دانستنی

آموزش طراحی سایت با وردپرس بدون کد نویسی از ۰ تا ۱۰۰

طراحی سایت با وردپرس یکی از بهترین و ساده ترین روش راه اندازی و ساخت سایت است. بسیاری از افراد در راه اندازی و طراحی سایت دچار مشکل می شوند و یا اینکه نمی دانند چطور می توانند بدون علم برنامه نویسی و کد نویسی سایت راه اندازی کنند.

در این مقاله آموزش طراحی سایت با وردپرس به شما به صورت کامل مراحل طراحی سایت با وردپرس را آموزش می دهیم به شما یاد خواهیم داد که چطور می‌توانید بدون علم برنامه نویسی و کد نویسی و یا حتی با کمترین سرمایه ممکن برای خودتان و دیگران سایت طراحی کنید و از طریق طراحی سایت با وردپرس کسب درآمد کنید.

 

بسیاری از افرادی که با من در زمینه طراحی و راه اندازی سایت تماس میگیرند از من این سوال را می پرسند که آیا میتوانیم بدون هیچ برنامه نویسی و کد نویسی برای خودمان یک سایت کاملاً حرفه ای با تمام امکانات ت مثل دیجی کالا راه اندازی کنیم؟

و من در جواب به این افراد می گویند بله. اگر بخواهید خودتان دست به کار شوید و طراحی سایت تان را بر عهده بگیرید و یا یک سایتی مشابه دیجی کالا راه اندازی کنید اصلا نیازی به علم برنامه نویسی و کد نویسی نیست و می توانید با کمترین سرمایه ممکن نهایتاً با خرید یک هاست و دامین که در ادامه به شما میگویم سایتتان را راه اندازی کنید.

آموزش طراحی سایت با وردپرس بدون کد نویسی از 0 تا 100

طراحی سایت با وردپرس اصلاً کار سخت و دشواری نیست و به هیچ علم برنامه نویسی و کد نویسی نیاز ندارید. اگر سرمایه لازم برای طراحی سایت را ندارید می توانید با استفاده از این سایت ساز کاملاً رایگان یک سایت حرفه ای با تمام امکانات برای خودتان راه اندازی کنید.مطمئنم شما که در حال مطالعه این مقاله هستید قصد دارید خودتان با دستان خودتان سایتتان را طراحی کنید و مطمئن هستم اگر این مقاله را تا انتها بخوانید خودتان می توانید برای خودتان سایت راه اندازی و طراحی کنید.

 

اگر قصد راه اندازی و طراحی سایت را داشته باشید و در اینترنت در مورد طراحی سایت بدون برنامه نویسی و کد نویسی تحقیق کرده باشید حتماً مطالب زیادی در زمینه آموزش طراحی سایت با وردپرس دیده اید. با توجه به اینکه افراد زیادی در زمینه طراحی سایت بدون برنامه نویسی از من سوالات زیادی را می پرسند تصمیم گرفتم یک مقاله کامل و جامع در زمینه آموزش طراحی سایت با وردپرس برای شما دوستان عزیز قرار بدهم.

این مقاله یکی از کامل ترین و جامع ترین مقاله ها در زمینه آموزش طراحی سایت با وردپرس است. از آنجا که اطلاعات دقیقی در مورد راه اندازی و طراحی سایت با وردپرس وجود ندارد تصمیم دارم که یکی از کامل ترین و جامع ترین مقالات در زمینه راه اندازی و طراحی سایت وردپرس برای شما داخل سایت آکادمی سبز قرار بدهم.

اگر قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را دارید و می خواهید برای کسب و کار اینترنتی تان سایت راه اندازی کنید و هیچ مهارت و تخصصی در زمینه طراحی و راه اندازی سایت ندارید پیشنهاد می کنم حتما این مقاله را مطالعه کنید. چون این مقاله یکی از کامل ترین و جامع ترین مقاله ها در زمینه آموزش طراحی سای با وردپرس است و به شما منابع و مفاهیم اصلی راه اندازی و طراحی سایت وردپرس را آموزش خواهیم داد.

 

البته قبل از اینکه وارد مباحث اصلی طراحی سایت بشویم بهتر است شما را با یکسری اصطلاحات آشنا کنم تا در هنگام مطالعه مقاله دچار مشکل و یا سردرگمی نشوید. خوب بریم سراغ مباحث اصلی و پایه آموزش طراحی سایت با وردپرس:

1_ دامین: دامین یا دامنه همان آدرس اینترنتی سایتتان است. است برای اینکه بخواهید سایت راه اندازی کنید باید برای سایتتان یک نام مناسب و یک نام دامین مناسب انتخاب کنید. البته در ادامه شما را به صورت کامل با انتخاب نام دامنه مناسب آشنا خواهم کرد.

2_ هاست: هاست یا فضای میزبانی وب فضایی است که تمام اطلاعات سایتتان در آن ذخیره می شود. تمام نوشته ها، تصاویر، پلاگین ها و افزونه ها و… داخل هاست سایتتان ذخیره می شود. در ادامه نکات بسیار مهم و کاربردی برای انتخاب هاست مناسب را به شما آموزش داده ام.

3_ CMS یا سایت ساز: CMS همان سایت ساز یا سیستم مدیریت محتوا که سایت تان را با آن طراحی و راه اندازی میکنید. وردپرس یک CMS و سایت ساز کاملاً رایگان است که این امکان را به شما می دهد که هر سایتی را باهر هر شکل و شمایلی که می خواهید خودتان را راه اندازی کنید البته در ادامه بیشتر شما را با سیستم مدیریت محتوا و سایت ساز وردپرس آشنا خواهم کرد.

خوب تا اینجا شما را با اصطلاح بسیار مهم و کاربردی در زمینه طراحی سایت با وردپرس آشنا کردم. در ادامه قصد داریم به سراغ مباحث اصلی طراحی سایت با وردپرس برویم و می خواهم به شما مراحل طراحی سایت با سایت ساز وردپرس را آموزش بدهم. پس همراه ما باشید تا به سراغ مباحث اصلی برویم.

آموزش طراحی سایت با وردپرس از صفر تا صد

رسیدیم به مبحث اصلی آموزش طراحی سایت با وردپرس.در این بخش قصد دارم مراحل طراحی سایت با وردپرس را به صورت کامل به شما آموزش بدهم. قبل از اینکه بخواهیم به سراغ بخش راه اندازی و ساخت سایت با وردپرس برویم بهتر است هدف اصلی تان را مشخص کنید. باید ببینید که هدف اصلی تان از طراحی سایت چیست. آیا می خواهید برای کسب و کار آنلاین تان سایت راه اندازی کنید یا اینکه قصد دارید از طریق سایت درآمد زایی و کسب درآمد داشته باشید. البته هدف شما به خودتان بستگی دارد ولی مطمئن هستم همین حالا که در حال مطالعه این مقاله هستید که هدف اصلی تان را مشخص کردید.

 

به طور کلی راه اندازی و طراحی سایت با وردپرس به سه مرحله تقسیم می شود. مراحل راه اندازی و ساخت سایت با وردپرس به ترتیب مراحل زیر است.

  1. گام اول انتخاب و خرید نام دامنه مناسب
  2. گام دوم انتخاب و خرید هاست و فضای میزبانی مناسب
  3. راه اندازی و طراحی سایت با وردپرس

 

گام اول انتخاب و خرید نام دامنه مناسب

اولین مرحله در راه اندازی و طراحی سایت با وردپرس، باید یک نام دامنه مناسب انتخاب و تهیه کنید. انتخاب نام دامنه مناسب برای سایتتان بسیار و مهم است. است و در اولین قدم در راه اندازی و طراحی سایت با وردپرس باید این کار را انجام دهید.

اصلا فرقی نمی کند که هدف شما از راه اندازی و طراحی سایت چیست. فرقی نمی کند که قصد راه اندازی یک سایت شخصی را دارید یا می خواهید یک سایت شرکتی راه اندازی کنید. اصلاً فرقی نمی کند که قصد دارید یک کسب و کار کوچک راه اندازی کنید و یا قصد راه اندازی کسب و کار بزرگ را دارید.

 

به هر حال مهم ترین چیز در راه اندازی و طراحی سایت با وردپرس و یا حتی سایت ساز های دیگر انتخاب نام دامنه مناسب است.شما باید برای سایت تان یک دامنه اینترنتی مناسب انتخاب کنید. انتخاب و تهیه نام دامنه اینترنتی برای سایت تان بسیار مهم است و باید با دقت کامل یک نام دامنه مناسب انتخاب کنید.

البته در ادامه شما را با اصلی ترین و مهم ترین نکات انتخاب دامنه مناسب آشنا خواهم کرد. قبل از انتخاب نام دامنه برای سایتتان حتماً این نکات را رعایت کنید تا بهترین نام دامنه را برای سایت تان انتخاب کنید.خوب بریم سراغ نکات مهم در انتخاب و تهیه نام دامنه مناسب.

 

نکات مهم در تهیه و انتخاب نام دامنه مناسب

همانطور که گفتم یکی از مهمترین مراحل در راه اندازی و طراحی سایت با وردپرس انتخاب نام دامنه مناسب است. در انتخاب نام دامنه باید یک سری نکات را به درستی رعایت کنید. در انتخاب نام دامنه تان بسیار دقت کنید و بهترین و مهمترین نام دامنه را با توجه به موضوع سایت تان برای سایت تان انتخاب کنید. در ادامه شما را با نکات بسیار مهم در انتخاب نام دامنه مناسب برای وب سایت آشنا خواهم کرد.

۱- نام دامنه را که انتخاب می کنید باید متناسب و مرتبط با کسب و کارتان باشد. اگر نام دامنه ای که انتخاب می کنید متناسب با حوزه کاری تان نباشد ممکن است در برندسازی دچار مشکل شوید. البته خیلی از وب سایت ها از یک سری نام های خاص استفاده می کنند که هیچ شباهتی به کسب و کارشان ندارد ولی وبسایت های موفقی هستند.

ولی به شما پیشنهاد می کنم اگر میتوانید یک نام دامنه مناسب و متناسب با کسب و کارتان انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر در زمینه بهینه سازی سایت یا سئو فعالیت می کنید بهتر است از کلمه SEO داخل دامنه سایت تان استفاده کنید. اگر در زمینه راه اندازی و طراحی سایت فعالیت می کنید بهتر است از کلمه web داخل دامنه سایتتان استفاده کنید.

 

۲- به هیچ عنوان از نامهای مخفف و کوتاه شده در نام دامنه سایتتان استفاده نکنید. حداکثر نام دامنه سایتتان ده کاراکتر باشد. هرچه دامنه اینترنتی شما کوتاه تر باشد راحت تر در ذهن مخاطب تان میماند. بهتر است در انتخاب نام دامنه سایت از دو کلمه استفاده کنید. دقیقاً مشابه نام اینترنتی سایت آکادمی سبز که از دو کلمه academy و sabz تشکیل شده است.

ولی از نام های مخفف به هیچ عنوان استفاده نکنید. استفاده از نام های مخفف باعث می شود در برندسازی تان دچار مشکل شوید و مخاطبان و کاربران تان نام دامنه سایت تان را فراموش کنند.

 

۳- به هیچ عنوان از خط تیره در نام دامنه سایتتان استفاده نکنید. استفاده از خط تیره در نام دامنه سایت باعث می شود دامنه سایتتان دو بخشی بشود. همین مورد باعث می‌شود بسیاری از افراد در تایپ کردن نام دامنه تان دچار مشکل بشوند.

 

۴-از نام های منحصر به فرد که تا به حال توسط کسی انتخاب نشده است استفاده کنید. بهترین و مهمترین نکته در نام دامنه این است از نامی استفاده کنید که اولاً منحصر به فرد باشد و ثانیاً تابحال توسط کسی انتخاب نشده باشد. به هیچ عنوان سعی نکنید از نام های برند های دیگر با پسوند های دیگر استفاده کنید این کار بدترین کار ممکن است که باعث می شود دچار مشکل شوید.

به عنوان مثال برندی با پسوند ir. وجود دارد و شما پسوند .com آن را بگیرید. این کار به هیچ عنوان توصیه نمی شود و باعث بروز یک سری مشکلات می شود.

 

۵- در انتخاب نام دامنه سایت حتماً از نام های ساده و آسان آن استفاده کنید. استفاده از نام های آسان باعث می شود دامنه سایتتان خیلی ساده و راحت در ذهن مخاطب تان بماند.

برای تهیه و خرید دامنه مناسب شرکت های زیادی در ایران وجود دارد که به راحتی می توانید از آنها نام دامنه مناسب تان را تهیه و خریداری کنید. اما اگر سرمایه لازم برای طراحی سایت با وردپرس ندارید پیشنهاد می کنم از دامنه ملی ir. استفاده کنید. چون هزینه این دامنه ها نسبت به دامنه های بین المللی بسیار کمتر است.

گام دوم انتخاب و خرید هاست مناسب

دومین مرحله در راه اندازی و طراحی سایت با وردپرس انتخاب هاست و فضای میزبانی مناسب است. در این مرحله شما باید برای سایت تان یک هاست و فضای میزبانی مناسبی انتخاب و تهیه کنید.

بعد از این که دامنه سایت تان را تهیه کردید و خریدید باید یک هاست مناسب برای سایتتان تهیه کنید. همانطور که گفتم هاست یا فضای میزبانی وب، فضای اختصاصی برای شما در اینترنت است که تمام فایلها سایتتان در آن ذخیره می شود و برای کاربران و مخاطبانی که وارد سایتتان میشوند به نمایش نشان داده می شود. هاست یا فضای میزبانی وب دقیقاً مثل یک کامپیوتر دارای یک هارد است که همیشه روشن است و به اینترنت متصل است تا سایت تان به مخاطبان و کاربران تان نشان داده شود.

 

انتخاب هاست مناسب بسیار مهم است و باید از هاست های با کیفیت استفاده کنید. برای تهیه و خرید هاست شرکت های هاستینگ زیادی در ایران وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید و هاست با کیفیت تهیه کنید. البته در انتخاب و تهیه هاست باید به یک سری نکات مهم توجه کنید تا یک هاست با کیفیت برای سایت تان انتخاب و تهیه کنید.

یکی از مهمترین نکاتی که باید در تهیه و خرید هاست به آن توجه کنید این است که حتماً از شرکت های هاستینگ معتبر و مطمئن هاست تهیه کنید. شرکت های هاستینگ معتبر زیادی وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید.

 

هاستی که میخواهید برای سایتتان انتخاب کنید باید یک هاست با کیفیت با آپ تایم بالا باشد. سرعت هاست در طراحی سایت بسیار مهم است و به همین دلیل پیشنهاد می کنم از هاست های پرسرعت استفاده کنید. هاستی که انتخاب می کنید نباید مشکل فنی داشته باشد و از همه مهمتر پشتیبانی خوب و حرفه ای داشته باشد.

پیشنهاد می کنم از یک شرکت هاست و دامین تان را تهیه کنید. اگر هاست و دامین تان از یک شرکت تهیه کنید در آینده دچار دردسرهای کمتریخواهید شد و خیلی بهتر است.

 

فقط به این نکته توجه کنید که چه هاستی را انتخاب می کنید. کلاً هاست به دو دسته هاست لینوکس و هاست ویندوز تقسیم بندی می شود. اگر سایتتان با زبان های برنامه نویسی تحت وب مثل php طراحی شده باشد باید از هاست لینوکس استفاده کنید. چون به احتمال زیاد برای طراحی سایت با وردپرس از سایت ساز و سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنید باید از هاست لینوکس استفاده کنید. چون وردپرس با زبان برنامه نویسی php نوشته شده است. البته هاست ویندوز کاربرد زیادی ندارد و مناسب وب سایت هایی است که با زبان برنامه نویسی asp طراحی شده اند. پس به این نکته توجه کنید در هنگام تهیه و خرید هاست حتما از هاست لینوکس استفاده کنید.

 

گام سوم طراحی سایت با وردپرس

بعد از انتخاب و تهیه هاست و دامنه مناسب نوبت به راه اندازی و طراحی سایت با وردپرس می رسد. در این مرحله شما باید وارد کار شوید و سایت تان را طراحی کنید. البته برای طراحی و راه اندازی سایت روش های متنوع وجود دارد که مهمترین و کم دردسر ترین روش برای راه اندازی و طراحی سایت، طراحی سایت با وردپرس است که خودتان دست به کار شوید و با توجه به سلیقه تان یک سایت برای خودتان و کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

 

برای راه اندازی و طراحی سایت چند راه پیش روی شما وجود دارد:

۱- استفاده از سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتوا رایگان مثل وردپرس ، جملا و…. . در این روش که روش مد نظر شماست شما برای راه اندازی و طراحی سایت تان از سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس استفاده می کنید و وب سایت تان را با توجه به سلیقه تان همان طور که دوست دارید طراحی و راه اندازی میکنید. البته در ادامه بیشتر شما را با روش طراحی سایت با وردپرس آشنا خواهم کرد. به شما خواهم گفت که چرا برای طراحی سایت تان باید از وردپرس استفاده کنید.

 

۲- استفاده از شرکت های طراحی سایت، در دومین روش طراحی سایت باید به شرکت‌های برنامه نویس مراجعه کنید و یا با آنها تماس بگیرید و با پرداخت هزینه تعیین شده برای شما سایت طراحی می کنند و سایت تان را تحویل می گیرید. پیشنهاد می کنم برای راه اندازی و ساخت سایت خودتان دست به کار شوید و سایت تان را با وردپرس راه اندازی کنید. کار با شرکت های طراحی سایت دارای یک سری معایب و مشکلاتی است که در ادامه در موردشان صحبت خواهم کرد.

 

 آموزش طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا

 آموزش طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا

همانطور که قبلا اشاره کردم با توجه به پیشرفت علم این روزها راه اندازی و طراحی سایت مثل آب خوردن شده است. چون مثل قبل برای طراحی و راه اندازی سایت به هیچ برنامه نویسی و یا حتی هزینه اضافی نیاز ندارید. با آمدن سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس، جملا، دروپال و… امکان طراحی سایت برای بسیاری از افراد که قصد دارند خودشان سایتشان را طراحی کنند فراهم شده است.

شما به وسیله سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتوا می‌توانید در عرض ۲ الی ۳ ساعت خودتان سایت تان را راه اندازی کنید. با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا بابت طراحی سایت اصلا نیاز نیست هزینه های زیادی را پرداخت کنید.

 

یکی از مهمترین و اصلی ترین ویژگی های این سیستم های مدیریت محتوا این است که کاملاً رایگان هستند و می توانید از آن ها استفاده کنید. یعنی شما بابت طراحی سایت فقط باید هزینه دامین و هاست بدهید. کل سرمایه‌ای که برای طراحی سایت نیاز دارید همین هزینه خرید دامین و هاست است که نهایتاً با ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان می توان یک هاست و دامین مناسب تهیه و انتخاب کنید.

شما با استفاده از از سیستم های مدیریت محتوا می توانید چیدمان سایت تان را همانطور که دوست دارید طراحی کنید. یعنی با استفاده از وردپرس می‌توانید صفحات داخلی سایت ، صفحه اصلی، منو ها، دسته بندی ها و… را همانطور که دوست دارید طراحی کنید.

طراحی سایت توسط شرکت های طراحی سایت

طراحی سایت توسط شرکت های طراحی سایت

یکی دیگر از راه های طراحی سایت استفاده از شرکتهای برنامه نویس است. شما با مراجعه کردن به این شرکتها و پرداخت هزینه می توانید کار طراحی سایت تان را به این شرکتها بسپارید. به هیچ وجه شرکت های طراحی سایت را توصیه نمی کنم چون بابت طراحی سایتی که برای شما انجام می دهند هزینه زیادی را از شما خواهد گرفت و سایت تان را نمی توانید با توجه به سلیقه تان راه اندازی و طراحی کنید.

نهایتاً این است که شما با مراجعه کردن به شرکت های طراحی سایت نمونه کار های شان را به شما نشان می‌دهند یا شما به آن ها نشان می دهید و می گوید که چنین سایت را برای شما طراحی کنند. در این صورت باز هم ممکن است چیزی که مد نظرتان باشد در نیاید.

یکی از بزرگترین مشکلات این است که شما خودتان نمی‌توانید بابت طراحی سایت تان اقدام کنید و شاید سایتتان شبیه به چیزی که می‌خواهید نشود. و یکی دیگر از بزرگ ترین دلایلی که شرکت های طراحی سایت را پیشنهاد نمی کنم این است که هرگاه مشکلی داخل سایت تان ایجاد شود و یا بخواهید تغییراتی را داخل سایت تان ایجاد کنید باید به شرکت سایت تان مراجعه کنید و با پرداخت هزینه مجدد تغییراتی را که می خواهید داخل سایت تان اعمال کنند و مشکلات آن را برطرف کنند.

به عنوان مثال ممکن است قصد داشته باشید یک فرم ثبت نام وبینار داخل سایتتان ایجاد کنید. باید به شرکت طراحی سایت تان مراجعه کنید و با پرداخت هزینه ی مجدد درخواستتان را بدهید تا فرمی را که می‌خواهید برایتان طراحی کنند.

آیا با این حال هنوز کار طراحی سایت تان را به شرکت های طراحی سایت می سپارید؟ این همه بابت طراحی و راه اندازی سایت تان هزینه کنید و هزینه ها ادامه داشته باشد. به همین دلیل پیشنهاد می کنم برای ساخت و راه اندازی سایت تان از سایت ساز وردپرس استفاده کنید وسایلتان را همان طور که دوست دارید طراحی و راه اندازی کنید.

چرا طراحی سایت با وردپرس ؟

چرا طراحی سایت با وردپرس

البته برای طراحی و راه اندازی سایت CMS های زیادی وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. اما در بین تمام CMS ها یا سیستم های مدیریت محتوا، وردپرس بهترین و محبوب ترین سایت ساز و سیستم مدیریت محتوا است. به چند دلیل پیشنهاد می کنم برای طراحی سایت تان از وردپرس استفاده کنید. اول اینکه وردپرس یکی از بهترین سایت ساز ها و سیستم مدیریت محتوا در جهان و حتی ایران است که بزرگترین سایت ها در جهان و حتی ایران با استفاده از این سایت ساز طراحی و راه اندازی شده اند.

 

یکی دیگر از دلایلی که پیشنهاد می کنم حتماً از وردپرس استفاده کنید این است که وردپرس زبان فارسی را پشتیبانی می کند و هیچ مشکلی با زبان فارسی ندارد. منابع زیادی مثل یوتیوب، آپارات و… برای یادگیری وردپرس وجود دارد. که می توانید از این منابع استفاده کنید.

یکی دیگر از مواردی که پیشنهاد کنم حتماً برای طراحی سایت تان از وردپرس استفاده کنید این است که امنیت وردپرس بسیار بالا است و با بروز رسانی های افزونه وردپرس و هسته وردپرس مدام انجام میشود.

 

مورد بعدی هم منابع رایگان و پولی افزونه ها و قالب های وردپرس است. منابع رایگان و پولی زیادی برای وردپرس وجود دارد که می توانید از آن ها افزونه ها و قالب های مورد نظر سایت تان را تهیه کنید. منابع رایگان وردپرس مثل wordpress.org و سایت های ایرانی. منابع پولی وردپرس مثل codecanyon و themeforest.

البته به قیمت بالای دلار اصلا نیازی نیست از منابع خارجی برای تهیه افزونه ها و قالب های وردپرس استفاده کنید. در دوره آموزش طراحی سایتی که برای شما آماده کرده ایم می توانید از اصلی ترین و مهمترین پلاگین ها و قالب وردپرس که با قیمت بسیار بالایی در سایت های خارجی به فروش میرسد را کاملا رایگان و کاملا فارسی سازی شده از ما دریافت کنید.

 

البته فراموش نکنید که علاوه بر وردپرس می توانید از سیستم ها و سایت ساز های دیگر مثل جوملا، دروپال، مجنتو، wix،پرستاشاپ، اپن کارت استفاده کنید. البته این سایت ها بیشتر مناسب راه اندازی سایت های فروشگاهی هستند. ولی خوب شما با طراحی سایت با وردپرس هم می توانید برای خودتان یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید.

یعنی وردپرس این امکان را به شما می دهد که با استفاده از آن می توانید در کمتر از چند دقیقه سایتتان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید. شاید تصور کنید که تبدیل سایتتان به فروشگاه اینترنتی ممکن است کار سخت و دشواری باشد. اما اصلاً اینطور نیست. شما با استفاده از افزونه و پلاگین ووکامرس که کاملا رایگان هم هست می توانید سایت وردپرسی تان را به فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید. برای تبدیل سایتتان به فروشگاه اینترنتی کافیست افزونه و پلاگین ووکامرس را نصب و فعال کنید که این کار نهایتا یک دقیقه زمان بر است.

کسب درآمد از طراحی سایت با وردپرس

کسب درآمد از طراحی سایت با وردپرس

یادگیری وردپرس و یادگیری طراحی سایت با وردپرس یک موقعیت پولساز برای شماست. شما علاوه بر اینکه سایت تان را طراحی می کنید می توانید از طریق طراحی سایت با وردپرس کسب درآمد داشته باشید. اکثر شرکت های طراحی سایت با وردپرس برای مشتریانشان سایت طراحی می کنند و بابت هر طراحی سایت هزینه سنگینی را دریافت می کنند. شما هم اگر کار با وردپرس را کامل یاد بگیرید و بتوانید سایت طراحی کنید می توانید از طریق طراحی سایت برای دیگران هم درآمدزایی داشته باشید.

طراحی سایت یکی از پردرآمدترین مشاغل در جهان است که می توانید در خانه هم از طریق طراحی سایت با وردپرس برای دیگران کسب درآمد کنید. البته در مورد طراحی سایت برای دیگران در دوره و محصول آموزش راه اندازی سایت بدون کدنویسی کامل صحبت کردن به شما خواهند گفت که چطور می‌توانید درآمد های زیادی را با طراحی سایت برای دیگران کسب کنید.

اما این را بدانید که یادگیری وردپرس یک موقعیت پولساز و عالی برای شماست تا بتوانید با طراحی سایت برای دیگران درآمدهای کسب کنید. اگر می خواهید بدانید که هزینه هر طراحی سایت با وردپرس چقدر است به تصویر زیر نگاه کنید.

هزینه طراحی سایت با وردپرس

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *