دانستنی

بایدها و نبایدهای ایده پردازی در کسب و کار

ایده پردازی در کسب و کار یکی از موارد مهمی است که برای رشد فردی در زمینه های مختلف باید به آن توجه داشته باشید. بر این اساس لازم به ذکر است که بایدها و نبایدهای کسب و کار درصد زیادی به توانایی و هدف شما برای شروع فعالیت اقتصادی شما بستگی دارد.

در ادامه لازم به ذکر است که برای شروع هر فعالیتی در ابتدا بهتر است، نقشه اقتصادی مناسبی برای هدف خود داشته باشید که در نهایت با توجه به فعالیت های اقتصادی خود به جایگاه مناسبی برسید.

در ادامه با ما همراه باشید که با بایدها و نبایدهای ایده پردازی در کسب و کار آشنا شوید.

خلق ایده

برای خلق ایده در ابتدا بهتر است که درک درستی از بازار هدف خود داشته باشید، بر این اساس بهتر است که اطلاعات زیادی در راستای کسب و کار خود به دست آورید.

برای خلق ایده مناسب بهتر است، چالش ها و دغدغه های خود را به دقت بررسی کنید و در نهایت با ساختن ایده هایی مناسب فعالیت های بعدی خود را سامان دهید.

انتخاب ایده

بعد از خلق چند ایده راجع به کسب و کار و فعالیت خود نوبت به انتخاب ایده میرسد، بر این اساس توجه داشته باشید که برای انتخاب ایده بهترین روش آنالیز شرایط خودتان است. لازم به ذکر است که در این مرحله بهتر است از افراد متخصص استفاده کنید که در نهایت با توجه به شرایط موجود انتخاب مناسبی داشته باشید.

شمای کلی ایده

برای درک بیشتر و بهتر ایده پردازی در کسب و کار بهتر است، شمای کلی از آن داشته باشید. بر این اساس لازم است که از افراد متخصص و ماهر بخواهید که

پیاده سازی ایده

با توجه به مراحلی که طی کردید، نوبت به پیاده سازی ایده میرسد، بر این اساس توجه داشته باشید که برای این مرحله بهتر است، همه جوانب را در نظر بگیرید و در نهایت بر اساس شرایط خود تصمیم مناسب بگیرید.

به این موضوع توجه داشته باشید که در این مرحله شما بهتر است، انتظار هر واکنشی را از مخاطب داشته باشید که در نهایت بر اساس واکنش های آنها بهترین تصمیم را برای طرح و ایده خود بگیرید.

دقت کنید، در این مرحله بهتر است، زمانبندی خاصی را در نظر بگیرید که در نهایت با توجه به شرایط خود دچار آسیب های جبران ناپذیر مالی نشوید. مدیر اجرایی تیم باید توجه داشته باشد، افرادی که برای این مرحله انتخاب می شوند، باید توانایی اداره پیاده سازی ایده های اجرایی را داشته باشند.

ضعف های ایده خود را بررسی کنید

بعد از پیاده سازی ایده های اجرایی، نوبت به نقد و بررسی ضعف های احتمالی میرسد. به این موضوع توجه داشته باشید که نقد و بررسی ایده پردازی در کسب و کار به شما این امکان را می دهد که در نهایت به ایده مناسبی در کسب و کار خود برسید.

توجه داشته باشید که برای بررسی چالش ها به افراد متخصص و ماهر احتیاج دارید که در نهایت بر اساس شرایط کاری شما راهکار مناسبی ارائه دهند.

ارتباط مؤثر با مشتریان در تحلیل و بررسی ایده

یکی از راه های بررسی باید و نبایدهای خلق ایده مناسب ارتباط با مشتریان است. ارتباط مؤثر با مشتریان در نهایت به شما این امکان را می دهد که بیشتر و بهتر آنها را بشناسید و در نهایت تصمیم مناسبی برای خلق ایده جدید در جهت گسترش کسب و کار خود بگیرید.

به این موضوع توجه داشته باشید که سعی کنید، برای هر ایده جدیدی که برای کسب و کار خود در نظر می گیرید، ابتدا طی نظر سنجی از مخاطب خود نظر بخواهید که در مراحل بعدی بر اساس نظر و سلیقه آنها اقدام کنید و شرایط مساعدی را فراهم کنید.

با توجه به مواردی که به آنها اشاره شد در ادامه به بررسی روش هایی جهت ایجاد خلق ایده های مختلف میپردازیم.

طوفان فکری در ساخت ایده

یکی از راه های مناسب برای خلق ایده های جدید طوفان فکری است. بر این اساس توجه کنید داشته باشید که در این روش تأکید روی تعداد ایده ها است نه درست یا غلط بودن ان ها. بر این اساس لازم است که تمام افراد مجموعه بدون ترس پیشنهادات خود را بیان کنند که در نهایت بهترین ایده انتخاب شود.

به این موضوع توجه داشته باشید که در برخی موارد ترکیب چند ایده در نهایت به ایده مناسبی را برای شروع کسب و کار به شما می دهد.

لیست سازی در ساخت ایده

تهیه لیست به شما این امکان را می دهد که در نهایت با توجه به ایده هایی که ارائه می دهید، نقاط قوت و ضعف هر طرح را بررسی کنید و در نهایت تصمیمی متناسب با شرایط خود بگیرید.

بر این اساس توجه داشته باشید که برای درک درست هر ایده لازم است که آن را به قسمت های کوچک تری تقسیم کنیم که در نهایت دید واضحی از هرکدام آنها داشته باشیم.

ترسیم نقشه ذهنی در ساخت ایده

یکی از روش های مناسب برای ساختن ایده مناسب ترسیم نقشه ذهنی است. بر این اساس توجه داشته باشید که ساختن نقشه ذهنی به شما این امکان را می دهد که بین قسمت های موجود در یک ایده ارتباط مناسب برقرار کنید.

بر این اساس توجه داشته باشید که برای اجرای نقشی ذهنی بهتر است در ابتدا هر ایده یا طرحی که به ذهنتان میرسد را وسط کاغذ بنویسید و در نهایت هر چیزی که در ارتباط با این موضوع به ذهنتان میرسد را نیز روی کاغذ بنویسید و در آخر سعی کنید، ارتباط موثری بین آنها پیدا کنید و در نهایت به تصمیم درستی برسید.

تصویر سازی و محرک های تصویری در ساخت ایده

در ادامه بررسی ایده پردازی در کسب و کار می­توان گفت، تصویر سازی ذهنی و استفاده از محرک های تصویری به شما این امکان را می دهد که ایده و هدف خود را بخوبی تجسم کنید و درک درستی از آن داشته باشید. بر این اساس توجه داشته باشید که با این روش تمامی احاساسات و افکار شما نسبت به هدفی که دارید، آشکار می شود و در نهایت باعث می شود که با درک درستی تصمیم بگیرید.

 

استفاده از استوری بورد در ساخت ایده

استوری بورد به شما این امکان را می دهد که داستان تصویری رسیدن به اهدافتان را بسازید. بر این اساس توجه داشته باشید که برای ساختن استوری بورد مناسب لازم است که از تمامی مراحل رسیدن به ایده و هدف خود عکس یا اطلاعاتی داشته باشید و مدام آن را مرور کنید.

نقش بازی کردن در ساخت ایده

در این روش شما رسیدن به هدف را بر اساس ایده های مختلف بررسی می کنید. در واقع ایده های مختلف را مورد بررسی قرار می دهید و در نهایت رسیدن به هدف خود را تصور می کند. این روش به شما امکان می دهد که رسیدن به هدف را تصور کنید و در نهایت موانع و چالش های ذهنی را از بین ببرید و به ثبات مشخصی برسید.

پیوندهای اجباری در ساخت ایده

برای ساخت ایده نهایی لازم است که در ابتدا ایده های کوچک و حتی بی ربط را کنار یکدیگر قرار دهید و ارتباط موثری بین آنها بیابید. به این موضوع توجه داشته باشید که از کنار هرایده ایی براحتی نگذرید و زمانی را برای بررسی و یافتن ارتباط بین آنها در نظر بگیرید.

به این موضوع توجه داشته باشید که امکان ایجاد و ساختن ایده های مختلف تحت هر شرایطی وجود دارد. بر این اساس سعی کنید، زمانی را برای بررسی ایده های مختلف در نظر بگیرید.

 

رویا پردازی در ساخت ایده

قدرت تصور و رویا سازی را تحت هیچ شرایطی دست کم نگیرید. بر این اساس توجه داشته باشید که برای ساخت ایده های مناسب لازم است، قدرت تصور و تخیل قوی داشته باشید. ذهن شما با خیال پردازی و رویا سازی رسیدن به هدف خود را تصور می کند و بر این اساس راه رسیدن به موفقیت را هموارتر می سازید.

افکار نویسی در ساخت ایده

به این موضوع توجه داشته باشید، هر ایده هایی که به ذهن شما میرسد در نهایت قدرت تبدیل شدن به ایده مناسب جهت گسترش کسب و کار شما است. بر این اساس توجه داشته باشید که از ایده های مختلف و کوچک نگذرید و سعی کنید، هر آنچه به ذهنتان میرسد را یادداشت کنید و از آن در جهت رشد و ارتقا هدف خود استفاده کنید.

معاشرت با افراد مختلف در جهت ساختن ایده مناسب

معاشرت با افراد مختلف در نهایت به شما این امکان را می دهد که با ذهن های مختلف در ارتباط باشید. بر این اساس لازم است که معاشرت بیشتری با افراد مختلف داشته باشید. لازم به ذکر است که برای ارتباط با افراد مختلف سعی کنید، شنونده خوبی باشید و به ایده های افراد مختلف توجه کنید.

