دانستنی

۱۰ ویژگی یک طراح گرافیک موفق

۱۰ ویژگی یک طراح گرافیک موفق

 

اگر می‌خواهید به یک طراح گرافیک موفق تبدیل شوید، تعداد بی‌نهایتی از ابزارها و اپلیکیشن‌های هوشمند وجود دارند که به شما در این زمینه کمک خواهند کرد. اما در مورد چیزهایی که قابل خریداری نیستند چطور؟

در کنار استعداد، چه ویژگی‌، خصوصیت و ذهنیتی برای این صنعت خلاق که همیشه در حال تغییر است نیاز می‌باشد؟

۱- ارتباطات

کار طراح وب ارتباط برقرار کردن با داستان، برند و ایده‌های ارباب رجوع است، اما شما برای ارائه، رونمایی و مذاکره درباره کارتان به مهارت‌های ارتباطی خوب نیز نیاز دارید. ضروری است که در موقعیت‌های حساس حرفه‌ای عمل کنید و با مشتری روراست باشید.

۲- کنجکاوی

اگر عشق به هنر نداشته باشید و یا در مورد جهان پیرامون خود کنجکاو نباشید، هرگز در کار طراحی موفق نخواهید شد. طراحان به ماوراء هر چیز توجه می‌کنند تا بتوانند هم جزئیات و هم تصویر کلی را دریابند.

۳- اشتیاق

اگر کاری که انجام می‌دهید را دوست نداشته باشید، در یک صنعت خلاقانه موفق نخواهید شد. حتی با وجود اشتیاق و استعداد، طراحی کاری مملو از عشق است. این کار شامل ساعات کاری غیر عادی، ویرایش‌های طولانی و حجم کار پیچیده می‌باشد. در زمان خستگی باید اشتیاق خود را به کار گیرید که باعث بهبود کارتان می‌شود. یاد خواهید گرفت که چگونه پروژه‌ها را متعادل نگه دارید و زمان را مدیریت کنید، اما باید کار را از ابتدا آغاز کنید.

۴- داشتن فکر باز

در طراحی گرافیک باید ذهن بازی داشته باشید، علاقه‌مند به امتحان کردن چیزهای جدید باشید و از منابع دور از انتظار پند بگیرید. طراحان بزرگ، قسمتی از خود را در کارهایشان نشان می‌دهند، بنابراین از به نمایش گذاشتن خود نهراسید و آنچه را هستید نشان دهید.

۵- انتقاد پذیر بودن

ممکن است سخت ترین چیز برای هر طراح باشد، اما هر فردی باید با انتقاد کنار بیاید. به عنوان یک طراح باید برای پیشرفت در کار خود و ایجاد ارتباط، از انتقادات به نحو احسن استفاده کنید. این کار راهی برای رشد است و اغلب نتایج خوبی را به بار می‌آورد.

۶- حل مشکل

همانند جنبه زیبایی طراحی، بهتر است از جنبه حل مشکل آن نیز لذت ببرید. به عنوان طراح باید برای انجام کار، منطقی و منتقدانه بیاندیشید. خلاقیت نه تنها برای ایجاد چیزی فوق‌العاده بلکه برای فهم چگونه قرار گرفتن قطعات کنار هم و تبدیل ایده‌ها به محصول نهایی لازم است.

۷- عدم اعتماد به نفس

مقدار کمی عدم اعتماد به نفس در دنیای طراحی چیز خوبی است. عدم اعتماد به نفس شما را مطمئن می‌سازد به طور مداوم تصمیمات خود را ارزیابی کنید و برای انجام کار بهتر در تلاش باشید. خوب است که پرس‌وجو کنید و خود را مورد چالش قرار دهید.

۸- بردباری

کار طراحی روند کندی دارد، پاسخ‌ها به سرعت بدست نمی‌آیند. توسعه یک ایده، قبل از دست‌یابی به نتیجه نهایی، نیازمند صبر است. باید همگام با جریان کار باشید.

۹- قابلیت اطمینان

مشتریان تنها به دنبال استعداد نیستند. آنان کسی را می‌خواهند که قابل اعتماد باشد. مهم است که قابل اطمینان باشید، احتیاجات مشتریان را مدیریت کنید، ثبات داشته باشید و امانت‌دار باشید. این موضوع راهی به سوی رابطه کاری طولانی و رضایت‌بخش است.

۱۰- سیر تکاملی

هیچکس همه چیز را نمی‌داند. رشد و در جست‌وجوی الهامات تازه بودن بسیار خوب است. تکنولوژی‌های جدید را امتحان کنید، ایده‌های خود را در جوامع گسترده‌تر به اشتراک بگذارید و هرگز از یادگیری دست نکشید.

درآمد از طریق سایت  فریلنس پارس

(www.freelancepars.com)

فریلنس پارس ، یک سایت فریلنسینگ و دورکاری برای سفارش و انجام پروژه های اینترنتی در ایران است. انواع پروژه ها و نیازهای کاری و شغلی در زمینه های سفارش تایپ، تولید محتوا، ترجمه زبان های مختلف، طراحی گرافیک، عکاسی، ادیت عکس و فیلم، برنامه نویسی، طراحی سایت، دستیار مجازی، آهنگسازی و ویرایش صوت، معماری، نقشه کشی، مدلسازی و… در این سایت قابل تعریف و اجراست.کارفرمایان، نیازها یا پروژه های خود را در این سایت به صورت رایگان مطرح کرده و متخصصان یا فریلنسرهای سایت، با ارائه پیشنهاد همکاری، پروژه‌ها را انجام داده و تحویل می‌دهند. کارفرما، پس از ثبت پروژه و توافق نهایی با فریلنسر بر سر هزینه و روش انجام کار، هزینه پروژه را واریز کرده و سایت، مبلغ را نزد خود نگه می‌دارد. پس از انجام کار و تحویل به کارفرما، تایید و رضایت او، مبلغ برای فریلنسر آزاد می‌شود. با این قابلیت که در اصطلاح “پرداخت امن” نامیده می‌شود، هم کارفرما از انجام پروژه خود اطمینان دارد و هم فریلنسر از واریزی مبلغ توسط کارفرما.

مراحل ثبت نام و عضویت در سایت فریلنس پارس

۱-در سایت به عنوان فریلنسر ثبت نام کنید و ایمیل و شماره موبایل خود را تایید کنید.

www.freelancepars.com

۲- سپس پروفایل خود را کامل کنید و مهارت‌ها، سابقه تحصیلی، شغلی و… را بنویسید.

۳- اگر نمونه کارهای مناسبی دارید، در سایت آپلود کنید.

۴- وارد قسمت پروژه های سایت شده، پروژه های مد نظر و مرتبط با مهارت ها و توانایی های خود را پیدا کنید و آن‌هایی که از نظر زمانی و هزینه، مایل به انجام آن‌ها هستید را ثبت پیشنهاد زده و مبلغ پیشنهادی، زمان و توضیحات لازم را برای کارفرما بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *