دانستنی

تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن

درباره تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن چه می دانید؟ بازاریابی یا تبلیغات یک مفهوم جدید یا ناشناس نیست، با گذر زمان، علم و تکنولوژی پیشرفت چشمگیری داشته و موجب تغییر تبلیغ یا خدمات یک محصول شده است. بسیاری از کسب و کارها از چشم اندازهای دیجیتالی و صفحات اجتماعی برای دسترسی به مخاطبان گسترده تر استفاده می کنند که همه این ها به لطف دسترسی به اینترنت هستند. اما این بدین معنا نیست که تبلیغات سنتی کم شده یا دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد، همچنان بسیاری از شرکت ها هستند که از تبلیغات سنتی استفاده می کنند.

دو نوع تبلیغ مدرن و سنتی بسیاری از شرکت ها را درگیر کرده اند، کدام نوع تبلیغ می تواند نتیجه بهتری برای برندشان داشته باشد؟ انتخاب بین تبلیغ مدرن و سنتی برای آنها چالش برانگیز است، زیرا آنها برای جذب پول از کسب و کارشان و موفق شدن در آن به یک تبلیغ تاثیرگذار نیاز دارند. تبلیغ سنتی مدت زمان زیادی در آزمون زمان مقاومت کرده است، اما جذابیت و زیبایی که تبلیغ مدرن دارد غیر قابل چشم پوشی است. زیرا با جذابیتی که دارد به راحتی می تواند نظرات را به خود جذب کند.

هدف ما از این مقاله نشان دادن تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن است که کمکی باشد برای شما صاحبان کسب و کار که برای انتخاب بین تبلیغات مدرن و سنتی راحت تر تصمیم بگیرید.

تبلیغات سنتی چیست؟

تبلیغات سنتی نوعی تبلیغات قدیمی است که توسط مردم در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و از آن لذت می برند، در نتیجه آشنا بودن همه با تبلیغات سنتی چیز عجیب و تعجب برانگیزی نیست. تبلیغ سنتی برای فروش یک محصول یا سرویس خاص طراحی شده است و بیشترین تمرکز را در این کار دارد، همچنین تبلیغات سنتی از روش ها و رسانه های مختلفی برای تبلیغ یک برند استفاده می کند.

به این دلایل شرکت ها از تبلیغات سنتی استقبال بیشتری می کنند، زیرا درک تبلیغ سنتی آسان تر است و همچنین در توضیح محصول یا خدمات خود برای گروه های سنی مختلف مشکلی نخواهند داشت. آنها می توانند در یک شهر یا منطقه متمرکز شوند، در نتیجه بهترین کار را برای مخاطبان محلی دارند. علاوه بر این ها، بدون اتصال به اینترنت به راحتی می توانند با آنها ارتباط برقرار کنند.

در ادامه با برخی از متداول ترین استراتژی های تبلیغات سنتی آشنا می شویم.

 تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن

کارت بازرگانی

یکی از روش های مشخص کننده تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن کارت بازرگانی است. در استراتژی تبلیغات سنتی یکی از سریع ترین راه ها برای یک شرکت یا فرد برای انتشار اطلاعات خود کارت بازرگانی است. به این ترتیب چشم انداز استراتژی تبلیغات در حال تغییر را برای همیشه تحمل خواهد کرد.

تبلیغات تلویزیونی و رادیویی

آمار نشان می دهد که روزانه هزاران نفر به شبکه رادیویی متصل می شوند. در نتیجه تبلیغ یک محصول یا خدمات از طریق این شبکه ها همچنان قابل استفاده است.

تراکت و بروشور

برای جلب توجه مخاطبان گسترده بروشورها را طراحی کرده اند. آنها معمولا برای طراحی بروشورها از رنگ های زنده و جلب کننده برای انتقال پیام یا نمایش تصویری استفاده می کنند که در ذهن خواننده ها ماندگار شود و آنها بتوانند پیام را به راحتی به خاطر بسپارند.

بیلبوردها و تابلوها

یکی از راه های بسیار خوب برای تبلیغ یک کسب و کار، استفاده از بیلبوردها و تابلوهای تبلیغاتی در فضای باز است؛ زیرا مورد توجه رانندگان روزانه، مسافران و افرادی که در شهر قدم می زنند، قرار می گیرد.

ایمیل مستقیم

برای گسترش آگاهی از یک محصول یا خدمات خاص به یک بازار یا هدف خاص از این نوع تبلیغات سنتی استفاده می شود. می توان برای ارائه قطعات چاپی مانند بروشور و نامه از سرویس های پستی استفاده کرد.

تبلیغات مدرن چیست؟

نقطه شروع و کانون تبلیغات، تبلیغ سنتی محصول و خدمات شرکت است؛ تبلیغات مدرن بیشتر مشتری مدار هستند. شرکت ها و کسب و کارهایی که نوع تبلیغات مدرن را انتخاب می کنند، رضایت مصرف کنندگان را باید بالاتر از هر چیزی قرار دهند. بدین ترتیب است که آنها می توانند خواسته ها و نیازهای منحصر به فرد مخاطبان خود را برآورده کنند.

بازاریابی مدرن از یک پلتفرم دیجیتال استفاده می کند، در نتیجه قابل تنظیم تر است. یکی از قابلیت های مهم تبلیغات مدرن این است که می تواند به راحتی خود را با تغییرات وقف دهد، در نتیجه برای همگام و بروز شدن با آخرین روندهای تبلیغات مشکلی نخواهد داشت. این نوع تبلیغ به شرکت ها کمک می کند که شانس بیشتری برای ارتباط با مخاطبان جهانی داشته باشند، زیرا می توان با استفاده از هر دستگاهی به آنها دسترسی پیدا کرد. همه این موارد تنها بخشی از تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن است که کمک می کند تا وفاداری و اعتماد مشتری جلب شود و همچنین برند در سراسر جهان به رسمیت شناخته شود.

در ادامه با برخی از متداول ترین استراتژی های تبلیغات مدرن آشنا می شویم.

 تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن

بازاریابی ایمیلی

بازاریابی ایمیلی یکی از چندین تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن است.  ROIبا بالاترین تبلیغات ایمیلی در بین همه کانال های تبلیغاتی می تواند بخشی از استراتژی تبلیغات مدرن باشد. با استفاده از این نوع تبلیغات شما می توانید با مخاطبان خود تعامل داشته باشید و در رابطه با آینده و موارد دیگر به آنها اطلاع  رسانی کنید.

تبلیغات اینترنتی

برای اینکه برند خود را از طریق تبلیغات پولی رشد دهید، می توانید از پلتفرم هایی مانند گوگل، یوتیوب و فیسبوک بدون هیچ گونه کمبودی استفاده کنید. همچنین شما می توانید اطمینان داشته باشید که با داده های مناسب، تبلیغات به مخاطبان مورد نظر شما می رسد.

وب سایت های تجارت الکترونیک

ضرورت یک وبسایت تجارت الکترونیک برای شرکت ها و کسب و کارهایی که محصولات دیجیتالی یا فیزیکی می فروشند، بسیار قابل توجه است. زیرا این نوع وبسایت ها به مخاطبان این امکان را می دهد که بدون نیاز به بازدید از ویترین ها و محصولات شرکت ها از فروشگاه ها خرید کنند، این مورد موجب جذب مخاطبان بیشتری برای محصولات فروشگاه می شود.

استفاده از شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی مانند توییتر، فیس بوک، اینستاگرام و … به برندها این امکان را می دهند که با استفاده از پلتفرم های رسانه های اجتماعی که دارای ابزارهای تحلیل داده داخلی هستند، تعامل و کمپین های تبلیغاتی خود را ردیابی کنند. این نوع تبلیغات آنلاین به دلیل قابلیت استفاده از هشتگ ها، ایجاد سر و صدا با استفاده از فیسبوک، توییتر و اینستاگرام آسان تر است.

بهینه سازی موتور جستجو (SEO)

برای بهبود موقعیت و رتبه در نتایج جستجو می توانید از عمل بهینه سازی وبسایت یعنی سئو استفاده کنید. با بهینه سازی های خارج از صفحه و داشتن حق فنی در صفحه، هنگام جستجوی کاربران برای یک محصول یا خدمات، سایت شما اولین نتیجه ای خواهد بود که می بینند.

حال که با بخشی از تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن آشنا شدیم، در ادامه می خواهیم به بررسی و انتخاب استراتژی تبلیغات بهتر بپردازیم.

کدام استراتژی تبلیغات را باید انتخاب کنیم؟

تبلیغات سنتی و تبلیغات مدرن مزایا و معایب خاص خودشان را دارند، اما با توجه به کسب و کار مورد نظر، ممکن است یکی از استراتژی های تبلیغ از دیگری بهتر باشد. صاحبان کسب و کار و استراتژی برای اینکه بدانند کدام نوع تبلیغات با هدفشان مطابقت دارد و می تواند نتیجه بهتری داشته باشد، باید قبل از انتخاب استراتژی تبلیغ به سوالات زیر پاسخ دهند.

بودجه و اهداف آنها چیست؟

یک مورد از تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن مربوط به مقدار هزینه ای که دارند، است. استفاده از هر دو روش تبلیغات سنتی و مدرن می تواند نتیجه بهتر و بازار گسترده تری داشته باشد، اما می تواند هزینه بیشتری مصرف کند که این مورد برای بعضی از کسب و کارها به صرفه نیست. اگرچه درک استراتژی تبلیغات سنتی آسان تر است، اما به دلیل مقدار مواد لازم که برای چاپ پوسترها و بروشورها و … استفاده می شود، موجب می شود تا کسب و کارها هزینه بیشتری برای نگهداری از آنها بپردازند.

از طرفی دیگر استراتژی های تبلیغات مدرن به شدت وابسته به فناوری هستند، اما در عوض به نسبت تبلیغات سنتی مقرون به صرفه هستند. اما باز هم انتخاب نوع تبلیغات مربوط به نوع کسب و کار است؛ بسته به نوع کسب و کار ممکن است یک استراتژی نسبت به استراتژی دیگر مطابقت بیشتری با نیازهای آنها داشته باشد.

مخاطب هدف آنها چه کسانی هستند؟

شما باید بسته به موقعیت مکانی، نوع محصول و سن مخاطبتان نوع استراتژی تبلیغات مورد نظرتان را انتخاب کنید. برای مثال، اگر مخاطبان مورد نظر شما افراد جوان هستند، با توجه به استفاده هایی که امروزه جوانان از فناوری دارند، بهترین نوع تبلیغ، تبلیغات مدرن است.

در چه صنعتی هستند؟

مشاغل حرفه ای مانند پزشکان، دندانپزشکان و وکلا همچنان به نوع تبلیغ سنتی متکی هستند، زیرا مشتریان این نوع مشاغل به موقعیت مکانی یا زمانی که به خدمات آنها نیاز دارند، وابسته هستند. اما برای بعضی از مشاغل مانند فریلنسرها و فروشندگان استراتژی تبلیغات مدرن انتخاب بهتری است. زیرا در تبلیغات مدرن کالا و مهارت های آنها بهتر به نمایش گذاشته می شود.

 تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن

تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن

حال به بررسی چند مورد از تفاوت های این دو نوع استراتژی می پردازیم.

۱. تبلیغات مدرن بر نیازها و خواسته های مشتری تمرکز دارد. تبلیغات سنتی فقط بر محصولات تمرکز دارد.
۲. در تبلیغات مدرن هدف رضایت مشتری است. در تبلیغات سنتی هدف سود است.
۳. مفهوم تبلیغات مدرن گسترده تر است. مفهوم تبلیغات سنتی محدود است.
۴. تبلیغات مدرن بر اساس مفهوم اجتماعی و فروش است. تبلیغات سنتی بر اساس مفهوم تولید و فروش است.
۵. در تبلیغات مدرن محدوده جغرافیایی، منطقه جهانی است. در تبلیغات سنتی محدوده جغرافیایی، منطقه محلی است.
۶. تبلیغات مدرن تلاش بر شناخت رقابت بازار دارد. تبلیغات سنتی رقابت بازار را نادیده می گیرد.
۷. تبلیغات مدرن در جسجوی بازار بالقوه است. تبلیغات سنتی در بازار موجود گیر کرده است.
۸. تبلیغات مدرن یکی از انواع تبلیغ کششی است. تبلیغات سنتی یکی از انواع تبلیغ فشاری است.

 

موارد گفته شده، بخش کوچکی از تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن است، صاحبان کسب و کارها باید برای انتخاب استراتژی بهتر همه این تفاوت ها، مزایا و معایب را در نظر بگیرند.

مزایا و معایب تبلیغات سنتی

هر نوع تبلیغی مزایا و معایب خودشان را دارند که صاحبان کسب و کار باید برای انتخاب گزینه بهتر این مزایا و معایب را نیز در نظر بگیرند. تبلیغات سنتی هم مزایا و معایب خودش را دارد که در ادامه به بررسی این مزایا و معایب می پردازیم.

مزایای تبلیغات سنتی

  • آسان برای درک
  • دسترسی آسان تر به مخاطبان هدف اصلی
  • فرصتی برای تلاش های خلاقانه قدرتمند

معایب تبلیغات سنتی

  • تعامل کم
  • مشتری هدف حداقل است.

مزایا و معایب تبلیغات مدرن

تبلیغات مدرن هم مانند تبلیغات سنتی مزایا و معایب خودش را دارد که در ادامه به آشنایی با این مزایا و معایب می پردازیم.

مزایای تبلیغات مدرن

  • ROI بالاتر
  • مقرون به صرفه
  • سطوح عمیق تر تعامل و هدف گذاری مشتری
  • به بازارهای بزرگ تر راه باز می کند.

معایب تبلیغات مدرن

  • در اجرا هزینه بیشتری دارد.
  • برای فعال بودن در تبلیغات دیجیتال و استفاده از اینترنت به مهارت فنی نیاز دارد.

 تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن

حرف آخر

در این مقاله به مشاهده تفاوت های تبلیغات سنتی و مدرن پرداختیم. هرکدام از این استراتژی تبلیغات مزایا و معایب خودشان را دارند، همچنین تفاوت های بسیاری با یکدیگر دارند که ممکن است صاحبان کسب و کار و شرکت ها را برای انتخاب بین تبلیغات مدرن و سنتی گیج کند. اما صاحبان کسب و کارها می توانند با در نظر گرفتن تفاوت های هر نوع استراتژی تبلیغات و مزایا و معایب آنها با توجه به کسب و کارشان، استراتژی تبلیغاتی که به نظرشان مناسب تر است و می تواند سود بهتری برایشان داشته باشد را انتخاب کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *