مواردی که برای جمع آوری یک تیم موفق باید بدانید
مطمئنا این سوال ذهن بسیاری از مدیران و صاحبان کسب و کار را به خود مشغول می کند که برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار خود چگونه باید یک تیم موفق و کارآمد را دور هم جمع کنند. اما نکته جالب اینجاست که شما برای ساختن تیم خود باید ۵ سطح شغلی را در نظر داشته باشید. دقت داشته باشید اصلا نیاز نیست که اعضای تیم شما حتما در مالکیت شرکت نقشی ایفا کنند، اما شما به مهارت های آن ها در تکمیل بدنه کسب و کار خود نیاز دارید.
تعیین چگونگی پرداخت حقوق
در مرحله اول باید خلاقیت راه اندازی کسب و کار را داشته باشید، تا بتوانید آن ها را گرد هم جمع آوری کنید. حتی این امکان وجود دارد که به مشاوری بیشتر از حد انتظارش حقوق پرداخت کنید. البته این مسئله در شرایطی امکان پذیر است که وی تا زمان فراهم شدن نقدینگی صبر داشته باشد.
حتی در اکثر مواقع توصیه می شود که به جای استخدام شخصی که به صورت تمام وقت در اختیار شما باشد و تمام انرژی او از بین برود، هیئتی از مشاوران را در کنار خودتان داشته باشید، تا بتوانید از استعدادهای تمامی آن ها استفاده کنید و از این راه به زودتر به موفقیت در کسب و کارتان برسید. در بسیاری از موارد لازم است تا دندان روی جگر بگذارید و همین الان پول تهیه کنید تا هزینه دریافت مشاوره مناسب و انجام صیانت های حقوقی لازم را بپردازید.
این مسئله اهمیت بسیار زیادی دارد که بعد از پیدا کردن شرکا و یا شرکای استراتژیک در رابطه با قراردادها و همچنین توافقات مالی با یکدیگر صادق باشید. سعی خود را بر این بگذارید تا شرکایی را پیدا کنید تا از نظر مالی نیازمند و محتاج نباشند. نیازهای مالی باعث شده تا شراکت های فوق العاده نیز به جدایی ختم شود و پایان خوشی نداشته باشد.
مدیران موسس و تیم های آن ها
همواره باید این مسئله را در خاطر خود حفظ کنید که تجارت و سرمایه گذاری مانند ورزش های دسته جمعی می ماند. دارا بودن تیم، ماموریت و افراد مناسبی که بتواند ۵ سطح مشاغل را شامل شود و فعالیت های یکدیگر را تکمیل کنند، بسیار مفرح می باشد. هنگامی که در تمامی این جایگاه ها افراد مناسب و لایق جای گرفته باشند، تجارت شما از شانس بالایی برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار برخوردار خواهد بود.
در دوران مدرسه به ما آموخته اند که یکی یکی بازی کنیم. اما در دنیای بزرگ بیزینس هیچ جایی برای فردیت وجود ندارد و شما باید این توانایی را داشته باشید که بتوانید به صورت یک تیم مناسب برخورد کنید، تا همکاری خوب و موفقیت آمیزی را با یکدیگر شکل دهید و قدم هایتان را برای رسیدن به موفقیت و اهداف به درستی بردارید.
استفاده از پول و منابع سایر افراد برای ساختن کسب و کار شما
مسلما به این مسئله واقف هستید که مدیر موسس کسی است که در استفاده از پول و منابع افراد دیگر برای ساخت کسب و کار خود خبره باشد. او می داند که در دنیا منابع مختلفی از پول وجود دارد که با استفاده از آن ها می تواند به آن چیزی که مد نظر دارد دست پیدا کند.
مفهومی که پول دیگران برای آن ها در پی دارد، این است که گستره ای وسیع تر از مکانیزم های سنتی تامین اعتبار مالی در یک تجارت را در بر می گیرد. علاوه بر این مکانیزم های سنتی انواع غیر سنتی این روش ها را مانند مشارکت جنسی و فعالیت های اقتصادی مشترک را هم در بر می گیرد.
اگر به لحاظ استراتژیکی انواع مناسبی از پول دیگران را انتخاب کنید و برای تامین اعتبار مالی به دقت برنامه ریزی و زمان بندی انجام دهید، باز هم می توانید کسب و کار خود را بسازید و علاوه بر آن شانس از دست دادن کنترل را در تجارت خود به حداقل ممکن برسانید؛ و به این شکل به موفقیت در کسب و کار خود دست پیدا کنید.
گردش نقدی: اگر نتوانید چیزی بفروشید نمی توانید یک مدیر موسس باشید
این مسئله مانند روز، روشن است که اگر نمی توانید چیزی را به فروش برسانید، مطمئنا نمی توانید یک مدیر موسس موفق باشید. در واقع هنگامی که فروش نداشته باشید، پولی را هم نمی توانید به دست آورید. اگر فکر فروش شما را می ترساند شغلی در یک فروشگاه زنجیره ای دست و پا کنید و از آنجا شروع کنید.
یا این که در شرکتی مشغول به کار شوید که برای انجام کارهای مرتبط با کسب و کار خود به این طرف و آن طرف بروید و همزمان با بالا رفتن شجاعت تان شاید بخواهید سراغ بازاریابی شبکه ای یا استخدام در شرکت فروش مستقیم بروید که آموزش ببینید.
مدیران موسس می توانند به کمک روش های زیر پول به دست آورند:
۱ – دوستان و خانواده
۲ – مشتریان
۳ – بانک ها و موسسات
۴ – ارائه دهندگان خدمات
۵ – سرمایه گذاران
۶ – بازارهای عمومی
چه کسی صاحب شرکت است؟
غالبا شخصی که می تواند پول را فراهم کند، یا پولی را برای راه اندازی یک کسب و کار جلو می گذارد، بیشترین سهم را می برد. پس باید یاد بگیرید که چگونه محصول و یا خدمات خود را بفروشید. پیدا کردن مهارت می تواند به شما کمک کند تا به موفقیت در کسب و کارتان برسید، نقاط ضعف و قدرت خود را بشناسید و آن ها را رتبه بندی کنید:
- محصول
- امور حقوقی
- سیستم ها
- ارتباطات
- گردش نقدی
اگر به این نتیجه برسید که در یکی از این مهارت ها با مشکل مواجه شده اید، چه کاری باید انجام دهید؟ در این لحظه سرمایه گذار باهوش پس از آگاهی از این مسئله بر روی کسب و کار شما سرمایه گذاری نخواهد کرد. اما سوالی که در ذهن افراد به وجود می آید این است که آیا انجام این واکنش باعث عدم موفقیت در کسب و کار می شود؟!
به طور قاطع باید بگوییم که پاسخ منفی است. شما می توانید شخصی را وارد تیم خود کنید که دارای مهارت هایی در آن سطحی باشد که شما فاقدش هستید. حتی این امکان وجود دارد که صاحب تجارت شما دارای یک شریک باشد. شما باید به این مسئله واقف باشید که هیچ کس نمی تواند در همه امور متخصص باشد.
از همین رو مهمترین نکته ای که برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار وجود دارد، این است که در طرح ریزی که برای بیزینس خود انجام می دهید حتما باید به فکر جمع آوری تیمی با کیفیت و متخصص به دور خود باشید که دارای همه مهارت های لازم در ۵ سطح شغلی را دارا باشند. اما همواره مسائلی وجود دارد که باعث می شود بتوانید راحت تر تصمیم گیری کنید و به موفقیت در کسب و کار خود دست پیدا کنید.