ذهن خود را رها کنید

برای ساختن ایده هایی مناسب کسب و کار خود باید ذهن خود را رها و آزاد کنید، بر این اساس لازم است که از هر آنچه باعث درگیری ذهنی شما می شود، دوری کنید. توجه داشته باشید، برای ساختن ایده های بکر و ناب لازم است در ابتدا درک درستی از هدف کسب و کار خود داشته باشید و در ادامه به بررسی شرایط بپردازید و تصمیم درستی بگیرید.

کسب درآمد از طریق ایجاد فروشگاه محصولات خود بصورت رایگان در سرکالا

اگر هر کدام از شما کسب و کاری داره چه کسب و کار خانگی و یا مغازه ای داره و علاقه داره که کارشو توسعه بده و محصولاتش رو بیشتر معرفی کنه و  فروشگاه اینترنتی داشته باشه میتونه فروشگاه خودشو تو سایت سرکالا درست کنه و محصولاتشو و اجناس مغازه شو تو فروشگاه خودش بذاره و لینک فروشگاه خودشو تو کانال های مختلف بذاره و یا به دوستان خودش بده تا محصولاتشو تو فروشگاهش ببینند و خرید کنند .

هدف از ایجاد سایت فروشگاهی سرکالا، تجمع محصولات و کالاهای موجود در مغازه‌های کوچک گسترده سطح شهر در یک فروشگاه جامع و کامل و ارائه حق انتخاب بهینه به مشتریان از میان انبوهی از کالاهای مشابه و دسترسی سریع و آسان به آنهاست.

هدف، ایجاد یک ارتباط مستقیم بین فروشنده و خریدار است به‌گونه‌ای که فروشنده بتواند تمامی کالاهای موجود در فروشگاه خود را در کمترین زمان ممکن و به نحو احسن به خریدار معرفی کند و خریدار نیز بتواند کالاهای موردنیاز خود را با دقت و اطلاعات کامل و با صرف کمترین وقت و انرژی و مناسب‌ترین قیمت تهیه کند

دستورالعمل اجرایی

برای ساختن فروشگاه خودتون مراحل زیر را دنبال کنید

مراحل ایجاد فروشگاه با موبایل :

۱- وارد سایت زیر بشید .

www.sarkala.com

۲- گزینه حساب کاربری رو در پایین بزنید

۳-عضویت را بزنید

۴-گزینه من یک فروشنده هستم را بزنید و اطلاعات خود را وارد کنید ودکمه عضویت را بزنید .

۵-دقت داشته باشید در بخش اطلاعات ایمیل شما و گذر واژه شما نام کاربری و پسورد شما برای ورود به سایت هستند که باید جایی یادداشت کنید که فراموش نکنید .

در زیر باکس اسم فروشگاه لینکی نمایش داده میشود که این لینک آدرس فروشگاه شماست که باید آنرا هم جایی یادداشت کنید تا برای دیگران بفرستید .

۶- بقیه مراحل را ادامه دهید تا پنل پیشخوان فروشگاه شما ایجاد شود .

۷ – سپس وارد تنظیمات پنل پیشخوان شما شوید و عکس بنر و پروفایل فروشگاه خود را ایجاد کنید .

بعد از اینکه فروشگاهتون رو ساختید حالا نوبت گذاشتن محصولاتتون تو فروشگاهتون است

روش گذاشتن محصول در فروشگاهتون

۱- وارد سایت سرکالا بشید

www.sarkala.com

۲- با یوزر نیم و پسورد وارد پیشخوان فروشگاه خودتون بشید

۳- در پیشخوان و در باکس مشکی وسط صفحه منو را باز کنوید

۴- گزینه محصولات و افزودن محصول جدید را بزنید

۵- تصاویر و قیمت و توضیحات محصول خود را اضافه کنید و افزودن محصول را بزنید و در صفحه جدیدی که باز میشود اطلاعات محصول را چک کنید و ذخیره اطلاعات را بزنید .
محصول شما در فروشگاهتان ذخیره شد

 

سخن آخر

در این مقاله به بررسی بایدها و نبایدهای ایده پردازی در کسب و کارهای مختلف پرداخته شد. بر این اساس توجه داشته باشید که برای ساختن برنامه ریزی متناسب با کسب و کار خود در ابتدا بهتر است، درک درستی از فعالیت های خود داشته باشید و در ادامه با توجه به شرایط موجود و بازخوردهایی که از مخاطبان دریافت می کنید، مسیر مناسبی را انتخاب کنید.

در ادامه توجه داشته باشید، برای موفقیت در کسب و کار خود بهتر است، ارتباط و تعامل مناسبی با افراد برقرار کنید که در نهایت از آنها در جهت ساختن برنامه متناسب با شرایط خود استفاده کنید. در آخر نیز توجه داشته باشید، برای ایده پردازی لازم است که ذهن رها و آزاد داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *