موفقیت در کسب و کار یکی از اصولی است که دستیابی به آن کار ساده ای است، ولی این سادگی به این معنا نیست که هرکسی می تواند به آن برسد. با جستجویی در فضای مجازی به جملاتی امیدوار کننده خواهیم رسید که ویژگی های یک شخصیت موفق را نشان می دهد. دوستان عزیز در این مطلب قصد داریم در مورد اصولی برای موفقیت در کسب و کارهای فعلی بپردازیم و آن اصول را به شما نشان دهیم لطفا در ادامه با ما همراه باشید.
۱ – تمرکز کردن عامل به دست آمدن هر آنچه می خواهیم
هر چیزی را که در طول زندگی خودتان برداشت کنید، نتیجه ی چیزی است که در طول عمر خودتان کاشته اید، پس لازم است بر اصولی تمرکز کنید که می دانید آن ها را در ادامه برداشت خواهید کرد. در صورتی که بر روی شکست های خود در زندگی تمرکز نمایید، به تصویری از آینده ی خود خواهید رسید و می توانید شکست های خود را پیش بینی نمایید.
به جای آن که شخص منفی بافی باشید سعی کنید بر روی ویژگی ها و خصوصیات مثبت خودتان تمرکز نمایید، تا بدین وسیله به فردی تبدیل شوید که به موفقیت در کسب و کار موردنظرتان رسیده اید. مهم ترین چیزی که در این راه می تواند به مانعی برای پیشرفت و موفقیت شما تبدیل شود، عوامل پرت کننده ی حواس شما می باشند که بایستی از آن ها دوری کنید.
۲ – تلاش و کوشش خود را بیشتر کنید
هر چقدر که تحمل شما در برابر پذیرش سختی ها بیشتر باشد، فرد موفق تری خواهید شد. بپذیرید که در هر صورت در زندگی هر شخصی سختی ها و مشکلاتی به وجود خواهد آمد. برای نمونه وب سایتی که برنامه ریزی کرده بودید در فلان مدت به مقدار پیشرفت مدنظرتان دست پیدا کند، به این هدف نمی رسد و یا مشکلاتی از این دست؛ در چنین مواردی بایستی توانایی مدیریت خود بر سختی ها را بالا ببرید و مشکلات را برای موفقیت بیشتر کنترل کنید.
ویل اسمیت، بازیگر و خواننده ی مشهور آمریکایی می گوید : «معمولا آدم هایی بر سر راهمان قرار می گیرند که اعصاب ما را به هم می ریزند. سعی کنید به آن ها اهمیتی ندهید و آن ها را به خداوند بسپارید چرا که تنفری که در وجودتان است می تواند انرژی شما را مصرف کند.»
۳ – هر چقدر کار سخت تری را انجام دهید، پاداشی بزرگ تر در انتظار شما است
مسئله ای را برای حل کردن بردارید که می دانید از عهده ی حل آن بر خواهید آمد. قدر علم و دانایی که در اختیار دارید را بدانید و مشکلات خود را بیش از اندازه بزرگ نکنید. سرمایه ی شما باید روی چیزی صرف شود که نتیجه ی مناسبی را به همراه داشته باشد. مخاطب خود را برای محصول و یا خدمتی که ارائه می دهید مشخص کنید و سپس با مشخص شدن بازار هدف به سمت بازار حرکت نمایید.
برای نمونه اگر قصد راه اندازی وب سایت در حوزه ی تکنولوژی را دارید بایستی ابتدا اطلاعات لازم را در مورد این حوزه کسب کنید. برای مثال اول از همه ببینید که رقبای شما چه جایگاهی در بین مخاطبان خود دارند و سپس به شناسایی نقاط ضعف آنان بپردازید و سعی کنید تا در کار خود آن نقاط ضعف را کنار بگذارید تا به موفقیت در کسب و کار موردنظرتان دست پیدا کنید.
۴ – همکارانی را برای خود پیدا کنید
پیدا کردن همکاران به این معناست که شما مجموعه ای از افرادی که همفکر شما می باشند را پیدا کرده اید، در نتیجه شما یک گروه هستید که یک مجموعه عقاید و یک هدف مشخص و معین دارید و به سوی آن هدف معین حرکت خواهید کرد. یک گروه همفکر فقط مجموعه افرادی که در یک کار مهارت دارند نیست، بلکه لازم است تا نسبت به آن کاری که در آن فعالیت می کنید علاقه داشته باشید. این گونه است که برای کار خود حاضر هستید هر چیزی را به سرانجام رسانید؛ برای مثال اگر لازم باشد به تلفن جواب دهید این کار را انجام خواهید داد و آن را برای خود کسر شان نمی دانید.
۵ – فاصله خود تا کسب و کار اصلی تان را حفظ کنید
ممکن است در یک شرکت یا اداره مشغول به کار باشید و برای مثال سمت مدیریت مجموعه را در اختیار داشته باشید، در این حالت شما در حال فعالیت در کاری متفاوت از کسب و کار خود می باشید و ممکن است مهارت خود را از یاد ببرید، اما به یاد داشته باشید که برای موفقیت بایستی در هر حالتی ارتباط خود با استعداد اصلی تان را حفظ کنید و آن را فراموش نکنید.
۶ – شکرگذار چیزی باشید که در اختیار دارید
یکی از روش های بسیار مثبت زندگی آن است که همیشه بابت نعمت هایی که در اختیار داریم شکرگذار باشیم. این یک دید مثبت به زندگی می باشد و انگیزه و روحیه ی شما را برای ادامه ی روز افزایش خواهد داد. شکرگذاری به این معنا نیست که شما فرد قانعی هستید، بلکه فقط نشانگر آن است که قدر چیزهایی که در اختیار دارید را می دانید و تلاش خواهید کرد تا به مقام بالاتری نیز دست پیدا کنید.
در زمان حال زندگی کنید و به فکر اشتباهات گذشته و عواقب آن در آینده نباشید چرا که سودی برایتان نخواهد داشت. شکرگذار بودن یک تمرین فوق العاده برای از بین بردن نگرانی و رسیدن به موفقیت در کسب و کار و تمام زمینه های زندگی می باشد.
۷ – ورزش، ضامن موفقیت
ورزش کردن می تواند روحیه و انگیزه ی هر فردی را برای ادامه ی روز افزایش دهد و او را به انسانی موفق تبدیل نماید. این ورزش کردن می تواند هر چیزی باشد، از پیاده روی و دویدن و شنا کردن گرفته تا هر بازی فیزیکی که به آن علاقه دارید. بیب روث می گوید «کسی که هیچ موقع از تلاش یا ورزش باز نمی ایستد، فردی شکست ناپذیر است».
۸ – برای فعالیت در کسب و کار خود دلیل داشته باشید
کسب و کاری که برای فعالیت خودش دلیل داشته باشد بسیار موفق تر از آن کسب و کاری است که بدون دلیل و هدف در حال فعالیت در زمینه ی کاری خود می باشد. دلیل به چیزی می گویند که هدف شما از شروع یک کسب و کار است، حال این دلیل می تواند پولدار شدن باشد و یا هر چیز دیگری؛ دلیل خود برای شروع کار را از همان ابتدا انتخاب نمایید و آن را به بعد از شروع منتقل نکنید.
۹ – از وسایل دیجیتالی فاصله بگیرید
خیلی خوب است که هر چند وقت یک بار از کلیه وسایل دیجیتالی مثل تبلت، موبایل و لپ تاپ فاصله بگیرید؛ چرا که این کار هم برای روحتان مفید است و هم خلاقیت شما را افزایش می دهد.
۱۰ – متواضع باشید
فروتنی و تواضع یکی از مهم ترین ویژگی ها برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار است و در افراد پیروز و سربلند دیده می شود. بنابراین شما هم برای دستیابی به موفقیت سعی کنید آن را در وجود خود نهادینه کنید.