دانستنی

۵ مهارت اصلی برای کسب درامد در سال ۲۰۲۲

۵ مهارت اصلی برای کسب درامد در سال ۲۰۲۲

کسب درآمد

برخی افراد فکر می‌کنند باید فقط در زمینه تحصیلات خود مهارت یاد بگیرند و یادگیری فقط به مدرک دانشگاهی ختم می‌شود. اما امروز برای حرفه‌ای بودن باید چندین مهارت مختلف را بدست آورد. در نتیجه یک مهارت نمی‌تواند ما را به اهدافمان برساند و خوب است که چندین مهارت مهم را داشته باشیم و از آن‌ها بهره ببریم. برای رهایی از بیکاری در این مطلب ۵ مهارت اصلی برای بالا بردن سطح توانایی کاری را در اختیارتان قرار خواهیم داد؛با کارلنسر همراه باشید.

۵ مهارت اصلی برای بالا بردن سطح توانایی

یادگیری نباید در یک سن خاص و یا حتی در یک سطح شغلی خاص متوقف شود. در دنیای سریع دیجیتالی امروز، مهم است که به طور مداوم دانش خود را گسترش دهیم تا در حرفه فعلی خود توانایی بهتر و بیشتری و داشته باشیم و از تازه‌ها عقب نمانیم. خوشبختانه، یادگیری این ۵ مهارت اصلی به راحتی دسترسی به کامپیوتر است. دوره‌های آنلاین و فیلم‌های آموزشی آنلاینی زیادی در رابطه با یادگیری مهارت‌های مختلف وجود دارد که می‌توانید از این دوره‌های و فیلم‌های آموزشی بهره ببریم در نتیجه نیاز به کلاس‌های خاصی هم نخواهد بود.

web developer

مهارت توسعه وب

توانایی طراحی و ایجاد وب سایت‌ها، در کنار جنبه‌های فنی پشتیبانی، یک مهارت ارزشمند است. میانگین دستمزد توسعه دهندگان وب در سال راضی کننده است و انتظار می‌رود که تعداد مشاغل در این زمینه بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۶ تا ۱۵٪ (سریع‌تر از حد متوسط) رشد کند. دوره‌های مختلف آنلاین مانند طراحی وبسایت وردپرس در راستای توسعه وب شامل زبان‌های برنامه نویسی HTML 5 ، CSS 3 ، Javascript ، MySQL و موارد دیگر است.

marketing

مهارت بازاریابی دیجیتال (تجارت الکترونیک)

بازاریابی دیجیتال می‌تواند از SEO و بازاریابی در ایمیل تا استراتژی و تجزیه و تحلیل رسانه‌های اجتماعی را در بر بگیرد و همه این تاکتیک‌ها برای موفقیت کسب و کار مهم هستند. در حقیقت، براساس یک بررسی جدید، ۶۱٪ از بازاریابان می‌گویند بهبود سئو باعث رشد و رسیدن به اولویت اول بازاریابی است. موضوعات دیگر در زمینه بازاریابی دیجیتال، شامل تبلیغات و فروش و کسب درآمد از شبکه‌های اجتماعی مانند یوتیوب است.

مهارت پایگاه داده

مهارت پایگاه داده

اخیرا مدیریت پایگاه داده در آمریکا به یکی از بهترین شغل‌ها تبدیل شده است. مهارت‌های مختلف زیادی در زیر چتر این علم داده وجود دارد. در واقع از برنامه نویسی گرفته تا آمار و ریاضی و مدیریت داده‌ها در این مهارت می‌گنجد. این مهارت یک علم بی‌پایان است که امکانات گسترده‌ای را در اختیار مشاغل مختلف قرار می‌دهد.

فتوشاپ

مهارت فتوشاپ

حتی اگر شما یک طراح یا عکاس حرفه ای نباشید، دانستن نحوه استفاده از فتوشاپ یک مهارت ارزشمند است که این روزها همه باید از آن بهره ببرند. بیشتر مشاغل نیاز دارند تا کارمندان در  با برخی از مواقع مهارت فتوشاپ را در اختیار داشته باشند تا در زمینه‌های مختلف طراحی یا ویرایش تصویر حرفی برای گفتن داشته باشند. با داشتن این مهارت شما می توانید در مکان های مختلف از یک آژانس تبلیغاتی تا یک دفتر معماری مشغول به کار شوید. ضمنا به راحتی می توانید اقدام به کسب درآمد از دورکاری نمایید. در واقع مهارت فتوشاپ در تمام مشاغل نیاز می‌شود. آموزش‌های فتوشاپ نیز به طور گسترده در سایت‌های مختلف و در ویدیوهای آموزشی وجود دارد که می‌توانید از این سایت‌ها و آموزش‌ها استفاده نمایید.

مهارت محتوا و رسانه ای

مهارت محتوا و رسانه ای

مهارت رسانه ای برای مدیران و سایر افرادی که بطور معمول در دفاتر روزنامه، مجلات یا محتوای سایت‌ها فعالیت دارند بسیار حائز اهمیت است. در واقع یادگیری فن بیان و چگونگی بیان یک فکر به طور واضح و مختصر، مهارتی است که می‌تواند به هر کسی در برقراری ارتباط و نویسندگی کمک کند. این روزها کارهای تولید محتوا نیز بسیار گسترده شده و این مهارت می‌تواند در زمینه دورکاری روند جدیدی را به همراه داشته باشد.

درآمد از طریق سایت  فریلنس پارس

(www.freelancepars.com)

فریلنس پارس ، یک سایت فریلنسینگ و دورکاری برای سفارش و انجام پروژه های اینترنتی در ایران است. انواع پروژه ها و نیازهای کاری و شغلی در زمینه های سفارش تایپ، تولید محتوا، ترجمه زبان های مختلف، طراحی گرافیک، عکاسی، ادیت عکس و فیلم، برنامه نویسی، طراحی سایت، دستیار مجازی، آهنگسازی و ویرایش صوت، معماری، نقشه کشی، مدلسازی و… در این سایت قابل تعریف و اجراست.کارفرمایان، نیازها یا پروژه های خود را در این سایت به صورت رایگان مطرح کرده و متخصصان یا فریلنسرهای سایت، با ارائه پیشنهاد همکاری، پروژه‌ها را انجام داده و تحویل می‌دهند. کارفرما، پس از ثبت پروژه و توافق نهایی با فریلنسر بر سر هزینه و روش انجام کار، هزینه پروژه را واریز کرده و سایت، مبلغ را نزد خود نگه می‌دارد. پس از انجام کار و تحویل به کارفرما، تایید و رضایت او، مبلغ برای فریلنسر آزاد می‌شود. با این قابلیت که در اصطلاح “پرداخت امن” نامیده می‌شود، هم کارفرما از انجام پروژه خود اطمینان دارد و هم فریلنسر از واریزی مبلغ توسط کارفرما.

مراحل ثبت نام و عضویت در سایت فریلنس پارس

۱-در سایت به عنوان فریلنسر ثبت نام کنید و ایمیل و شماره موبایل خود را تایید کنید.

www.freelancepars.com

۲- سپس پروفایل خود را کامل کنید و مهارت‌ها، سابقه تحصیلی، شغلی و… را بنویسید.

۳- اگر نمونه کارهای مناسبی دارید، در سایت آپلود کنید.

۴- وارد قسمت پروژه های سایت شده، پروژه های مد نظر و مرتبط با مهارت ها و توانایی های خود را پیدا کنید و آن‌هایی که از نظر زمانی و هزینه، مایل به انجام آن‌ها هستید را ثبت پیشنهاد زده و مبلغ پیشنهادی، زمان و توضیحات لازم را برای کارفرما بنویسید.

 

سخن پایانی:

در این روزها که دوران کارهای پشت میز نشینی و کارمندی تمام شده، شاهد ظهور کارهای جدیدی هستیم.  در نتیجه برای پیدا کردن یک کار در سطحی خوب باید مهارت خود را در یکی از ۵ مهارت اصلی ذکر شده افزایش دهیم و در شغل‌های رایج این روزها فعالیت کنیم. در واقع باید در زمینه کاری خود ارتقا دهیم و مهارت‌های خود را بروزرسانی کنیم. نظرات خود را در این زمینه با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *