اخبار اقتصادی

۶ راهکار مهم برای ساختن کسب و کاری موفق و پرسود

راهکارهای ایجاد کسب و کاری موفق و پر سود

به وجود آوردن کسب و کاری موفق و پرسود نیاز به راهکارهایی اساسی و تست شده دارد تا ما را در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه ی مورد نظر و موفقیت در کسب و کار خود برساند. گلدمن و نل باف که دو موسس برند honest tea می باشند، توانستند ایده ی چند صد میلیون دلاری بیافرینند و یکی از موفق ترین شرکت های جهان را به وجود آورند.

دوستان عزیز در این مقاله قصد داریم به این راهکارهای ساخت کسب و کاری موفق و پرسود اشاره کنیم؛ ملاک قرار دادن این نکات توسط صاحبان تازه کار استارت آپ های نوپا می تواند تضمین کننده ی ادامه ی موفق آمیز آن ها در راه پر خطر کسب و کار باشد. پس برای یادیگری تکنیک های رسیدن به موفقیت در کسب و کار نوپای خود با ما در ادامه همراه باشید.

۱ – در راهی سرمایه گذاری کنید که به آن شناخت دارید

اولین قدم برای ساخت کسب و کاری موفق و پرسود آن است که روی زمینه ای سرمایه گذاری کنید که نسبت به آن شناختی کافی دارید. گلدمن و نل باف هم با شناختی کافی و با تجربه ای ۳۰ ساله در کارآفرینی، درسی خوب از راه اندازی یک کسب و کار نو گرفته بودند و آن هم این بود که وقتی تنها نشسته اید و به ایده های شکست خورده خودتان فکر می کنید، تنها یک چیز وجود دارد که می تواند شما را به سمت پیروزی و موفقیت در کسب و کارتان راهنمایی کند و آن هم ایمان داشتن نسبت به هدفتان می باشد.

 

۲ – همواره به فکر ایجاد تغییراتی اساسی باشید

گلدمن و نل باف شرکتشان را همگام با تغییرات دنیا بهسازی کردند و محصولات و خدمات خود را مطابق با نیازهای روز زمانه تغییر دادند. با نگاهی گذرا به اطرافتان و هم چنین کسب و کارهای موجود در خواهید یافت که اکثر این کسب و کارها با یک ایده ی تکراری به وجود آمده اند و یا موفق هستند و یا شکست خورده اند، اما نکته ی مهم در مورد آن ها این است که ایده شان صرفا یک ایده ی تکراری می باشد.

به خوبی جستجو کنید و به فکر ایجاد کسب و کاری نو باشید و چیزی را خلق کنید که تا به حال کسی به سراغش نرفته است. می توانید از ایده های موفق خارجی نیز استفاده کنید، اما دو شرط در این باره وجود دارد تا شما را به کسب و کاری موفق و پرسود برساند. نخست باید بدانید که آن کسب و کار مناسب فرهنگ مردم کشور خودتان است یا خیر؛ و دومین قدم آن است که بهتر است آن ایده تا به حال توسط کسی در کشور اجرا نشده باشد و یا اگر اجرا شده، اشباع نشده باشد. پس روی این نکته دقت کافی داشته باشید تا به موفقیت در کسب و کار مورد نظر خود دست پیدا کنید.

۳ – انتظار کپی کاری دیگران از کسب و کار و ایده ی خلاقانه تان را داشته باشید

در صورتی که به یک ایده ی ناب و خلاقانه دست پیدا کردید و کسب و کار خود را نیز راه اندازی نمودید، انتظار هر رویداد غیر منتظره ای را هم داشته باشید. همان طور که ممکن است زمانی خود شما به کپی کاری ایده ی یک فرد دیگر فکر کرده باشید، این احتمال وجود دارد که دیگران نیز دست به کپی و یا به عبارتی دزدی ایده ی شما بزنند و چه بسا به دلیل بودجه ی مالی عظیم تر بهتر از خود شما ایده تان را اجرایی کنند.

در چنین مواقعی بهتر است واقعیت را بپذیرید و اگر بودجه ی لازم برای ایجاد کسب و کارتان را ندارید با دیگران طرح دوستی بریزید و در قبال قراردادی دو طرفه، کاری کنید که هم خودتان و هم طرف مقابل سود ببرد. این دقیقا همان کاری است که گلدمن و نل باف انجام دادند و به دلیل نداشتن بودجه کافی شرکت خود را به کوکاکولا فروختند.

۴ – پس انداز لازم را برای مواقع مورد نیاز کنار بگذارید

ایجاد کسب و کاری موفق و پرسود نیازمند پیش بینی رویدادهای آینده نیز می باشد. توصیه ای که در این میان به شما می کنیم آن است که احتمال هر پیشامدی را در نظر بگیرید و بدانید که هر لحظه امکان شکست خوردن شما وجود دارد. بنابراین همیشه مقداری از سرمایه ی خود را برای روز مبادا کنار گذاشته و به هیچ عنوان به سراغ آن نروید؛ مگر آن که به آن سرمایه ذخیره شده نیاز واقعی داشته باشید.

پول های خود را با دقت کافی خرج کنید و به هیچ وجه از یاد نبرید که خرج های اضافی می توانند کسب و کار شما را به باد بدهند. هم چنین در صورت شکست خوردن خودتان را نبازید و به یاد داشته باشید که همواره بزرگ ترین شرکت ها و کسب و کارهای جهان با شکست های بسیار زیادی رو به رو شده اند؛ اما راز موفقیت در کسب و کار آن ها این بوده که شکست را نپذیرفته اند و با انگیزه ای بیش از پیش برای ادامه ی فعالیت خود از جای برخاسته اند.

 

۵ – تا زمانی که به فروش کافی نرسیده اید، کسب و کار خود را نفروشید

برخی از کارآفرین ها یکی از مهم ترین رازهای ایجاد کسب و کاری موفق و پرسود را فراموش می کنند و آن هم این است که نباید اجازه دهند پیشنهادهای وسوسه کننده آنان را تحت تاثیر خود قرار دهد. تا زمانی که به فروش کافی و لازم نرسیده اید و سود مورد نیاز خودتان را کسب نکرده اید، به هیچ وجه حتی فکر فروش کسب و کارتان را هم به مغزتان راه ندهید.

شاید در مرحله ی بدی از شرایط اقتصادی قرار داشته باشید و با خود بگویید فلان پیشنهاد در حال حاضر بهترین راهکار برای موفقیت من است، اما به خاطر داشته باشید که افرادی که به سمت خرید کسب و کارها حرکت می کنند همواره مشاورینی قابل دارند، بدون آن که بدانند کسب و کاری که قصد خرید آن را دارند، پرسود است یا خیر به هیچ وجه، خودشان را در این زمینه وارد نمی کنند. اگر کسی می خواهد کسب و کار شما را بخرد مطمئن باشید که در مسیر درستی قرار گرفته اید و به زودی به سودمدنظر و موفقیت در کسب و کارتان دست پیدا خواهید کرد.

۶ – به دنبال راهی باشید که نیازمند کمترین بودجه ی ممکن باشد

برای به وجود آوردن کسب و کاری موفق و پرسود باید از همان روز اول به فکر صرفه جویی در هزینه های خود باشید. ابتدا به محاسبه ی بودجه ی لازم برای کسب و کار مورد نظر بپردازید و پس از آن عدد به دست آمده را تقسیم بر ۲ کنید. این عدد تقسیم بر ۲ شده تمام سرمایه ی شما برای ایجاد کسب و کار خواهد بود و به هیچ وجه نباید راه اندازی استارت آپ شما به مبلغی بیش از این عدد نیاز داشته باشد.

سعی کنید تا در عین آن که بهترین خدمات را تحویل می گیرید کمترین قیمت ممکن را هم بپردازید تا بتوانید مقداری از سرمایه ی خود را برای روز مبادا ذخیره کنید؛ آنگاه خواهید دید که سرمایه ی ذخیره شده چطور به کمک تان خواهد آمد و شما را به سمت موفقیت در کسب و کارتان هدایت خواهد نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *