دانستنی

موفقیت طولانی مدت به یادگیری این ۶ درس در اوایل شغل شما بستگی دارد

من وقتی ۱۸ سال داشتم کارم را شروع کردم. می دانستم که می خواهم کارآفرین شوم. بنابراین، من بیرون رفتم و سعی کردم شرکت خودم را راه اندازی کنم.  با مشقت فارق التحصیل شدم و در این راه درس های ارزشمندی نیز آموختم.

خبر خوب برای من این است که من سخت ترین درس هایم را از اوایل یاد گرفتم. این بدان معنا نیست که من بیخیال یادگیری شدم، اما با اطمینان می توانم بگویم که همان اشتباه را دوباره تکرار نمی کنم.

وقتی کار خود را شروع می کنید، مهم است که تا می توانید تجربه کسب کند. اگر در مورد شغلی که در آن مشغول به کارهستید مطمئن نمی باشید، برای شغل دیگری درخواست بدهید. اگر موقعیت فعلی خود را دوست ندارید، از رئیس خود بخواهید که تغییری ایجاد کند.

از همه مهمتر، شما باید تا حد امکان از اشتباهات دیگران بیاموزید تا بتوانید خود را برای موفقیت آماده کنید. در اینجا شش درس شغلی وجود دارد که اگر می خواهید موفق باشید، باید زودتر آنها را یاد بگیرید.

 

۱- شما فقط یک بار زندگی می کنید.

 

 

 

 

شاید دیگر به این جمله فکر نکنید. اما یک ثانیه به این موضوع توجه کنید. چطور است مقیاس کوچکتر را در نظر بگیریم به عنوان مثال:

هفته.  در هفته ۱۶۸ ساعت وجود دارد. فرض کنید که شبانه شش تا هشت ساعت می خوابید و ۴۰ ساعت کار می کنید، این بدان معناست که شما در محل کارتان هستید و تقریباً هر هفته از جمله آخر هفته،  ۴۰% مواقع بیدارید.

نیمی از ساعات بیداری خود را در شغلی که از آن متنفر هستید تلف نکنید. اینکه در یک الگویی گیر کنید و خودتان را متقاعد کنید که مجبورید در شغل خود بمانید، امری آسان است. آیا واقعاً ارزشش را دارد؟

 

۲-  شبکه، شبکه و شبکه.

 

هیچ کس خود ساخته نیست. موفقیت تماماً درباره ی ارتباطاتی است که ما برقرار می کنیم. با هرکسی که ملاقات می کنید ارتباط برقرار کنید و به آنها اعتماد کنید و هرگز پل های پشت سر خود را خراب نکنید.

مشاغل و حتی تبلیغات به افراد واجد شرایط داده نمی شود؛ آنها به کسانی داده می شوند که می دانند چگونه بازی کنند. و بازی کردن به معنای این است که چگونه شبکه خود را اهرم کنید تا به شما برای رسیدن به مرحله ی بعدی کمک کند.

 

۳- هرگز روز بد نداشتن

 

اوکی، شما می خواهید روزهای بدی را سپری کنید. نکته اصلی این است که هرگز به کسی اجازه ندهید که بداند شما روزهای بدی را سپری می کنید. این خبر در شبکه دست به دست می چرخد. مردم به طور طبیعی به سمت کسانی جذب می شوند که ظاهراً خوشحال هستند.

تقریباً همیشه پیشرفت نصیب کسی می شود که باعث می شود دیگران در اطراف او احساس خوبی داشته باشند نه به شخصی که دارای صلاحیت بیشتری باشد اما کار کردن با او عذاب آور باشد.

۴- هرگز از یادگیری دست نکشید.

 

این نه تنها یک استراتژی برای ماندن در شغلی فعلی تان است و شما را از جایگزین شدن با افرادی که خوره ی تکنولوژی هستند حفظ می کند، بلکه مانع از این می شود که اوضاع خسته کننده شود.

اگر ۱۰ سال در یک شغل کار کرده اید، مطمئناً به وظایف خود عمل کرده اید و این بدان معنی است که زمان آن رسیده است که مسئولیت های جدیدی را به عهده بگیرید. این موضوع به رشد شغلی شما کمک می کند و به عنوان انگیزه ای برای مشغول ماندن می شود. اهداف یادگیری را برای خود تعیین کنید، یک کلاس آنلاین ثبت نام کنید و یک مهارت جدید بیاموزید.

 

۵ قدم بردارید.

 

کریستی هجز، مربی راهنما می گوید،

در هرج و مرج، فرصتی وجود دارد. بیشتر شتاب های شغلی بزرگ وقتی اتفاق می افتد که شخصی وارد یک آشفتگی شود و تفاوت ایجاد کند.

شما همیشه باید به دنبال شانسی برای قدم برداشتن باشید و خود را آماده کنید و هنگام فرا رسیدن زمان تردید نکنید.

مساعدتی که از طرف مافوق شما برایتان پیش می آید، چیز خوبی است.  بعضی اوقات ممکن است شما را مجبور کند تا پاداش خود را به تعویق بیندازید (اضافه کاری یا پاداش) و به رئیس خود بگویید، ” این را مهمان من باشید”،  تا بتوانید در آینده پاداش بیشتری کسب کنید.

 

۶- به دنبال مربیان باشید.

 

 

مربیان نه تنها به شما تعلیم می دهند بلکه می توانند از شما دفاع کنند. بسیاری از متخصصان دوست دارند به افراد جدید (تازه وارد) شرکت کمک کنند.

مشاوره دادن به یک دانش آموز مشتاق باعث می شود آنها احساس ماهر بودن و موفقیت کنند. بنابراین خجالت نکشید، یا فکر کنید که مشاوره گرفتن سود یک طرفه است.

به دنبال کارمندی بزرگتر و محترم بگردید و  از آنها در مورد مسیر شغلی و پیشرفت شان سؤال کنید. در ارتباط بودن با یک مربی، “مزیت نزدیکی” به شما می دهد، بدین معنی که فقط با ارتباط داشتن با یک عضو محترم قدیمی شرکت، سرمایه اجتماعی کسب خواهید کرد.

صرفنظر از موقعیتی که در شغل خود در آن قرار دارید، می توانید همیشه بیشتر بیاموزید. همیشه سعی کنید از اطرافیان بیاموزید. به داستان های آنها گوش فرا دهید، بهترین شیوه ها را اتخاذ کنید و در هر تجربه، ارزشی کسب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *