افزایش ترافیک سایت با ۲۰ روش
۱۰. در Linkedin پست بگذارید
لینکدین به چیزی بیشتر از مکانی برای یافتن کار جدید تبدیل شده است. حالا این بزرگترین شبکه اجتماعی متخصصان مکانی ارزشمند برای نشر محتوا است و به همین دلیل باید دائم در آن پست بگذارید. با این کار ترافیک سایتتان و وجههتان در صنعت را ارتقا میدهید، بهخصوص اگر تعداد دنبالکنندگانتان متوسط تا زیاد باشد. هر مقالهای که در سایت منتشر میکنید، لینک آن را هم در لینکدین بگذارید تا افراد جدید به سایت شما مراجعه کنند.
۱۱. لینک داخلی داشته باشید
قدرت لینک شما فقط بر اساس تعداد سایتهایی که آن را به اشتراک گذاشتهاند مشخص نمیشود، بلکه از ساختار لینکدهی داخلیتان هم تاثیر میپذیرد. وقتی محتوایی را تولید و منتشر میکنید، حواستان به تهیه لینکهای داخلی هم باشد. این کار نهتنها به سئو کمک میکند، بلکه منجر به تجربه بهتر و مفیدتر برای کاربران هم میشود که اساسیترین عامل افزایش ترافیک سایت هستند.
۱۲. با افراد پیشرو حوزه خودتان مصاحبه کنید
آیا فکر میکنید مصاحبه فقط مختص افراد بزرگ است؟ وقتی بفهمید چند نفر مشتاق مصاحبه با شما و پاسخ دادن به سوالهایتان هستند، شگفتزده میشوید. فقط کافی است از آنها بخواهید. برای افراد پیشرو حوزه خودتان ایمیل درخواست وقت مصاحبه بفرستید و این مصاحبهها را در وبلاگتان منتشر کنید. نهتنها با شناخته شدن اسمتان، اعتبار خودتان و ترافیک سایتتان افزایش مییابد، بلکه شاید فردی که با او مصاحبه کردهاید هم متن مصاحبه را منتشر کند که منجر به بازدید بیشتر از آن میشود.
۱۳. ایمیل مارکتینگ را جدیتر بگیرید
خیلی از کسبوکارها آنقدر بر جذب مشتریان جدید از طریق تولید محتوا تمرکز میکنند، که روشهای قدیمیتر را از یاد میبرند. بازاریابی ایمیلی ابزار قدرتمندی است و حتی موفقیت متوسط ایمیلها میتواند منجر به افزایش چشمگیر ترافیک سایت شود. فقط مراقب باشید که افراد را با رگبار ایمیلها درباره محصولات جدیدتان بمباران نکنید. همچنین، قدرت بازاریابی دهانبهدهان را دستکم نگیرید؛ بهخصوص از سوی افرادی که از محصولات و خدماتتان راضی هستند. ارسال یک ایمیل یادآوری دوستانه درباره محصول یا خدمت جدید میتواند به افزایش ترافیک سایتتان هم کمک کند.
بهطور کاملا جدی بر جذب ایمیل در سایت و ارسال ایمیل تمرکز کنید.
۱۴. از امضا ایمیل استفاده کنید
یک امضای ساده با یک توضیح یکخطی در مورد مزایای اصلی خدمات خود تهیه کنید. این امضا را میتوانید زیر هر ایمیلی که میفرستید قرار دهید حتی میتوانید ایمیلهایی با مطالب مرتبط تهیه کنید و با امضای خودتان پخش کنید. دقت کنید که این ایمیلها وقتی دستبهدست فوروارد شوند تعداد خیلی بیشتری از علاقهمندان تبلیغاتتان را خواهند دید. دقت کنید که احتمالا دوستان کسانی که به کارتان علاقهمند هستند و ایمیل فوروارد شده به دستشان میرسد نیز احتمالا به کارتان علاقهمند خواهند بود.
۱۵. مطمئن شوید که سایتتان ریسپانسیو است
روزهایی که فقط از طریق صفحه کامپیوترهای خانگی به اینترنت و جستجوی اینترنتی دسترسی داشتیم، گذشتهاند. امروزه، افراد بیشتری برای دسترسی به وب از موبایلهایشان استفاده میکنند و اگر بازدیدکنندگان را مجبور کنید که خودشان بهسختی مسیرشان را در سایتتان پیدا کنند، عملا به آنها میگویید از سایتتان خارج شوند و سراغ دیگران بروند. حتی اگر یک وبسایت ساده و ابتدایی دارید، هنوز هم باید مطمئن شوید که در دسترس است و با دستگاههای مختلف ازجمله تلفنهای هوشمند کوچکتر میتوان از آن بازدید کرد.
۱۶. بر سرعت سایت کار کنید
آیا تاکنون برایتان پیش آمده که ۳۰ ثانیه منتظر باز شدن یک صفحه وب بمانید؟ برای من پیش نیامده. اگر باز شدن سایتتان خیلی طول بکشد، نرخ انصراف بازدیدکنندگان خیلی بالا میرود. مطمئن شوید که صفحات سایتتان تا حد ممکن از نظر تکنیکی بهینهاند و بهخصوص به اندازه فایلها، ساختار صفحه و عملکرد افزونهها توجه کنید. هرچه سایتتان سریعتر باز شود، بهتر است.
۱۷. از ویدیو مارکتینگ استفاده کنید
محتوای متنی بسیار خوب است، اما ویدیو ابزار ارزشمندی برای جذب بازدیدکنندگان جدید و جذابتر کردن سایتتان است. دادهها نشان میدهد که ماندگاری اطلاعات تصویری بسیار بیشتر از متنی است و درنتیجه، بازاریابی ویدیویی روشی عالی برای جذب و حفظ توجه مخاطبان است و همزمان ترافیک سایت را هم افزایش میدهد.
ویدیوهایی درباره کارتان و محصولات و خدمات درست کنید و آنها را در سایتهایی مثل یوتیوب و آپارات منتشر کنید. در توضیحات ویدیو از افراد دعوت کنید برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایتتان مراجعه کنند.
۱۸. در سایتهای دیگر به سوالات پاسخ بدهید
در بسیاری از سایتها و وبلاگها سوالات زیادی وجود دارد که هیچکس به آنها پاسخ نمیدهد. اگر در سایت خودتان مقالات و مطالبی دارید که به این افراد کمک میکند میتوانید یک پاسخ کوتاه بدهید و برای اطلاعات بیشتر شخص را به مقاله سایت خودتان هدایت کنید.
البته این روش همیشه قابل استفاده نیست و شاید پاسخ شما توسط مدیر آن سایت تایید نشود.
۱۹. تبادل لینک کنید
تبادل لینک با سایتهای غیررقیب ولی مرتبط با کسبوکارتان یا مرتبط با بازار هدفتان میتواند منبع فوقالعادهای برای به دست آوردن ترافیک مفید باشد. در این روش هم شما و هم سایتی که با آن تبادل لینک میکنید بهره میبرند. به سایتهایی درخواست تبادل لینک بدهید که رتبه آلکسای آنها تقریبا با رتبه شما یکسان است. توقع نداشته باشید سایتهای با رتبه بسیار بهتر از شما حاضر به تبادل لینک شوند.
عالی بود