اپلیکیشن و نرم افزار, علم و تکنولوژی

۲۷ تکنیک افزایش بازدید سایت و جذب ترافیک رایگان

۲۷ تکنیک افزایش بازدید سایت و جذب ترافیک رایگان

اگر به دنبال روش های افزایش بازدید سایت غیر واقعی و رباتی هستید که خب هیچ! متاسفانه در این مقاله راهکار خاصی برای‌تان ندارم… .

اما اگر می‌خواهید بازدید سایت‌تان را از طریق روش‌های واقعی افزایش داده، مخاطبان ایرانی را به سایت جذب کرده و در نهایت محصولات و خدمات‌تان را به آنها بفروشید، این مقاله را برای شما نوشته‌ام! در ادامه این مقاله تعداد زیادی راهکار واقعا ارزشمند برای جذب مخاطبان به وب سایت را به شما توضیح می‌دهم. با من همراه باشید.

 

روش های افزایش بازدید سایت

دوستان عزیز، در این مقاله همه چیز را به زبان ساده توضیح داده‌ام اما اگر موضوعی را متوجه نشدید، در بخش نظرات در موردش سوال بپرسید تا آن را جواب بدهم.

در ضمن، راهکارهای مقاله به ۳ بخش تقسیم شده:

  • راهکارهای مرتبط به بهینه سازی سایت برای نمایش در گوگل،
  • راهکارهای مرتبط به شبکه‌های اجتماعی،
  • راهکارها و تکنیک های افزایش بازدید سایت.

 

جذب بازدید کننده با سئو و بهینه سازی برای موتور جستجو

احتمالا شده بارها کلماتی مثل خرید مبل یا خرید رایانه را در گوگل جستجو کرده و سایت دیجی کالا را در رتبه‌های اول دیده باشید. اما به نظرتان چه چیزی باعث شده از میان ۱۰۰ ها رقیب، دیجی کالا و چند سایت دیگر در صفحه اول بوده و مخاطبان را جذب کنند؟

جواب SEO است! سئو یا بهینه سازی سایت برای موتور جستجو در واقع یک‌سری اقدام است که ما یا متخصصان سئو روی سایت ما پیاده می‌کنند. در نتیجهِ این اقدامات، گوگل و دیگر موتورهای جستجو به سایت‌مان اهمیت بیشتری داده و در نتایج جستجو کاربران، رتبه بهتری به سایت می‌دهند.

دقت کنید؛ مهم‌ترین فعالیت در سئو سایت، تولید محتوا یا همان نوشتن مقالات متنی است. در واقع این مقالات است که باعث می‌شود وب سایت شما روی یک صفحه مورد اعتماد گوگل قرار گرفته و رتبه بگیرد.

جذب ترافیک هدفمند
هدف ما از افزایش ترافیک جذب کاربر هدفمند است

حالا اجازه بدهید به سراغ راهکارهای مرتبط به سئو برای بالا بردن بازدید سایت برویم:

نوشتن عناوین جذاب

به ۲ عنوان پایین دقت کنید:

  1. افزایش بازدید سایت
  2. افزایش بازدید سایت با ۱۲ تکنیک فوق‌العاده و رایگان!

به نظرتان کدام یکی جذاب‌تر است؟ اگر منطقی باشید خب قطعا جواب‌تان عنوان دوم است. در واقع در سئو سایت، یکی از فاکتورهای مهم نوشتن عناوین جذاب است. هر چه عنوان صفحات شما جذاب‌تر باشد، احتمال کلیک کردن کاربران در نتایج جستجو روی سایت‌تان بیشتر می‌شود. هر چه هم این کلیک‌ها بیشتر شود، گوگل ارزش بیشتری برای‌‌تان قائل شده و رتبه‌های‌تان را بهبود می‌دهد.

آپدیت محتوا

گوگل علاقه زیادی به محتواهایی دارد که بعد از انتشار دوباره بروزرسانی شده و مطالب دیگری به آن اضافه می‌شود. بنابراین پیشنهاد می‌کنم بعد از گذشت ۱ الی چند ماه از انتشار مقالات‌تان، دوباره آنها را بروزرسانی کرده و مقداری محتوای جدید به هر صفحه اضافه کنید. (۱۰۰ تا ۵۰۰ کلمه حداقل) این راهکار باعث می‌شود رتبه صفحه در نتایج جستجو تکانی خورده و مخاطبان بیشتری جذب کنید.

دریافت بک لینک

منظور از بک لینک، لینکی است که دیگر سایت‌ها به سایت شما می‌دهند. تجربه ثابت کرده اگر بتوانید بک لینک‌های خوبی برای سایت‌تان بگیرید/بسازید/بخرید، نرخ بازدید آن از گوگل بسیار افزایش پیدا می‌کند.

حتی بارها خودم در کسب و کارهای اینترنتی مشاهده کرده‌ام که صرفا خرید بک لینک مناسب باعث افزایش ۱۰۰ تا ۳۰۰ درصد بازدید شده! بنابراین اگر با اصول سئو سایت آشنایی دارید، حتما اقدام به خرید یا ساخت بک لینک برای سایت‌تان کنید. اگر هم نه، این کار را به یک سئوکار معتبر بسپارید.

یک ابزار بسازید

هنوز این فرهنگ در سطح وب فارسی جا نیوفتاده که وبمستران و سئوکارها به مقالات و صفحات ارزشمند سایت دیگران لینک بدهند. اما در همین حال به مرور شاهد این هستیم که آنها حاضرند سخاوتمندانه به ابزارهای اینترنتی دیگران از سایت‌شان لینک بدهند و در مقالات مختلف، آنها را معرفی کنند! مثلا سایت‌های تخصصی سئو که ابزارهایی برای آنالیز سئو سایت ساخته‌اند، لینک‌های زیادی از دیگر سایت‌ها دریافت می‌کنند.

با توجه به این شما هم اگر بتوانید یک ابزار ساخته و آن را در سایت‌تان قرار بدهید، احتمال دریافت بک لینک رایگان از دیگر سایت‌ها را افزایش می‌دهید. اما چه ابزاری؟

  • مثلا در حوزه املاک یک ابزار جهت محاسبه هزینه کمیسیون مشاور املاک در اجاره منزل،
  • در زمینه لوازم خانگی یک ابزار برای محاسبه نرخ سود ماهیانه خرید اقساطی،
  • در زمینه اقتصاد، یک ابزار برای محاسبه نرخ سود وام،
  • و… .

سوشیال سیگنال بگیرید

سوشیال سیگنال در واقع آن‌دسته از سیگنال‌هایی هستند که از شبکه‌های اجتماعی به برند شما ارسال می‌شود. مثلا اینکه پست توییتر برندتان تعداد زیادی لایک و کامنت بگیرد یا لینک یکی از مقالات‌تان در فیسبوک دائما به اشتراک گذاشته شود.

حتی اگر الان مخاطبان‌تان در شبکه‌های اجتماعی کم هستند، می‌توانید به سراغ سایت‌های معتبر فروشنده خدمات سوشیال سیگنال رفته و این خدمات را از آنها بخرید. به این ترتیب گوگل متوجه اعتبار شما در شبکه‌های اجتماعی شده و رتبه‌های بهتری برای‌تان در نظر می‌گیرد. البته ارزش سوشیال سیگنال‌ها به اندازه بک لینک نیست اما در هر حال تاثیر خودش را دارد.

روی کلمات کم‌رقابت و طولانی کار کنید

مخصوصا اگر کسب و کارتان را به‌تازگی راه‌اندازی کرده و سایت‌تان قدرت سئو کمی داشته باشد، رتبه گرفتن روی کلمات پررقابت و پربازدید کار سختی است. در این شرایط متخصصان کسب و کار و سئو توصیه می‌کنند به جای کلمات پررقابت تمرکزتان را روی کلمات کم‌رقابت بگذارید.

مثلا به جای رتبه گرفتن روی کلمه کسب و کار اینترنتی، سعی کنید روی کلمه‌ای مثل “راه اندازی کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم” رتبه بگیرید. در واقع کلماتی که طولانی‌تر هستند رقابت کم‌تری در سئو داشته و راحت‌تر می‌توانید روی آنها رتبه بگیرید تا بازدید سایت را افزایش بدهید.

پست مهمان بنویسید

انتشار پست مهمان یکی از بهترین راهکارهای افزایش بازدید سایت در وب انگلیسی است، اما متاسفانه در ایران هنوز آنطور که باید جا نیوفتاده. در این روش شما در وبلاگ یک سایت پربازدید به‌شکل رایگان مقاله‌ای بسیار ارزشمند و مفید را منتشر می‌کنید. در انتها هم خودتان را به عنوان کسب و کار، برند شخصی و… به مخاطبان معرفی کرده و بازدید می‌گیرید.

اجازه انتشار پست مهمان بدهید!

شاید تصور کنید اینکه انتشار پست مهمان در ایران جا نیوفتاده، نشان از بی‌ارزش بودن آن می‌دهد اما باور کنید اینطور نیست! پیشنهاد می‌کنم اجازه انتشار پست مهمان را در سایت‌تان بدهید.

در این روش باید از بزرگان یا حداقل فعالان صنعت خودتان بخواهید یک مقاله ارزشمند برای‌تان نوشته و حتی اجازه بدهید به کسب و کار و سایت‌شان لینک بدهند. در ادامه بعد از انتشار پست در وبلاگ، آنها به مخاطبان خودشان در شبکه‌های اجتماعی و… لینک آن را داده و خب عملا سایت شما را تبلیغ می‌کنند. علاوه بر این خود پست هم با توجه به ارزشمند بودن، احتمالا در گوگل سئو شده و بازدید می‌گیرد.

رپورتاژ بخرید

رپورتاژ یک مقاله تبلیغاتی است که در سایت‌های خبری یا سایت‌های پربازدید وب برای برند شما منتشر می‌شود. البته شما باید برای انتشار این مقاله به صاحب سایت پول بدهید. هزینه خرید رپورتاژ هم نسبت به بازدید و قدرتی که سایت مورد نظر دارد، چیزی بین ۱۰۰ هزار تا چند میلیون تومان است.

اما چرا رپورتاژ؟ در درجه اول رپورتاژ در صورتی که به‌خوبی نوشته شود، باعث می‌شود مخاطبان سایت مورد نظر به سایت شما سر زده و حتی شاید اقدام به خرید محصول بکنند. در درجه دوم هم در هر رپورتاژ حدود ۲ تا ۵ لینک به وب سایت شما داده می‌شود که این بک لینک‌ها هم روی سئو سایت‌تان تاثیر مثبت دارد.

سایت را اسکیماگذاری کنید

به طور پیش فرض موتورهای جستجو توانایی کمی در فهم محتوای سایت شما دارند. به همین دلیل چندین سال پیش همه موتورهای جستجو مثل گوگل و یاهو و… بر سر یک زبان مشترک به توافق رسیده‌اند. این زبان در واقع یک سری کد است که با نام “اسکیما” شناخته می‌شود.

نتیجه اسکیما گذاری صحیح
تاثیر اسکیما در افزایش بازدید سایت

زمانی که شما کدهای اسکیما را به سایت‌تان اضافه کنید، موتورهای جستجو راحت‌تر نوع محتوا، جزئیاتی مثل نام نویسنده، موضوع محتوا، نظرات مخاطبان و… را درک می‌کنند. به این ترتیب رتبه بهتری برای صفحات‌تان در نظر گرفته و رتبه بهتر هم برابر است با بازدید بیشتر سایت.

از گوگل آنالیتیکس کمک بگیرید

گوگل آنالیتیکس یک ابزار رایگان است که گوگل در اختیار وبمستران قرار داده. این ابزار را در مقاله ابزارهای آنلاین به‌شکل جامع‌تر معرفی کردم. در هر حال، گوگل آنالیتیکس اطلاعات بسیار مهمی در مورد مخاطبان وب سایت به شما می‌دهد. اینکه چه جنسیتی هستند، چه سنی دارند، از کدام کشور بوده و اصلا علاقه‌شان به کدام صفحات سایت شما بیشتر یا کم‌تر است.

از این آمار می‌توانید برای بهبود وضعیت سئو سایت و صفحات کمک گرفته و مخاطبان بیشتری را جذب کنید. مثلا صفحاتی که نقطه ضعف دارند را پیدا کرده و با بروزرسانی مشکلات‌شان را حل کنید. یا مثلا با شناخت بهتر مخاطبان محتوایی بسازید که بیشتر به نیاز آنها نزدیک باشد و… .

 

جذب ترافیک با فعالیت در شبکه‌های اجتماعی

اگر دقت کرده باشید، خیلی از اکانت‌های پرمخاطب در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، هر از گاهی با قرار دادن لینک در استوری یا در بیو، مخاطبان‌شان را به بازدیدکننده سایت تبدیل می‌کنند.

البته این تنها راه افزایش بازدید سایت نیست. در واقع صرفا همین که در اینستاگرام فعالیت قدرتمندی داشته و مخاطبان جدیدی را به پیج‌تان جذب کنید، به تنهایی باعث برندسازی برای سایت‌تان می‌شود. در نتیجه چنین چیزی جستجو نام برندتان در گوگل بالا رفته و خیلی از مخاطبان فقط به خاطر آشنایی که با اینستاگرام‌تان دارند، اقدام به بازدید از سایت‌تان هم می‌کنند.

بازاریابی محتوا کنید!

بازاریابی محتوا یکی از بهترین روش های بازاریابی است که در چند سال گذشته کسب و کارهای اینترنتی را تحت تاثیر قرار داده. در این روش، شما برای جذب مخاطبان، محتواهای جذاب، آموزشی، سرگرمی و… در رسانه‌تان منتشر می‌کنید.

مثلا اینکه در پیج اینستاگرام‌تان یک پست آموزشی منتشر می‌کنید، باعث می‌شود تعداد زیادی مخاطب به اکانت‌تان رسیده، با برندتان آشنا شده و حتی اقدام به خرید محصول کنند. این دقیقا یک نمونه از بازاریابی محتوایی و البته چیزی است که باید در شبکه‌های اجتماعی‌تان انجام بدهید.

به این ترتیب می‌توانید مخاطبان بیشتری را جذب کرده و در نهایت آنها را به بازدیدکننده سایت تبدیل کنید. اگر هم در مورد اینکه چه محتوایی باید منتشر شود سوال دارید، جواب این است: ((هر چیزی که مخاطبان شما به آن علاقه داشته و در عین حال به کسب و کار شما هم مرتبط باشد!))

از توییتر و لینکدین غافل نباشید

اگر این مقاله را ۵ سال قبل برای شما می‌نوشتم، احتمالا می‌گفتم برای جذب مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی صرفا روی اینستاگرام و پیام‌رسان تلگرام تمرکز کنید. اما امروز تعداد زیادی مخاطب ایرانی به توییتر و لینکدین وارد شده و عملا دست‌تان را برای بازاریابی محتوا باز گذاشته‌اند.

بنابراین باید برای جذب مخاطب روی آنها هم حساب کنید. البته دقت کنید: ((محتوایی که در هر شبکه اجتماعی منتشر می‌کنید، با توجه به شرایط و نیاز مخاطبان آن شبکه باید متفاوت باشد. در واقع قرار نیست محتوایی که در اینستاگرام منتشر کرده‌اید را در توییتر و لینکدین هم قرار بدهید!))

  • مثلا توییتر نیاز به محتوایی با تعداد کلمات اندک دارد،
  • مخاطبان لینکدین بیشتر به محتواهای حرفه‌ای و مرتبط به کسب و کار علاقه دارند،
  • اینستاگرام بیشتر محتواهایی نیاز دارد که یک نکته را به سرعت به مخاطب آموزش بدهد،
  • و… .

