بیوگرافی فرزاد ناظم یاهو
فرزاد ناظم در سال ۱۳۴۰ در تهران متولد شد. تحصیلات متوسطه را در دبیرستان البرز گذراند و برای ادامه تحصیل به ایالات متحده مهاجرت کرد.
درباره ی فرزاد ناظم
مهندس فرزاد ناظم در سال ۱۳۴۰ در تهران متولد شد. تحصیلات متوسطه را در دبیرستان البرز گذراند و برای ادامه تحصیل به ایالات متحده مهاجرت کرد. در آمریکا او موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته ی علوم رایانه از دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا شد.
سرگذشت فرزاد ناظم
مهندس فرزاد ناظم فعالیت های شغلی خود را در سال ۱۳۶۴ با کار در SYDIS و Rolm آغاز نمود. فرزاد ناظم به زودی به شرکت اوراکل پیوست و طی ۱۰ سال کار در این شرکت، توانست در نقش هایی چون معاون رسانه ای و معاون ارشد بخش وب سرور ظاهر شود. فرزاد ناظم همچنین به عنوان یکی از اعضای مدیریت کمیته ی فروش محصولات فعالیت داشت.
فرزاد ناظم سپس در ۱۳۷۵ به یاهو پیوست. به مدت ۱۱ سال مدیر فنی شرکت یاهو بود و به این ترتیب یکی از طولانی ترین دوره های ابقا در سمت مدیریت در آن شرکت را دارا است. فرزاد ناظم در ۱۳۸۶ از مقامش در یاهو کناره گیری نمود.
دوره حضور مهندس فرزاد ناظم در یاهو
در مارس ۱۹۹۶ فرزاد ناظم به یاهو پیوست و به عنوان یکی از اعضای اصلی مهندسی شبکه ی این سایت مشغول به کار شد. در کمتر از یک سال بنا به تشخیص مدیران یاهو، ناظم به بخش فنی سایت منتقل شد و در کمتر از یک ماه این بار نیز توانست با تخصص خود مدیریت آن بخش را بر عهده گیرد. در این سمت، فرزاد ناظم مسئولیت رسیدگی به کلیه ی امور مربوط به فعالیت های سایت، ارائه ی خدمات و مسائل فنی آن را بر عهده داشت.
به عقیده بسیاری از همکاران فرزاد ناظم، عامل اصلی موفقیت های او اتکا به نیروی بشری برای انجام تمامی امور است. فرزاد ناظم بر این باور است که اگر عده ای که در یک مکان مشغول به کار هستند تمام توان خود را به کار گیرند، به طور قطع می توانند به تمام اهداف خود دست یابند. به همین دلیل است که فرزاد ناظم به هر بخشی و هر ارگانی وارد می شود، فوراً به مدارج بالا دست می یابد و به خوبی می تواند سکان هدایت اعضای تیم را در اختیار گیرد.
چند سال بعد یعنی در ژانویه سال ۲۰۰۲ اخبار رسمی حکایت از سمت جدید مهندس ناظم در سایت یاهو داشت. در این تاریخ او مسئولیت نهایی فنی این سایت را برعهده گرفت و فعالیت قبلی خود را گسترده تر ساخت. در این سمت، او با بکارگیری تیم های تخصصی قوی که اکثراً زیر نظر خود او آموزش دیده بودند، سعی دارد تا با تمام توان یاهو را به عنوان قدرت اول دنیای اینترنت به کاربران بشناساند و در این مسیر از هیچ تلاش علمی و تخصصی دریغ نمی نماید.
نکته جالب در مورد فعالیت های او در این بخش این است که قصد دارد تنها با کمک تیم های تخصصی خودش و نه دخالت سرمایه گذاران مختلف، این راه را به مقصد برساند و عقیده دارد که دخالت دیگران که از تخصص کافی برخوردار نیستند سبب کاهش سرعت رشد خواهد شد. این باور فرزاد ناظم اگر چه به مذاق بسیاری از حامیان مالی سایت خوشایند نبوده اما روحیه ی ایرانی و خستگی ناپذیر این مدیر شایسته باعث شده تا همچنان مدیران یاهو از فرزاد ناظم به طور کامل حمایت نمایند. این حمایت ادامه داشت تا زمانی که خود ناظم یاهو را ترک کرد.
ثروت فرزاد ناظم
نشریهٔ فورچون در ۱۳۸۲ فرزاد ناظم را با ثروتی در حدود ۳۰۰ میلیون دلار، به عنوان چهاردهمین ثروتمند ایرانی در جهان معرفی کرد.
همچنین پس از خاتمه ی اختیاری فعالیت ناظم در یاهو، برای قدردانی از زحمات او پاداشی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار دلاری در نظر گرفته شد.