شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که فروشگاههای اینترنتی چگونه طراحی میشوند؟ و معتبرترین فروشگاههای اینترنتی بر کدام بستر طراحی شدهاند؟ امروز در این مقاله از افیلی قصد داریم تا شما را با فروشگاه سازهای ایرانی آشنا کرده و بهترین فروشگاه سازهای ایرانی را به شما معرفی کنیم.
دغدغه صاحبان کسب و کارهای اینترنتی
طراحی و توسعه یک وبسایت، از اصلیترین مسائلی است که هر وبمستری با آن درگیر خواهد بود. اگر این مسئولیت را به شرکتهای مربوطه بسپارید، باز هم با هزینههای ناشی از این موارد درگیر خواهید بود. شاید هم به مرور به این نتیجه برسید که میزان مخارج فروشگاه شما بیشتر از سوددهی آن است. این اتفاق عمدتا برای افرادی که در ابتدای راه هستند بیشتر رخ میدهد.
به دلیل وجود چنین مشکلاتی، فروشگاه سازها شکل گرفتند تا چنین مسائلی را برطرف نمایند. این ابزارها میتوانند روشهای بهتری برای ایجاد و مدیریت یک فروشگاه اینترنتی را به فروشندگان ارائه دهند. البته انواعی از فروشگاه سازهای رایگان و غیر رایگان در جهان وجود دارد که شما باید پیش از انتخاب آن، حتما اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید. اما در این مقاله میخواهیم به این موضوع بپردازیم که بهترین فروشگاه سازهای ایرانی کداماند؟ و آیا این ابزارها برای فروشگاههای ایرانی مناسبتر از نمونههای غیرایرانی هستند یا خیر؟
فروشگاه اینترنتی چیست؟
فروشگاه سازها ابزارها یا سیستمهایی هستند که امروزه برای ایجاد فروشگاههای اینترنتی از آنها استفاده میشود.
کسب و کارهای اینترنتی اکثرا فروشگاههای مخصوص به خود را دارند که از این طریق محصولات خود را به فروش میرسانند. اگر شما هم در فکر راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی هستید و میخواهید فروشگاه سازهای ایرانی و رایگان را بشناسید، تا انتهای این مقاله همراه افیلی باشید.
راهاندازی یک فروشگاه به کمک یک فروشگاه ساز، بسیاری از دغدغههای فروشندگان را از میان برمیدارد. چرا که شرکتهایی که چنین بسترهایی را طراحی میکنند ۹۰ درصد از کارهای لازم برای راهاندازی یک فروشگاه را انجام داده و تنها اطلاعات فروشگاه را از شما درخواست میکنند. هزینه این بسترها نیز بسیار ناچیز است. به طوری که اکثر آنها یا کاملا رایگان هستند و یا طرحهای رایگانی هم به فروشندگان ارائه میکنند.
با استفاده از فروشگاه سازهای معتبر و پرکاربرد ایرانی که در ادامه به شما معرفی میکنیم، بدون نیاز به اطلاعات خاصی و با یک آشنایی پایهای از اینترنت، میتوانید یک فروشگاه مناسب، با یک سئوی ایدهآل و هزینهی کم راه اندازی کنید.
بهترین فروشگاه سازهای ایرانی
۱. فروشگاه ساز ایرانی شاپفا
شاپفا یک فروشگاه ساز ایرانی و ارزان قیمت است که از سال ۱۳۹۱ فعالیت رسمی خود را آغاز کرده است. این شرکت از قویترین و بهترین سیستمها برای راه اندازی فروشگاه مجازی است. یکی از اصلیترین اهداف شرکت شاپفا، ارائه خدمات به فروشگاههای غیر ایرانی است.
شافپا ۳ طرح با عناوین «استاندارد»، «پیشرفته» و «جامع» دارد. از برنامههای جدید این شرکت نیز میتوان به برنامه ارائه یک فروشگاه صد درصد اختصاصی بر اساس نیازهای مشتری اشاره کرد. این پلتفرم به شدت حرفهای و پرکاربرد بوده و همواره در حال بهروزرسانی امکانات خود است.
هدف اصلی این شرکت این است که افراد مختلف، با هر سطح علمی که در این زمینه دارند، بتوانند با یک قیمت مناسب و متعارف فروشگاه خود را راه اندازی کنند. آنها مشتاقند بتوانند یک بستر راحت و ایمن را برای مردم فراهم کنند تا بتوانند در یک فضای کاملا فنی و مدرن، کسب درآمد کنند.
معایب:
- هزینه بالای طرحها
- محدودیت تنوعی قالبهای فروشگاه
- عدم جذابیت قالبهای آماده
مزایا:
- ارائه یک ماژول اختصاصی برای ارائه تخفیف
- طراحی یک بستر عملکردی برای موبایلها
- اختصاص یک دامنه بهخصوص به فروشگاه
- توانایی شخصی سازی قالبها بدون هیچ مشکل و دشواری
- فضایی کاملا بهینه و سئو سازی شده
- مدیریت آسان و بیدغدغه سفارشات
- توانایی ارسال خودکار پیامک
- روشهای مختلف جهت ارسال محصولات
- ارائه گالری عکس و وبلاگ برای فروشگاه
- امکان پرداخت آنلاین
۲. فروشگاه ساز ایرانی پرتال
این فروشگاه فعالیت خود را با شعار «فروشگاه شگفتانگیز خود را بسازید» آغاز کرد. البته این جمله صرفا یک شعار نبوده و به مرور به یک حقیقت تبدیل شد. کیفیت ارائه شده توسط شرکت پرتال به شدت بالا و رضایت بخش است. تمام نیازهای فروشگاهی یک فروشنده در این بستر رفع خواهد شد. سرعت این سیستم، با وجود سادگی آن، بسیار بالاست.
از دیگر امکانات هیجان انگیز این فروشگاه ساز اینترنتی و ایرانی، ارائه مشاوره رایگان است. وجود یک تیم بسیار حرفهای در زمینه سئو و برنامه نویسی نیز از دیگر مزایای فوقالعادهی فروشگاه ساز پرتال به حساب میآید. بنابراین شما نیازی به هزینههای اضافه برای سئو و برنامه نویسی نخواهید داشت.
معایب:
- قالبهای محدود و کم تنوع
- محدودیت امکانات در مقایسه با فروشگاه سازهای خارجی
- ضعف در سیستم شخصی سازی
مزایا:
- تیم پشتیبانی از ۹ صبح تا ۱۰ شب
- توانایی ایجاد کد تخفیف
- ارسال تیکت به وسیله کاربر
- اتصال به درگاههای بانکی مختلف
- تیم حرفهای و فنی برای رفع مشکلات
- توانایی ویرایش کوچکترین بخشهای فروشگاه به وسیله شخص فروشنده
- امنیت بسیار بالا
۳. فروشگاه ساز ایرانی کاموا
بنیانگذار این بستر، ایده آن را پس از یک جلسه همفکری طراحی کرده و آن را با نمونههای خارجی تطبیق داد. کم کم تیم فنی این پلتفرم تشکیل شده و نسخه اولیه آن به مرور تولید شد.
از مهمترین مسائل مربوط به فروشگاه ساز ایرانی کاموا این است که سرویس سازی هم میکند. بنابراین شما با یک پنل پیشرفته روبهرو هستید که میتوانید اکثر توقعات شما را در فروشگاهتان پیاده کند.
هزینه راهاندازی یک فروشگاه با فروشگاه ساز کاموا شامل سه طرح ساده (هزینه: ۳۲۴ هزار تومان)، طرح حرفهای (هزینه: ۶۷۵ هزار تومان)، طرح بینظیر (هزینه: ۹۹۹ هزار تومان) میشود که هر کدام امکانات مختلفی را ارائه میکنند.
معایب:
- محدودیت قالبهای آماده
- محدودیت امکانات مورد نیاز برای راهاندازی یک وبسایت
- محدودیت تعداد صفحات (حداکثر ۱۰ صفحه). این تعداد صفحه برای وبسایت ساده و کوچک نیز کم است.
مزایا:
- پشتیبانی ۲۴ ساعته و حرفهای
- سئو و بهینه سازی بی نظیر برای گوگل
- نسخه موبایل کاملا مدرن و زیبا
- ویرایشگر حرفهای و پرقدرت بدون احتیاج به کدنویسی
- قیمت مناسب نسبت به دیگر فروشگاه سازهای اینترنتی ایران
۴. فروشگاه ساز ووکامرس
حتما نام این بستر فروشگاه ساز را در محیط وردپرس دیدهاید. ووکامرس از محبوبترین فروشگاه سازهای ایرانی است که قدرت و امنیت بالایی داشته و از اصلی ترین رقبای هر فروشگاه ساز ایرانی محسوب میشود. اگر به دنبال یک فروشگاه ساز رایگان و ایرانی هستید، ووکامرس برای شما انتخاب مناسبی است.
از اصلی ترین مزایای ووکامرس که بسیاری از کاربران به آن اقرار کردهاند، تماما فارسی بودن آن است. حتی افزونههای فروشگاه شما نیز در این بستر فارسی خواهد بود. بنابراین شما میتوانید با راه اندازی یک فروشگاه کاملا فارسی و قابل فهم، به کسب درآمد بپردازید.
معایب:
- برای استفاده از این فروشگاه ساز باید حتما اطلاعات فنی بهروزی داشته باشید
- سرعت این فروشگاه ساز نسبت به دیگر فروشگاه سازها پایین است
مزایا:
- کاملا رایگان، بدون دریافت هیچ نوع هزینه
- ارائه گزارشات حرفهای
- دارای پوستههای فراوان
- محاسبه مالیات
- فروش انواع کالاها
- ارائه کد تخفیف
- درگاههای پرداخت مختلف
- توانایی ارسال خودکار پیامک
۵. فروشگاه ساز ایرانی وبزی
بهتر است از همین ابتدا اصلیترین مزیت فروشگاه سازهای وبزی را برایتان بازگو کنیم. این فروشگاه قالبهای بسیار جذاب و بامزهای برای فروشگاه شما تدارک دیده است. در تمامی فروشگاه سازها شما محدود به چند نوع قالب هستید که باید به ناچار یکی از آنها را انتخاب کنید. اما این فروشگاه انواع مختلفی از قالب را به شما ارائه میکند. در صورتی که هیچ یک از این قالبها را نپسندیدید، میتوانید قالب مورد نظر خودتان را به سادگی طراحی کنید.
تمامی قالبهای وبزی بدون هیچ برنامه نویسی خاصی هستند. آنها صرفا به دست خود وبزی طراحی شدهاند. البته این قالبها تنها مزیت این فروشگاه ساز نیست! وبزی از هر نظر یک فروشگاه ساز ایدهآل و کامل است. این فروشگاه کاملا مطابق قوانین گوگل بوده و در رنکینگ گوگل رتبه بالایی دارد.
مزایا:
- یک پنل مدیریتی ساده و قابل فهم
- سرعت بسیار بالا برای بارگذاری
- امکان طراحی قالب توسط فروشنده
- امکان مرتب کردن محصولات مطابق برخی پارامترهای پرطرفدار (مثل محصولات تخفیفدار و…)
- روشهای مختلف برای پرداخت مبلغ محصولات
- یک سبد خرید راحت و مدرن
- سئوی خودکار به کمک هوش مصنوعی
۶. فروشگاه ساز ایرانی بیدُک
اکثر فروشگاههای اینترنتی که در اینترنت مشاهده میکنید، توسط این فروشگاه ساز ساخته شدهاند. فروشگاه ساز رایگان بیدک سرویسهای مختلفی دارد که میتواند خدمات بینظیری را در زمینه بازاریابی، ارسال و پرداخت به کاربر ارائه کند.
وجود پشتیبانهای اختصاصی از اصلی ترین مزایای این فروشگاه ساز ایرانی است. بیدک پس از ثبت نام هر فرد، یک پشتیبان اختصاصی برای او در نظر میگیرد تا مشکلات را شخصا برطرف کند.
البته بیدک ۳ طرح برای ارائه خدمات خود دارد. طرح اول کاملا رایگان است، اما پس از هر خرید، ۵ درصد کارمزد از فرد دریافت میشود. طرح دوم دارای یک اشتراک ماهیانه با ۳۵ هزار تومان هزینه در ماه و ۲ درصد کارمزد از هر فروش است. طرح سوم کارمزد خاصی ندارد اما پس از پرداخت مبلغ ۹۸ هزار تومان در ماه، تمامی خدمات بیدک به فرد ارائه میشود.
مزایا:
- پشتیبانی اختصاصی
- ذخیره سازی نامحدود تمامی طرحها
- توانایی ایجاد کد تخفیف
- امکان تعریف چند ویژگی
- سیستم کنترل موجودی
- توانایی مقایسه کالاها
- ارتباط با الوپیک و ترب با ارائه تخفیف
- دسترسی به گوگل آنالیتیکس
- فعالسازی درگاه پرداخت در محل (کارت به کارت)
۷. فروشگاه ساز ایران سرور
این سایت ساز و فروشگاه ساز ایرانی از هر روش دیگری برای ایجاد فروشگاه مجازی امنتر شناخته شده است. سایتهای فوقالعاده جذاب و پرکاربردی روی بستر فروشگاه ساز ایران سرور ساخته شده و خدمات آن نیز بینظیر است. ایرا سرور نیز در بستر وردپرس ارتقا یافته و در اصل، سایت ساز ایران سرور نام دیگر وردپرس است. تنها تفاوت آنها قابلیتهای تقویت شدهی ایران سرور است.
معایب:
- قالبهای شرکتی و کم تنوع
- طراحی فروشگاه را به یک تیم ثالث به نام سایت ساز بوم میسپارد
مزایا:
- ایمنترین فروشگاه ساز رایگان ایرانی
- پرسرعت ترین پلتفرم که به شیوه Drag and Drop طراحی شده است
- یک فروشگاه کامل با بهترین خدمات برای راحتی مشتری و فروشنده
- ارائه پیشرفتهترین امکانات سئو
- فرم عضویت و اشتراک
- توسعه و بروزرسانی همیشگی
- توان صدور فاکتور برای خریدها
- امکان هماهنگی با تلفن همراه و تبلت
- ساخت یک ایمیل شرکتی برای ارسال ایمیلها
- ارائه فرم عضویت و اشتراک به مشتری
۸. فروشگاه ساز ایرانی بازاریز
اگر فروشگاه خود را در بستر فروشگاه ساز رایگان بازاریز طراحی کنید، میتوانید تنها با یک گوشی موبایل هم فروشگاه خود را مدیریت کنید. بدین ترتیب رای رسیدگی به فروشگاه خود از هر جایی میتوانید در صفحه خود وارد شوید.
از اصلی ترین ویژگیهای بازاریز، اختصاصی بودن آن است. شما باید نرم افزار بازاریز را روی تلفن خود نصب کرده و در آن عضو شوید. پس از وارد کردن اطلاعاتی همچون نام و مشخصات فروشگاه خود، آن را تاسیس میکنید. سپس با تلفن همراهتان از محصولات عکس گرفته و آنها را در فروشگاه قرار میدهید. به همین سادگی فروشگاه شما تنها با یک تلفن همراه راه اندازی شد.
این فروشگاه ساز کاملا رایگان است و هیچ هزینه اضافی به دوش شما نمیگذارد. تنها مبلغی که این فروشگاه ساز از شما کسر میکند این است که پس از هر خرید، درصد کمی از مبلغ فروش را برای خود برمیدارد. بنابراین شما کاملا رایگان یک فروشگاه تاسیس کرده و محصولاتتان را به فروش میرسانید.
مزایا:
- راه اندازی خودکار فروشگاه
- قابلیت ارتقای تعداد ویژگیهای محصولات بدون محدودیت
- ایجاد کوپن تخفیف
- تمایز محصولات ویژه از دیگر محصولات
- فروش به دو روش فیزیکی و دیجیتال
- ارتباط با گوگل آنالیتیکس
- یک سرور قدرتمند و پایدار
- سیستم کنترل موجودی
- قابلیت اتصال و ثبت یک دامنه اختصاصی برای هر یک از فروشگاههای یک فروشنده
- پشتیبانی قوی و ۲۴ ساعته در تلگرام، واتساپ و تلفن
معایب:
- هزینه کمی در ابتدا دریافت میشود ولی برای امکانات به صورت جدا هزینه بیشتری نسبت به رقبا باید پرداخت کنید
- فقط از طریق اپ فروشگاه خود را میتوانید مدیریت کنید
سخن پایانی
در این مقاله از افیلی با ۸ فروشگاه ساز معتبر ایرانی آشنا شدیم. از آنجا که در دنیای امروز ما اینترنت و کسب درآمد از آن به یکی از عادیترین روشهای کسب درآمد تبدیل شده، انتخاب یک بستر ایمن برای تاسیس این فروشگاه حتی از بین ۸ نمونه نیز مشکل به نظر میرسد.
از میان این بسترهای فروشگاه ساز ایرانی، پیشنهاد افیلی به شما فروشگاه سازهای پرتال و وبزی است. این فروشگاه سازها در طی چند سال اخیر بیشترین پیشرفت را داشته و در راستای این تلاشها، ویژگیهای بسیار ایدهآلی کسب کردهاند و فروشگاههایی که روی این سیستمها طراحی شدهاند نیز بسیار موفق و ایمن به کسب درآمد رسیدهاند.