درسهایی برای زندگی بهتر
ناگهان به خودمان می آییم و مشاهده میکنیم که “چقدر زود دیر شده است؟”. پس برای فکر کردن به زندگی خود وقت بگذاریم، بفهمیم واقعاً از زندگی چه می خواهیم. ببینیم چه چیزهایی در زندگی مهم تر می باشند به سراغ همان ها برویم، پیش از آن خیلی دیر شود…
به نظر ما مردم اغلب چه درس هایی را در زندگی بسیار دیر می آموزند؟ آنچه از پرسش و پاسخ های صورت گرفته در این زمینه برمی آید، بدست آوردن و به اشتراک گذاشتن دانش، توانمندسازی مردم به یادگیری از دیگران و درک بهتر دنیا از جمله مواردی است که باید به سرعت آنها را آموخت پیش از آن که بسیار دیر شود.
و اما فهرست مختصر و مفیدی که ما برای شما تهیه کرده ایم:
۱- ریسک های بیشتری در زندگی انجام دهیم
زندگی بسیار کوتاهتر از آن است که تمام وقت امن و بی خطر در آن بازی کنیم. آدمهای زیادی در دنیا وجود دارند که به جای آنکه علاقه و اشتیاق خود را دنبال کنند، سالها در شغلی مشغول به کار هستند که از آن متنفرند. به خاطر داشته باشیم که تنها چیز بدتر از مرگ یک تابوت پر از پشیمانی است.
۲- سلامت جسمانی
عادت هایی که در جوانی برای خود می سازیم، بعدها پایه و اساس سلامت جسمانی ما خواهند شد. ما که نمی خواهیم زمانیکه مسن تر شدیم دائم با مشکلات جسمانی خود دست و پنجه نرم کنیم.
۳- زندگی معنادار است …
زیبایی زندگی به ارتباط ها و خاطره هایی است که با دیگر آدم ها می سازیم.
۴- و بی معنی است
داشتن زیباترین ماشین، جدیدترین کفش یا تازه ترین لباس ما را خوشحال تر نمیکند.
۵- وقت خود را صرف کارهای با اهمیت کنیم
برای دوستانمان، برای آدم های خاص و خانواده خود وقت بگذاریم. هرگز نمی دانیم که چه موقع ممکن است نزدیک ترین کسانی که دوست شان داریم را از دست بدهیم.
۶- زندگی شکننده است
زندگی همان قدر که شگفت انگیز و رهایی بخش است، به همان اندازه قیمتی و شکننده است و ممکن است در آنی از دست برود. پس مهم است قدر لحظاتی که در آن هستیم را بدانیم.
۷- پدر و مادرمان که بسیار قربانی ما شده اند
شاید کاملاً درک نکنیم که پدر و مادرمان چه فداکاری ها و از خود گذشتگی هایی برای ما انجام داده اند تا ما خانواده خودمان را داشته باشیم و بچه های خودمان را بزرگ کنیم. همین حالا به پدر و مادرمان زنگ بزنیم و از آنها تشکر کنیم.