ثروتمندان جوان، عوامل مؤثر در ثروتمند شدن
عوامل زیادی در ثروتمند شدن موثرند اما بخش عظیمی نیز تحت کنترل شماست، در این مقاله می توانید با عادات ثروتمندان جوان آشنا شوید.
ثروتمندان جوان دنیا چگونه به موفقیت دست یافتند؟
علل زیادی در ثروتمند شدن نقش دارند، اما مهمترین عوامل، دقیقاً همان هایی میتواند باشد که تحت کنترل خود فرد است. در بررسی های زیر به خوبی با عادت های ثروتمندان جوان آشنایی پیدا می کنید.
ثروتمندان جوان، چگونه به موفقیت دست یافته اند؟!
آیا برای شما هم پیش آمده که آرزو کنید ای کاش روزی آنقدر پول داشته باشید که از هرگونه کار و تلاش برای بدست آوردن ثروت راحت شوید؟ این آرزو دست یافتنی ست به شرط آنکه بتوانیم عادت های صحیح زندگی و کار را جایگزین عادت های غلط کنیم زیرا عادت های صحیح شمارا به پیشرفت و خوشبختی سوق می دهد و عادت های نادرست باعث از دست دادن همان سرمایه ی فعلی شما می تواند باشد.
ثروتمندان جوان جهان
یک عامل بزرگ در ثروتمند شدن و رمز موفقیت اغلب ثروتمندان، همان استفاده از موقعیت های طلایی می باشد اما بخش اعظم آن، باز همان هایی هستند که تحت سلطه ی خود شماست.
باید این را نیز بدانید شکل و نحوه ی ثروتمندان در جهان متفاوت است یعنی شیوه ی استفاده از موقعیت ها و نوع ثروتشان متمایز ازهمدیگر می تواند باشد ولی در نهایت جستجو میتوان به یک نکته ی مشترک بین آنها دست یافت آن هم داشتن عادت های خوب و یکسان است مثلاً ثروتمندان اعلب زودتر روز خود را شروع می کنند و می دانند از چه طریق سرمایه گذاری کنند و پس انداز امری مهم در زندگیشان می باشد آنها تعاریف درست و قابلی از شکست و قول و قرارهای خود نسبت به جامعه دارند.
کسب علم
( کارآفرین آمریکایی که برای معاملات روزانه ی ۴میلیون دلاریش معروف است ) Timothy sykes
ثروتمندان می دانند به تنهایی با پول نمی توانند موفق شوند پس باید مطالعه ی مداوم و کسب علم را رها نکنند. زیرا به خوبی درک می کنند که آگاهی علم و یادگیری دو عامل بسیار مهم در رشد شخصیت و حرفه ی مورد نظرشان می باشد.
در کتاب عادت های ثروتمندان ذکر کرده است، که ثروتمندان ماهانه یک یا دوکتاب، در زمینه های خود آموزی، رویدادهای جاری، سلامتی-بهداشتی، رهبری، روانشناسی و شغل ها می خوانند.
تعیین هدف
اغلب ثروتمندان ذاتاً دارای هدف هستند . اهدافی که می تواند کوچک، بزرگ، زیبا، فوری، دست نیافتنی، حتی خنده دار باشند. آنها تمام تلاش را برای رسیدن به تک تک اهدافشان می کنند و نقش خود را سعی می کنند به بهترین نحو در زندگی بشناسند و اجرا کنند. corley با تحقیقات خود در زندگی اکثر ثروتمندان به این نکته دست یافته است که ۸۱ درصد از افراد ثروتمند در مقایسه با ۹ درصد افرادی که سالانه ۳۰۰۰۰ دلار درآمد دارند نشان داده است که لیست وظایف روزانه ای دارند و می دانند که زندگی بدون برنامه ریزی و حرکت به سوی هدفشان و اینکه به ثروت دست پیدا کنند، امکان پذیر نیست و با این روش می توانند به موقعیت های طلایی بیشتری نزدیک شوند.
بهداشت فردی
معمولاً در دومکان نمی توان کسب درآمد کرد، یکی قبرستان و دیگری بیمارستان
اگر می خواهید ثروتمند موفقی باشید، نباید بیمار شوید وحتما به سلامتی خود اهمیت دهید.
اکثر ثروتمندان موفق برای وعده های غذایی خود برنامه ریزی دارند .رمز موفقیت تندرستی، داشتن یک رژیم غذایی سالم و مناسب به همراه ورزش روزانه می باشد. ثروتمندان موفق هر روز ۳۰دقیقه ورزش فیزیکی دارند و از غذاهای فراوری شده پرهیز می کنند.
بودجه بندی دقیق
ثروتمندانی که در امر مدیریت پولهایشان موفق بوده اند، به خوبی این مساله را که برای کوچکترین قسمت پول خود، برنامه ریزی داشته باشند را با ارزش می دانند.
آیا شما از افرادی هستید که برای هزینه های خود برنامه ریزی می کنید؟ یا از آن دسته افرادی هستید که در آخر ماه هیچ ریالی برایتان باقی نمی ماند؟
این برنامه ریزی داشتن دقیق برای ثروتمندان باتجربه بسیار اساسی می باشد. این برنامه ریزی برای ثروتمندان باتجربه ،بسیار حیاتی می باشد. اگر این برنامه ریزی و بودجه بندی که کار خیلی سختی هم نیست را انجام دهید، تاثیر آن را خواهید دید به صورتی که فشار زندگی کمتر خواهد شد و دیگر نگران خرج و مخارج خود نیستید و بیشتر برای پول در آوردن و کسب در آمد راغب می شوید.
زود بیدار شوید
افرادی که صبح ها تا آخرین فرصتی که دارند، در رختخواب سپری می کنند و در حال استراحت و از تغذیه صبح گاهی نا سالم استفاده می کنند و باعجله برای سرکار رفتن آماده می شوند و اغلب تعدادی از لوازم کار خود را فراموش می کنند همراه ببرند، همان افراد تنبلی هستند، که هیچگاه نفعی از بیشتر اوقات صبحگاهی خود نمی برند.
استیو اسکات، یکی ازکارآفرینان برتر جهان میگوید: من صبح ساعت ۴:۱۵ ازخواب بیدار می شوم و خود را برای شروع روز کاری آماده میکنم، حجم کاری که در صبحگاه می توان انجام داد من را متعجب می کند.
نظم
آیا می دانید منظور از منظم و نامنظم بودن چیست؟
منظور از دوکلمه ی بالا،کدگزاری پوشه های خاصی نیست ،بلکه برنامه ریزی روزانه داشتن یا نداشتن است.
برای شروع منظم شدن یا برنامه ریزی صحیح داشتن، ابتدا بهتر است از یادداشت اولین کاری که ابتدای صبح باید انجام دهید به عنوان یادآوری شروع کنید. انتهای ساعت کاری چند دقیقه ای را برای مرتب کردن میز کار و تمیز کردن آن از زباله و کاغذهای باطله استفاده کنید، فایل های دسکتاپ را مرتب کرده و ایمیل های پاسخ نداده نشده را پاسخ دهید، این همان شروع فرآیند منظم شدن است.
بهره وری هدفمند
بهره وری به خودی خود بوجود نخواهد آمد. اگر می خواهید هر روزتان مفید باشد، باید قوانین و فرایندهایی برای خود تعیین کنید که شما را هر روز به سمت بیشینه بهره وری سوق دهد.
هرکس برای خود راه و شیوه ای دارد. اما استیو اسکات، کارآفرینی است که باور دارد:
برای کنترل کردن موقعیت خود هر روز دو چیز را حذف کنید: اگر جعبه ی خالی گوشه ی اتاق تان دارید، در سطل بازیافت بی اندازیدش. اگر در حال ترک نوشابه هستید، نیمی از آن چه که معمولا می نوشید را بنوشید. هرروز یک چیز را بیرون بیاندازید یا حدف کنید.