دانستنی

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی

در این مطلب از مجموعه مقالات راهنمای فریلنسری الیکسیا، سعی می کنم فهرست جامعی از معتبرترین و بهترین سایت های فریلنسری ایرانی را گردآوری کنم و با شما به اشتراک بگذارم. توجه داشته باشید که این فهرست ممکن است بعدتر با پیوست های شماره دار به روزرسانی شود و بعضی از موارد آن حذف شده یا مواردی به آن افزوده شوند.

۱.سایت فریلنس پارس

فریلنس پارس ، یک سایت فریلنسینگ و دورکاری برای سفارش و انجام پروژه های اینترنتی در ایران است. انواع پروژه ها و نیازهای کاری و شغلی در زمینه های سفارش تایپ، تولید محتوا، ترجمه زبان های مختلف، طراحی گرافیک، عکاسی، ادیت عکس و فیلم، برنامه نویسی، طراحی سایت، دستیار مجازی، آهنگسازی و ویرایش صوت، معماری، نقشه کشی، مدلسازی و… در این سایت قابل تعریف و اجراست.کارفرمایان، نیازها یا پروژه های خود را در این سایت به صورت رایگان مطرح کرده و متخصصان یا فریلنسرهای سایت، با ارائه پیشنهاد همکاری، پروژه‌ها را انجام داده و تحویل می‌دهند. کارفرما، پس از ثبت پروژه و توافق نهایی با فریلنسر بر سر هزینه و روش انجام کار، هزینه پروژه را واریز کرده و سایت، مبلغ را نزد خود نگه می‌دارد. پس از انجام کار و تحویل به کارفرما، تایید و رضایت او، مبلغ برای فریلنسر آزاد می‌شود. با این قابلیت که در اصطلاح “پرداخت امن” نامیده می‌شود، هم کارفرما از انجام پروژه خود اطمینان دارد و هم فریلنسر از واریزی مبلغ توسط کارفرما.

مراحل ثبت نام و عضویت در سایت فریلنس پارس

۱-در سایت به عنوان فریلنسر ثبت نام کنید و ایمیل و شماره موبایل خود را تایید کنید.

۲- سپس پروفایل خود را کامل کنید و مهارت‌ها، سابقه تحصیلی، شغلی و… را بنویسید.

۳- اگر نمونه کارهای مناسبی دارید، در سایت آپلود کنید.

۴- وارد قسمت پروژه های سایت شده، پروژه های مد نظر و مرتبط با مهارت ها و توانایی های خود را پیدا کنید و آن‌هایی که از نظر زمانی و هزینه، مایل به انجام آن‌ها هستید را ثبت پیشنهاد زده و مبلغ پیشنهادی، زمان و توضیحات لازم را برای کارفرما بنویسید.

۲.پونیشا

اولین سایتی که می خواهم معرفی کنم پونیشا است. پونیشا فعالترین و به روزترین وب سایت فریلنسینگ است تا به حال با آن برخورد داشته ام. پروژه هایی که در پونیشا ثبت می شوند با تخصص های مختلف مرتبطند. از جمله: ترجمه و تایپ، برنامه نویسی، گرافیک و طراحی و…

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی - پونیشا

کارمزد پونیشا از درآمد فریلنسرها در حال حاضر معادل ۱۰ درصد است که تقریباً بین اکثر سایت های فریلنسری ایرانی مشابه است.

وب سایت و پیام رسان پونیشا به نسبت یوزر فرندلی هستند. شاید ابتدا روند کار در پونیشا کمی پیچیده به نظر بیاید اما با مطالعه ی راهنما و پس از ثبت یک پروژه یا پیشنهاد چم و خم کار دستتان خواهد آمد. البته من هم بعداً در پستی جداگانه طرز کار با پونیشا را توضیح خواهم داد.

۳.پارسکدرز

پارسکدرز یکی از بهترین سایت های فریلنسری ایرانی است که بیشتر برای برنامه نویسان کاربرد دارد. البته پروژه های ترجمه و دانشگاهی نیز زیاد در این سایت ثبت می شود.

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی - پارسکدرز

کارمزد پارسکدرز برای پلن برنزی معادل ۱۵ درصد از درآمد فریلنسر است. اما ثبت پروژه در آن رایگان است و هزینه اشتراک ویژه ماهیانه به نسبت سایت های مشابه کمتر است.

۴.انجام میدم

در «انجام میدم» می توانید خدمات خود را به شکل بسته های از پیش تعریف شده (کاره) بفروشید. روش کار «انجام میدم» کمی با سایر سایت های فریلنسری فرق دارد که در پستی جداگانه آن را شرح خواهم داد.

«انجام میدم» در بیشترین حالت ۲۰ درصد کارمزد از فریلنسرها می گیرد که در مقایسه با سایر سایت های فریلنسری میزان بالایی است. اما حسن آن این است که مبلغی را تحت عنوان حق عضویت ماهیانه از فریلنسر دریافت نمی کند.

۵.تایپایران

یکی از بهترین سایت های فریلنسری ایرانی که می توانم به تایپیست ها معرفی کنم همین سایت تایپایران است. تایپایران به عنوان مرکز تخصصی برونسپاری پروژه های تایپ مشتریان زیادی دارد. بسیاری از دفاتر فنی و کافه نت ها پروژه های تایپ مشتریان خود را از طریق این سایت برونسپاری می کنند.

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی - تایپایران

تایپایران نیز از فریلنسرها ۱۰ درصد کارمزد می گیرد و حق اشتراک ماهیانه هم دریافت نمی کند، اما تعرفه ی خدمات انجام شده در سایت به نسبت سایر سایت های فریلنسری پایین تر است.

۶.ترجمه ایران

ترجمه ایران نیز از وب سایت های زیرمجموعه ی تایپایران است که شرایط و ویژگی های آن کاملاً مشابه همین سایت است. تنها تفاوت این است که پروژه های سایت بیشتر با ترجمه و زبان های خارجی مرتبط هستند.

۷.کاریشه

روش کار کاریشه کمی با سایر سایت های فریلنسری ایرانی فرق دارد. در این سایت از پرداخت امن خبری نیست. نیازی هم نیست که کارفرما و فریلنسر تنها از طریق سایت با یکدیگر در ارتباط باشند.

 

کاریشه کارفرما و فریلنسر را مستقیم به هم وصل می کند و کارمزدی هم از هیچ کدام دریافت نمی کند. بنابراین شاید سه مورد اول مزیت هایی که در پست ۴ دلیل مهم برای اینکه از سایت های فریلنسری استفاده کنید برشمردیم، در مورد کاریشه صادق نباشد.

کاریشه در حال حاضر از کارفرما ۵ درصد و از فریلنسر ۸ درصد کارمزد دریافت می کند.

۸.ورکفا

روش کار ورکفا نیز مشابه سایر سایت های فریلنسری است. مشکل اینجاست که پروژه های کمی در این سایت ثبت می شوند. به همین علت شاید پرداخت حق اشتراک ماهیانه در این سایت توجیه اقتصادی نداشته باشد.

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی - ورکفا

ورکفا نیز در حال حاضر ۱۰ درصد از فریلنسرها کارمزد دریافت می کند.

۹.کارک

در کارک نیز مانند «انجام میدم» می توانید خدمات خود را به شکل بسته های از پیش تعریف شده به مشتریان بفروشید. البته به نظر می رسد فعالیت فریلنسرها و کارفرماهای کارک در ماه های اخیر کمتر شده باشد.

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی - کارک

کارمزد دریافتی کارک از فریلنسرها در بیشترین حالت معادل ۱۰ و در کمترین حالت (پلن فوق حرفه ای) معادل ۵ درصد است.

۱۰.دورکار

دورکار نیز مانند ورکفا پروژه های ثبت شده ی کمی دارد. برای ارسال پیشنهاد روی پروژه ها نیازی به ارتقای عضویت نیست. با اینحال خود سایت به کارفرما توصیه می کند تا حد امکان از فریلنسرهای ضمانت شده استفاده کند.

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی - دورکار

کارمزد دورکار از درآمد فریلنسرها نیز در حال حاضر معادل ۱۰ درصد است.

۱۱.منکارتو

منکارتو نیز یکی دیگر از سایت های فریلنسری تازه تأسیس است که تعداد پروژه های آن روزبروز بیشتر می شود.

در حال حاضر ایجاد پروژه و ارسال پیشنهاد در منکارتو رایگان است و کارمزد کسر شده از درآمد فریلنسرها نیز ۵ درصد است که از اکثر سایت های مشابه کمتر است.

۱۲.جامپلوی

جامپلوی یک سایت فریلنسری است که هنوز فعال نشده و در مرحله پیش ثبت نام به سر می برد. جامپلوی مدعی است که می خواهد شیوه ای نوین برای فریلنسینگ ارائه دهد.

با پیش ثبت نام در جامپلوی یک کد تخفیف دریافت می کنید که بعد از فعال شدن سایت درصدی از کارمزد پروژه هایتان را کم می کند.

۱۳.حامی ورکس

حامی ورکس هم یکی از بهترین سایت های فریلنسری ایرانی است که مدتی از آغاز فعالیت آن می گذرد و پروژه‌های متنوعی مانند برنامه‌نویسی، تولید محتوا، ترجمه، تایپ، طراحی و سئو سایت و پروژه‌های فنی و مهندس را در خود جای داده است. کارمزد حامی ورکس از درآمد فریلنسرها در حال حاضر معادل ۰ درصد است که بین سایت های فریلنسری ایرانی بی سابقه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *