نقش تعهد در موفقیت در کسب و کار
رهبران و مدیران موفق دارای سطح بالایی از تعهد هستند. هرگز در انجام آن چیزی که به آن اعتقاد دارند مصالحه نمی کنند. در بازی زندگی طفره نمی روند و هیچ گاه کاری را مخفیانه و پنهانی انجام نمی دهند. بلکه کاملا برعکس خودشان را به طور کامل وقف پیشرفت و رسیدن به موفقیت در کسب و کار و جامعه تحت فرمان خودشان می کنند. متعهد شدن یعنی پیروز شدن در هر کاری که قصد انجام آن را دارید. یعنی کاری را انجام ندهید مگر این که مطمئن باشید می توانید آن را به بهترین شکل ممکن انجامش می دهید و بهترین نتیجه را می گیرید.
قانون تعهد
تعهد کاتالیزوری است که منابع داخلی و خارجی مجموعه ای که در آن مشغول هستید را فعال می کند و به آن انرژی می دهد و به همین دلیل هر گاه یک سازمان یا مجموعه دچار مشکل حادی می شود، اول رئیس آن مجموعه را عوض می کنند. بسیاری از سازمان ها مسئولیتی دارند که نگرانی اصلی آن ها برنده بودن و موفقیت در کسب و کار نیست، بلکه اغلب به فکر ارتقای شخصی و کسب امتیاز هستند. اما وقتی لازم باشد سازمانی را تغییر بدهید باید رهبری متعهد برای آن سازمان انتخاب کنید. باید یک طرح کلی برای آن تبیین کنید و در مورد جزئیات کار به رهبر و مدیر جدید اختیارات و مسئولیت بدهید و فقط بگویید شروع کنند و برنده بشوند. و آن ها کاملا به برنده شدن و دستیابی به موفقیت در کسب و کار متعهد هستند.
رهبر باید برای رسیدن به اهدافی که برای خودش و مجموعه ی زیردست خود تعیین کرده بسیار مشتاق باشد
محققان در تحقیقات زیادی که در زمینه شرایط شروع یک حرفه تغییر شغل و تاثیر آن در موفقیت در کسب و کارها و شکست های شغلی انجام گرفته است، به نتایجی جالبی دست یافته اند. یکی از مشاهدات مهمی که فکر می کنیم باید آن را با طلا نوشت در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم. یک رهبر باید عاشق نتایج باشد. باید عاشق رسیدن به موفقیت در کسب و کار خود باشد؛ اگر قصد دارید کار جدیدی را شروع کنید، توجه به یک نکته بسیار ضروری است. به طوری که می توانیم به جرات بگوییم این نکته کلید ورود به یک شغل جدید است و در صورت نبودن آن درهای جدید به روی شما باز نمی شود. این نکته ی مهم به نوعی جواب این سوال هم هست که اغلب مردم در مورد آن سوال می کنند.
چه کسب و کاری را باید شروع و راه اندازی کنم؟!
مسلم است که باید کسب و کاری را شروع کنید که اشتیاق شدیدی نسبت به آن داشته باشید، با محصول یا خدماتی کار کنید که با تمام وجود عاشق آن هستید. آن قدر که نتوانید از فکر کردن و حرف زدن در مورد آنم کار دست بردارید. عاشق استفاده از آن محصول یا خدمات باشید به قدری که قبل از هرکسی آن ها را به خودتان، خانواده تان، اقوام و آشنایان نزدیکتان بفروشید. همین می تواند محک خوبی برای شما و میزان موفقیت در کسب و کارتان باشد. همین که مطمئن شوید آیا محصول و خدمات مناسبی را برای فروش انتخاب کردیم یا خیر، اول از خودتان بپرسید که آیا حاضر هستید این محصول را به نزدیک ترین افراد زندگی تان و کسانی که آن ها را دوست دارید بفروشید یا خیر؟! آیا می توانید با اعتماد به نفس کامل در مورد آن حرف بزنید؟!
اگر احساس کردید که با شک و تردید و بی اعتمادی در مورد تجارت و کسب و کار خود حرف می زنید، مطمئن باشید هرگز در فروش آن به افرادی که هیچ آشنایی با شما ندارند، به موفقیت در کسب و کار خود دست پیدا نخواهید کرد.
هدف از راه اندازی کسب و کار باید چه باشد؟!
اکثر افرادی که وارد تجارت نوعی فروشندگی می شوند، تصور می کنند که به زودی پولدار و ثروتمند می شوند. یعنی برای آن ها پول و ثروت عامل اصلی ورود به این حرفه است و متاسفانه این اشتباه ترین دلیل برای شروع یک شغل است. نتیجه ی چنین شروعی مطمئنا یک شکست قطعی خواهد بود. باید شغلی را شروع کنید که واقعا عاشق آن هستید، چه درآمد خوبی داشته باشید و چه درآمد معمولی یا حتی کم باید با اجناس و محصولاتی سر و کار داشته باشید که عاشق آن هستید، چون اگر کاری را فقط به خاطر پول انجام دهید به زودی سرتان به سنگ می خورد و از جایگاه و کسب و کار خود واژگون خواهید شد.
ولی هنگامی که عاشق انجام کاری باشید، حتی اگر شرایط کار سخت هم باشد، باز هم برای چسبیدن به کار و ادامه دادن به تجارت خود، نیازی به انرژی خارجی ندارید. خستگی احساس نمی کنید، پس بهتر است برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار خودتان را به چنین تعهدی ملزم نمایید.
باید یک محصول شما را جذب کند و به اصطلاح عامیانه چشمتان را بگیرد. اگر چیزی به درد شما بخورد مطمئن باشید که جذبتان خواهد کرد. اگر شخصی برای شما مناسب باشد در همان اولین دیدار نوعی واکنش کاتالیزوری رخ می دهد و شما را جذب می کند. همین طور اگر شغل، شرکت یا کسب و کاری برای شما مناسب باشد، سریعا شما را مجذوب خود می کند و در خودش نگه می دارد. و اگر شما را جذب نکرد بهتر است که آن را رها کرده و بی خیال شوید. بگذارید برود و این یکی دیگر از قوانین موفقیت در کسب و کار است.
هرگز کسب و کاری را شروع نکنید که قلبتان در کار نیست
اگر بهترین دوست شما، بهترین و معروف ترین فرصت شغلی را برای شما فراهم کرد، اما آن شغل شما را جذب نکرد؛ بدون شک و تردید آن را رها کنید، چون هرگز به موفقیت در کسب و کار نمی رسید مگر این که از صمیم قلب عاشق آن باشید. همه ی افراد موفق دنیا تعهد و دلبستگی زیادی نسبت به کاری که انجام می دهند دارند و افراد ناموفق دچار فراز و نشیب های شغلی هستند. چون به اندازه ی کافی عاشق و متعهد به آن شغل نیستند.