در اینستاگرام از zil.ink کمک بگیرید

در حالت عادی اینستاگرام به شما اجازه می‌دهد صرفا در بیو ۱ لینک قرار بدهید. اما zil.ink ابزاری است که اجازه می‌دهد تعداد لینک‍‌‌ها را بیشتر کنید. در واقع این ابزار یک صفحه در سایتش به شما می‌دهد که می‌توانید لینک چند صفحه را همراه با توضیحات هر لینک در آن قرار بدهید.

زی لینک
یک نمونه صفحه ساخته شده با ابزار زی لینک

در ادامه هم می‌توانید لینک این صفحه را در بخش بیو قرار داده تا مخاطبان با کلیک روی آن، وارد صفحه مورد نظر شده و لینک صفحات مهم سایت‌تان را مشاهده کنند. اما چه لینک‌هایی در این ابزار قرار بدهیم؟

  • لینک مهم‌ترین و جذاب‌ترین مقالات سایت،
  • لینک یک محصول یا خدمات مهم،
  • لینک صفحه آخرین دوره یا وبینار برگزار شده،
  • لینک یک فایل یا دوره رایگان،
  • و… .

نکته: برای اینکه مخاطبان روی این لینک کلیک کنند، قطعا نیاز به نوشتن یک متن جذاب در بیو دارید.

کامنت مارکتینگ

یکی از پربازده‌ترین روش‌های جذب مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی و مخصوصا اینستاگرام، کامنت مارکتینگ است. در این روش باید به سراغ پست‌های پربازدید در اینستاگرام رفته و نسبت به محتوای آن یک نظر جذاب، آموزنده، انتقادی، طنز، جنجالی یا هر نوع نظری که باعث جلب توجه بشود، بدهید.

به این ترتیب مخاطبان به کامنت شما توجه کرده و در ادامه اقدام به بررسی خود پیج‌تان می‌کنند. اگر در پیج محتواهای جذابی داشته باشید، می‌توانید مخاطبان را به فالوور تبدیل کنید. بعد از این‌هم می‌توانید با روش‌های مختلف آنها را به بازدید از سایت ترغیب کنید.

 

تکنیک های افزایش بازدید سایت

خب، تا اینجا با راه های افزایش بازدید سایت از طریق سئو و همینطور بازاریابی شبکه‌های اجتماعی آشنا شدیم. در ادامه اما می‌خواهم به سراغ آن‌دسته از تکنیک‌ها بروم که شاید کمی جدید و حداقل متفاوت باشند.

گوشه بازار را به دست بگیرید

نیچ مارکتینگ یک استراتژی جذاب کسب و کار است که می‌گوید به جای یک حوزه کلی، وارد یک حوزه تخصصی شوید. الان کاری به مزایای این استراتژی در کسب درآمد و سود ندارم، اگر نیاز به اطلاعات بیشتر دارید مقاله آن را در وبلاگ بخوانید. چیزی که lk به خاطرش پیشنهاد می‌کنم به سراغ این استراتژی بروید، توجهی است که گوگل به آن دارد!

در واقع گوگل همیشه نسبت به سایت‌های تخصصی احترام بیشتری قائل است. مثلا در حوزه موبایل که یک حوزه بسیار پررقابت است، دیجی کالا با آن‌همه اعتبار و قدرت از سایت‌های تخصصی این حوزه مثل mobile.ir عقب افتاده! بنابراین عملا اگر روی یک گوشه بازار تمرکز کنید، احتمال سئو شدن صفحات‌تان بیشتر شده و بازدید بیشتری جذب می‌کنید.

مصاحبه کنید

می‌دانم این یک ایده کلیشه‌ای به نظر می‌رسد، اما مصاحبه با بزرگان صنعت یک راه بسیار جذاب برای آوردن مخاطبان جدید به سایت و افزایش بازدید است. چرا؟

خب در حالت عادی مخاطبان علاقه زیادی به افراد معروف دارند و حاضرند زمان‌شان را برای شنیدن صحبت‌های آنها صرف کنند. اما نکته مهم‌تر این است که اغلب این افراد معروف در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های‌شان، به صفحه مصاحبه‌شان با شما لینک می‌د‌هند. به این ترتیب مخاطبان زیادی وارد سایت‌تان شده و عملا با برند شما آشنا می‌شوند.

ایمیل مارکتینگ را در دستور کار قرار بدهید

چند وقت پیش با یکی از بزرگان صنعت آموزش در مورد نرخ تبدیل سایتش صحبت می‌کردم. جالب است بدانید که این عزیز می‌گفت بعد از اینستاگرام، ایمیل مارکتینگ دومین مسیر پردرآمد سایتش برای فروش محصولات است!

در هر حال کاری هم که به درآمد نداشته باشیم، اصولا شما باید حین ایمیل مارکتینگ مقالات وب سایت‌تان و حتی پست‌های اینستاگرام‌تان را هم برای مخاطبان ارسال کنید. به این ترتیب با کمی خلاقیت، نوشتن یک عنوان جذاب برای ایمیل و البته متن ترغیب کننده برای کلیک روی عنوان مقاله، بازدید زیادی کسب می‌کنید.

ریتارگتینگ کنید!

ریتارگتینگ یک نوع خاص از تبلیغات است. ببینید اصولا کاربران زیادی در سطح وب به صفحات محصول سایت شما سر می‌زنند اما تعداد کمی اقدام به خرید می‌کنند.

تبلیغات ریتارگتینگ در آینده به کمک فناوری خاصش، تبلیغ محصولات شما را در سایت‌های پربازدید و تبلیغاتی صرفا به همان مخاطبانی نمایش می‌دهد که قبلا در سایت‌تان بوده و محصولات را مشاهده کرده‌اند. به این ترتیب علاوه بر افزایش احتمال فروش (به دلیل یادآوری مجدد) برند شما دوباره در ذهن مخاطبان زنده می‌شود.

علاوه بر این در دفعات بعدی که کاربران در گوگل کلمه‌ای را جستجو کنند، اگر حتی سایت شما در نتایج پایین باشد هم احتمالا به خاطر شناخت قبلی وارد آن خواهند شد. (برندسازی یکی از فاکتورهای سئو محسوب می‌شود.)

ویدیو مارکتینگ

مخصوصا با توجه به اینکه امروز مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی به ویدیوها علاقه زیادی نشان داده‌اند، ویدیو مارکتینگ یکی از استراتژی‌های بسیار عالی برای جذب مخاطبان به وب سایت است.

ویدیوهایی که شما در حوزه کاری خودتان می‌سازید، می‌تواند در شبکه‌های اجتماعی، سایت‌های به اشتراک‌گذاری ویدیو و خود سایت‌تان منتشر شود.

نکته: با توجه به اینکه روی خیلی از کلمات کلیدی، سایت آپارات در نتایج سئو شده، بهتر است ویدیوهای‌تان را در این سایت هم منتشر کرده و لینک سایت‌تان را در بخش کپشن و توضیحات ویدیو بنویسید.

محتوای آسمانخراش بنویسید

منظور از محتوای آسمانخراش یک مقاله متنی بسیار طولانی است که تمامی جوانب یک موضوع را پوشش داده. همینطور ممکن است این مقاله شامل یک‌سری از دیگر انواع محتوا مثل صوت، ویدیو، اینفوگرافیک و… هم باشد.

مثلا یک مقاله در زمینه ایده‌های کسب و کار اینترنتی که نزدیک به ۵۰ ایده کسب و کار را توضیح داده و در مورد هر کدام به‌شکل مفصل در آن صحبت شده. اصولا مقالات آسمانخراش باید چیزی بین ۳ تا ۷ هزار کلمه یا حتی گاها بیشتر باشند.

آمار بک لینک های محتوای آسمانخراش
آمار بک لینک هایی که محتوای آسمانخراش “برایان دین” دریافت کرده

اما محتوای آسمانخراش چه ربطی به افزایش بازدید سایت دارد؟ خب راستش را بخواهید همانطور که سئوکار معروف، برایان دین هم چند سال پیش در سایتش backlinko گفت، گوگل نسبت به این محتواها علاقه زیادی نشان داده و اصولا آنها را به رتبه‌های بالا می‌برد.

تاپیک کلاسترها را فراموش نکنید!

محتواهای تاپیک کلاستر به نوعی رقیب آسمانخراش‌ها محسوب می‌شوند. در استراتژی تاپیک کلاستر به جای اینکه یک موضوع و تمامی جزئیاتش را در یک مقاله توضیح بدهید، موضوع اصلی را توضیح داده، اشاره‌ای به جزئیات کرده و برای اطلاعات بیشتر مخاطبان را به خواندن مقالات تکمیلی راهنمایی می‌کنید.

مثلا یک مقاله با عنوان بک لینک چیست که بعد از توضیح چیستی بک لینک، یک سری توضیحات نسبتا کوتاه در مورد اثرات بک لینک، اصول ساخت بک لینک، دریافت بک لینک رایگان، نحوه خرید بک لینک و… می‌دهد.

در ادامه هم برای اطلاعات بیشتر یک مقاله در مورد هر کدام از اینها نوشته شده و از مقاله اصلی به آنها لینک داخلی داده می‌شود. در این استراتژی هم به دلیل تولید یک‌سری محتوای ارزشمند و در همین حال لینک داخلی، احتمال رتبه گرفتن مقاله اصلی و مقالات فرعی زیاد می‌شود.

(اگر می‌خواهید هم روی کلمات کلیدی اصلی و هم فرعی رتبه بگیرید، تاپیک کلاستر و اگر می‌خواهید صرفا روی کلمه کلیدی اصلی رتبه بگیرید، آسمانخراش انتخاب خوبی است.)

پادکست منتشر کنید

پادکست یک فایل صوتی است که در چیزی مثل یک پیج اینستاگرام و البته در اپلیکیشن‌های مخصوص منتشر می‌شود. خوشبختانه نزدیک به ۲ سال است که مخاطبان وب فارسی علاقه زیادی به شنیدن پادکست‌ها پیدا کرده‌اند. اما در همین حال هنوز بازار پادکست بسیار بکر بوده و جای خالی پادکست‌هایی با کیفیت بالا حس می‌شود.

با توجه به این موضوع اگر مخاطبان حوزه کاری شما اهل شنیدن پادکست هستند، حتما با برنامه‌ریزی قبلی، اقدام به انتشار یک‌سری پادکست، جذب مخاطبان و هدایت آنها به وب سایت‌تان کنید.

میزبان رویدادها شوید

در گذشته اگر قصد داشتید به عنوان اسپانسر یک رویداد شناخته شوید، شاید مجبور می‌شدید بیشتر از چند میلیون تومان هزینه کنید. اما بعد از کرونا و رایج شدن برگزاری رویدادهای آنلاین، هزینه‌های اسپانسر شدن رویداد هم به شدت کاهش پیدا کرد.

با توجه به این موضوع برای افزایش بازدید سایت می‌توانید از یک مدرس برای برگزاری وبینار دعوت کرده و سپس از او بخواهید نام برند شما را به عنوان اسپانسر یا میزبان ببرد. همینطور می‌توانید از او بخواهید محصول یا خدمات شما را هم تبلیغ کند.

 

کلام آخر

 

اگر از من بپرسید از میان راهکارهای بالا کدام‌یکی مهم‌تر بوده و بازدهی بیشتری دارد، می‌گویم محتوای مفید! فرقی ندارد بستر و رسانه‌تان سایت باشد، پیج اینستا باشد یا یک اکانت توییتر. در هر حال، محتوای واقعا مفید (نه آن محتوایی ک در چند دقیقه تولید شده) بازدهی بالایی برای کسب و کارتان خواهد داشت.

 

خب به انتهای مقاله رسیدیم. در این مقاله بیشتر از ۲۵ راهکار برای افزایش بازدید سایت را بررسی کردیم. راستی اگر شما هم راهکاری را می‌شناسید، در بخش نظرات آن را با من و مخاطبان در میان بگذارید. همینطور اگر سوالی دارید آن را در بخش نظرات بنویسید تا سریعا جوابش را بدهم. با آرزوی موفقیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *