. اینستاگرام علاوه بر اینکه ابزاری برای سرگرمی است، می‌تواند فروشگاه شما هم باشد.

اگر می‌خواهید در اینستاگرام یک فروشگاه داشته باشید، به چند چیز نیاز دارید:

۱.محصول: هر محصولی از پوشاک، کیف، کفش، شمع، جوراب، گل و گیاه و…را می‌توانید در اینستاگرام بفروشید. انتخاب و تأمین محصول برای اینستاگرام هم دقیقا مثل سایت فروشگاهی است که توضیح دادیم.

۲. محتوای جذاب: محتوای صفحه شما شامل عکس، کپشن و ویدیو است. هر چیزی که با کمک آن پیامی را به مخاطب می‌دهید. برای اینکه بتوانید افراد را جذب صفحه خود کنید، باید محتوای جذاب و مناسبی در صفحه‌تان منتشر کنید. مثلا نه اینکه فقط پست‌های فروش محصول را بگذارید. محتوای جذاب دیگری که برای افراد کاربردی و مفید است.

در مطلب، راه های افزایش فروش محصول در اینستاگرام، کامل به شما یاد داده‌ایم.

۳. اعتماد: خب اعتمادسازی در فضای شبکه‌های مجازی کمی سخت است. اما می‌توانید به کمک ویدیوهایی از خودتان که دائما به مخاطب نشان می‌دهد، شما یک کسب و کار واقعی هستید، اعتماد او را جلب کنید. اگر خوب فعالیت کنید و محصولات‌ و خدمات‌تان خوب باشد، بعد از مدتی اعتماد مشتری را به‌دست می‌آورید.

۵. پشتیبانی تلفنی هم یک شغل دوم است

 

بسیاری از کسب‌و‌کارها از جمله وب سایت‌های اینترنتی، فروشگاه‌های بزرگ و… برای پاسخگویی به مشتریان خود، سیستم پشتیبانی ۲۴ ساعته تلفنی دارند.

در این شرایط آنها به نیروهایی نیاز دارند که دائما در کنار تلفن خود حاضر به پاسخگویی به مشتریان باشند. البته ممکن است این پاسخگویی به صورت آنلاین و چت باشد. در هر حال، درآمد این شغل نسبت به وظایفی که به شما محول می‌شود، متغیر است و مقدار مشخصی برای آن نمی‌توان گفت.

برای گرفتن چنین کاری، باید به دنبال شرکت‌هایی باشید که نیاز به این نیروها دارند. در مرحله اول شاید وب سایت‌های استخدامی و حتی کانال‌های تلگرامی استخدام به شما کمک کنند.

علاوه بر این می‌توانید خودتان به سراغ سایت‌های فروشگاهی بزرگ رفته و در قسمت همکاری با ما یا استخدام، به دنبال این فرصت شغلی باشید.

۶. آموزش بدهید

چه مهارتی دارید؟ مطمئن باشید هر مهارتی و در هر سطحی که داشته باشید، می‌توانید آن را به افراد مختلف آموزش دهید. کمی در مورد مهارت‌های خودتان فکر کنید:

  • مهارت نویسندگی،
  • خیاطی
  • طراحی
  • کار با نرم افزار‌های آفیس،
  • حتی جوشکاری،
  • برنامه نویسی
  • و…

با یک حساب سرانگشتی متوجه می‌شویم که آموزش، نه فقط یک شغل دوم بلکه یک شغل پردرآمد است. مثلا اگر قرار باشد مهارت مورد نظر خودتان را در ۱۰ ساعت به ۱۰ نفر آموزش دهید و از هر کدام هم فقط نفری ۱۵۰ هزار تومان (ساعتی ۳۰ هزار تومان که مبلغ کمی است.) دریافت کنید، بابت هر ساعت فعالیت مستقیم خودتان ۳۰۰ هزار تومان درآمد خواهید داشت.

برای آموزش نیازی نیست حتما حضوری آن را انجام دهید. به‌صورت مجازی و از طریق شبکه‌های اجتماعی و وب سایت هم می‌توانید این کار را انجام دهید. اما چطور می‌توانیم وارد شغل کسب درآمد از آموزش به صورت مجازی شویم؟

  1. موضوع و زمینه مورد نظرتان را انتخاب کنید
  2. یک پیج اینستاگرام یا وب سایت راه اندازی کنید و به مرور در آن محتوای متنی و ویدیویی کوتاه خودتان را بگذارید
  3. مخاطب‌تان را پیدا و جذب کنید
  4. یک یا چند دوره در سایت‌هایی مثل ایسمینار، ایوند و فرانش برگزار کنید.
  5. بعد از مدتی، دوره‌های پیشرفته‌تر خودتان را تهیه کنید و در سایت بگذارید.

نکته: دقت کنید که وارد شدن شما به دنیای آموزش به شدت روی افزایش فرصت های شغلی که در آینده خواهید داشت، تاثیر دارد. در این مسیر داشتن یک وب سایت به سرعت رشدتان کمک زیادی میکند. البته نباید از اهمیت پیج اینستاگرام غافل شوید.

۷. به عنوان شغل دوم؛ حسابدار شوید

حسابداری هم یک شغل دوم مناسب برای کارمندان است. اگر کمی با فعالیت حسابداری آشنا بوده یا توان یادگیری آن را داشته باشید، می‌توانید به عنوان یک حسابدار دورکار در منزل کسب درآمد کنید.

درآمد این شغل نسبت به انرژی ذهنی و زمانی لازم، شاید خیلی بالا نباشد اما در هر حال شغلی است که می‌توانید آن را به عنوان یک شغل دوم انتخاب کنید. نقشه راه کسب درآمد از حسابداری در منزل به این شرح است:

یادگیری مهارت حسابداری (کلاس‌های فنی حرفه‌ای یا دوره‌های آنلاین)

جستجو در سایت‌های کاریابی که نیاز به حسابدار دورکار دارند

۸. بلاگری هم یک شغل دوم عالی است

بلاگری جزو آن دسته از کارهای پولساز و تقریبا ساده است که هرکسی از پس آن برمی‌آید. بلاگری در اصل تولید محتوا براساس توانایی‌های شماست. یعنی مثلا اگر شغل شما خیاطی است، ویدیوها و محتواهای جالب در مورد لباس، پارچه و نحوه دوخت لباس تولید کنید. بعد از مدتی فعالیت و تولید محتوا، کم کم تعداد دنبال کنندگان شما در شبکه‌های اجتماعی بیشتر می‌شود و به یک شخصیت تاثیرگذار یا اینفلوئنسر تبدیل می‌شوید.

 

از این مرحله به بعد درآمد خیلی زیادی از بلاگری به دست می‌آورید و شرکت‌های فعال در حوزه کاری شما برای تبلیغات به سراغ‌تان می‌آیند. شروع کار بلاگری خیلی راحت است اما باید دقت کنید که پیشرفت در کارتان به تلاش و زحمت زیادی احتیاج دارد. مدام باید محتوای خوب و جالب تولید کنید تا افراد بیشتری شما را فالو کنند.

برای تبدیل شدن به یک بلاگر موفق می‌توانید از دوره‌های آموزش بلاگری که در اینترنت هستند استفاده کنید. کار بلاگری را حتی با یک گوشی هوشمند هم می‌توان شروع کرد. بعد از این که درآمدتان از بلاگری بیشتر شد باید برای بیشتر کردن کیفیت کارتان ابزارهای حرفه‌ای تهیه کنید. مهم‌ترین نکته در مورد شروع بلاگری این است که باید در حوزه‌ای که تخصص و علاقه دارید فعالیت کنید. یادتان باشد که سال‌ها باید در مورد یک موضوع، محتوا تولید کنید. اگر به این موضوع علاقه نداشته باشید بعد از مدتی خسته شده و قید کار را می‌زنید.

۹. عکاسی و فیلمبرداری می‌تواند یک شغل دوم خوب باشد

همانطور که بازار تولید محتوای تصویری در اینترنت حسابی داغ شده، بازار کار عکاسان و فیلمبرداران هم خیلی رونق گرفته است. الان اکثر فروشگاه‌های اینترنتی و کسب و کارهای اینترنتی به عکاس و فیلمبردار برای تهیه عکس از محصول و ضبط ویدیو نیاز دارند. فقط کافیست به سایت‌های کاریابی سر بزنید و میزان درخواست‌ها برای این مهارت‌ها را ببینید.

از طرف دیگر عکاسی و فیلمبرداری و از مجالس و مراسم‌های گوناگون هم درآمد خوبی برای شما خواهد داشت. برای یاد گرفتن عکاسی و فیلمبرداری می‌توانید در کلاس‌های آموزشی یا دوره‌های آنلاین ثبت نام کنید. برای شروع کار هم می‌توانید یک دوربین ارزان قیمت اما حرفه‌ای تهیه کنید. بعد از مدتی که کارتان رونق گرفت و درآمدتان بیشتر شد، می‌توانید وسایل بهتری تهیه کنید و حتی یک آتلیه یا استودیو راه بیاندازید. پیشنهاد می‌کنم در کنار عکاسی و فیلمبرداری، کار با نرم افزارهای ویرایش فیلم و عکس را هم یاد بگیرید.

۱۰. فریلنسری یک شغل دوم با درآمد بالا

فریلنسری یا آزادکاری نوعی کار است که به صورت پروژه‌ای و در منزل انجام می‌دهید. این نوع از کارها معمولا چندان وقت‌گیر و سخت نیستند، اما باید در انجام آن‌ها مهارت داشته باشید. مثلا طراحی گرافیک، ترجمه، تایپ، برنامه نویسی، طراحی سایت و … جزو کارهایی هستند که می‌توانید به صورت فریلنسری انجام دهید. سایت‌هایی مثل پونیشا و انجام میدم، برای گرفتن پروژه به صورت فریلنسر کاربرد دارند.

فریلنسری درآمد بالایی دارد و نیازی به خارج شدن از خانه هم نیست. یه همین دلیل مدتی است که فریلنسری به عنوان یکی از بهترین فعالیت‌ها برای شغل دوم شناخته می‌شود. خیلی از کارمندان بعد از ظهرها که به خانه می‌آیند پروژه‌های فریلنسری را انجام می‌دهند و از این طریق درآمدشان بیشتر می‌شود.

۱۱. از آشپزی برای شغل دوم استفاده کنید

 

احتمالا به محض شنیدن آشپزی، تنها یاد پختن غذا می‌افتاد؛ در حالیکه منظورمان هر نوع خوراکی مثلا کیک، مربا، ترشی و… است. خیلی از رستوران‌ها تهیه یک سری از مواد غذایی موردنیازشان را به افراد دیگر می‌سپارند.

مثلا برای تهیه مواد غذایی مثل سالاد، فینگر فود، پیش غذا و دسر این کار را انجام می‌دهند. چون درست کردن این مواد غذایی زمانبر است و شاید برایشان به‌صرفه نباشد. خب حالا شما می‌توانید آن را به عنوان یک کار پاره وقت یا شغل دوم انجام دهید. اگر سلیقه و حوصله دارید، این کار هم درآمدزاست و هم لذتبخش.

علاوه بر این، ایده دیگر فروش کیک و شیرینی به کافی شاپ‌هاست. با توجه به اینکه اغلب کافی شاپ‌ها توانایی تولید کیک را ندارند، شما می‌توانید بعد از گذراندن یک دوره کوتاه کیک‌های کافی شاپی، محصولات خودتان را تولید و آنها بفروشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *