از چه طریق روی بهبود فردی خود سرمایه گذاری کنیم
مهم ترین کاری که برای ارتقای ارزش خود، بهبود نتایج و افزایش اهمیت خود برای رسیدن به موفقیت در زندگی و کسب و کارتان انجام می دهید، این است که در مهم ترین کارهایتان بهتر و بهتر شوید. بهبود فردی باید بخشی مداوم و همیشگی از کارهای روزانه باشد.
این یک اقدام کلیدی در مدیریت زمان است که می تواند شما را در مسیر رشد قرار دهد. در برنامه خود زمانی را به ادامه رشد و پیشرفت اختصاص دهید. قانون اصلی بهبود فردی این است که با دانش و مهارت فعلی نمی توانید از جایگاه فعلی خود فراتر بروید و به موفقیت در زندگی برسید.
برای فراتر رفتن و پیشرفت در زندگی و شغلتان، باید دانش بیشتری کسب کنید. همچنین باید بیشتر بیاموزید تا بیشتر به دست آورید. دوستان عزیز سایت برای آشنایی بیشتر با راه های سرمایه گذاری بر بهبود فردی در ادامه با ما همراه باشید.
۱ – پیشرفت مداوم و بی پایان
هر روز برای بهبود و پیشرفت خودتان و رسیدن به موفقیت در زندگی تلاش کنید. اگر عادت کنید برای بهبود توانایی کاری خود روزی یک ساعت مطالعه نمایید، مطمئنا در عرض پنج سال جزو یک درصد افراد برتر جامعه قرار می گیرید.
زمانی که در اتومبیل خود هستید، بهترین زمان است که به برنامه های آموزشی و کتاب های صوتی گوش کنید. امروزه بهترین اطلاعات و ایده هایی که تاکنون به زبان انگلیسی یا هر زبان دیگری جمع آوری شده اند، روی سی دی های صوتی در دسترس هستند یا می توان آن ها را روی موبایل یا تبلت دانلود کرد.
جالب است بدانید که یک کارمند سالانه به طور متوسط حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ ساعت را هنگام رفت و آمد به سر کار در اتومبیل می گذراند. این هفته های ۱۲ یا ۲۴ ساعته معادل یک یا دو ترم دانشگاهی هستند. یعنی می توانید مزایای حضور تمام وقت در دانشگاه را تنها با تبدیل زمان رانندگی به زمان یادگیری به دست آورید. اگر هنگام رانندگی به برنامه های صوتی گوش نمی دهید، یعنی خودتان را از بهترین فرصت های یادگیری در دنیای امروز که موجب رسیدن به موفقیت در زندگی و کارتان می شود، محروم کرده اید.
۲ – در همایش های تخصصی شرکت کنید
سعی کنید حداقل چهار بار در طول سال در همایش ها و کارگاه هایی که توسط متخصصان حوزه کاری تان برگزار می شود، شرکت کنید. در پیدا کردن همایش ها پشتکار داشته باشید. برای یادگیری مطالب از بهترین افراد، آمادگی مسافرت با مسافت های طولانی را داشته باشید.
یکی از کلیدهای موفقیت در زندگی و کسب و کار این است که در همایش هایی شرکت کنید که توسط افرادی با تجربه عملی برگزار می شود که قبلا در حوزه کاری خود به موفقیت دست پیدا کرده اند. از شرکت در سخنرانی ها و همایش هایی که توسط استادان دانشگاه برگزار می شود و نوشته هایشان واقعی و عملی نیست، اجتناب کنید.
به این خاطر که آن ها به ندرت تجربه عملی داشته اند و آنچه آموزش می دهند از نظر علمی صحیح و از منظر علمی بیهوده است. به هیچ وجه شما نمی توانید از ایده های آن ها برای کسب نتایج بهتر در کار استفاده کنید.
۳ – محیط کار خود را منظم کنید
یکی از بهترین ابزارهای مدیریت زمان این است که پشت میزی تمیز و در محیطی منظم کار کنید. دقیقا مانند آشپزی که قبل و بعد از آشپزی آشپزخانه را کاملا تمیز و مرتب می کند، شما هم باید محیط کار خود را قبل و بعد از کار کاملا منظم کنید. بنا به گفته یکی از موفق ترین افراد تاریخ معاصر، کلید موفقیت در زندگی «کار کردن پشت یک میز تمیز است».
پیتر دراکر معتقد است که افراد موفق همیشه میز تمیزی دارند. آن ها همه چیز غیر از موردی که در آن لحظه مشغول کار روی آن هستند را برمی دارند و کنار می گذارند. به همین دلیل می توانند با شفافیت بیشتری تمرکز کرده و کارهای بیشتر و با کیفیت تری را در زمان کوتاه تری انجام دهند.
سعی کنید که همه اسناد خود را در پوشه های مناسب فیزیکی و آنلاین قرار دهید و فقط به کار فعلی تان بپردازید. سعی کنید فقط یک مورد را پیش روی خود بگذارید. متخصصان برتر در هر حوزه ای همیشه محیط کاری تمیز و بسیار منظمی دارند.
بنابراین برای رسیدن به موفقیت در زندگی منظم شوید و منظم بمانید. اطمینان پیدا کنید که تجهیزات و مواد لازم در دفترتان به اندازه کافی و در دسترس است. متوجه می شوید که هیچ چیزی بیشتر از شروع کار، موتق کردن آن و شروع مجدد به دلیل کمبود تدارکات و تجهیزات مناسب به کارایی و اثربخشی صدمه نمی زند.
۴ – نظم و انضباط باعث بهره وری است
بسیاری از افراد باور دارند که در محیط کاری شلوغ و پشت میزی به هم ریخته، کارایی بیشتری دارند. با این حال همه مطالعات در مورد این افراد نشان می دهد که وقتی آن ها مجبور می شوند که محیط کارشان را تمیز کرده و فقط یک کار را پیش روی خود قرار دهند، تقریبا یک شبه بهره وری شان دو یا سه برابر می شود.
محققان متوجه شده اند، افرادی که پشت میزهای به هم ریخته کار می کنند، مقدار زیادی از زمان روز کاری خود را صرف جستجوی موارد مورد نیاز در شلوغی اطرافشان می کنند. از نظر روانشناسی، ظاهر یک میز یا دفتر به هم ریخته بازخورد ناخودآگاهی ایجاد می کند که احساس بی نظم بودن را در شما تقویت می کند. این موضوع می تواند به حواس پرتی دائمی منجر شود، زیرا چشمان و توجه شما از موردی به مورد دیگر می رود و دوباره به مورد قبلی باز می گردد.