اخبار اقتصادی

سئو سایت فروشگاهی در ۸ مرحله | آموزش سئو فروشگاه اینترنتی

سئو سایت فروشگاهی چیست؟ برای بهبود سئوی فروشگاه آنلاین خودم در موتورهای جستجو چه کار باید بکنم؟

قبلاً گفته می شد که اگر فروشگاهت را بسازی، مشتریان خودشان خواهند آمد! این موضوع ممکن است در اوایل ظهور عصر اینترنت کارساز بوده باشد! اما در عصر فعلی برای جذب خریداران به چیزی بیشتر از ساخت فروشگاه اینترنتی زیبا نیاز است.

بله، مهم است که آن پلتفرم تجارت الکترونیکی را انتخاب کنید که برای شما مناسب باشد، اما پس از ساختن سایت فروشگاهی و افتتاح آن چه اتفاقی قرار است، بیفتد؟ چگونه می خواهید به مشتریان بالقوه دسترسی پیدا کنید؟ چگونه می خواهید آنها را وادار کنید به جای رقیب از شما خرید کنند؟

رتبه بندی موتورهای جستجو نقش مهمی در این امر که خریداران به راحتی بتوانند فروشگاه شما را پیدا کنند، ایفا می کند. هر چه رتبه شما در نتایج موتورهای جستجو بالاتر باشد، فروشگاه اینترنتی شما ترافیک بیشتری خواهد داشت. این به طور طبیعی منجر به افزایش فروش می شود. بنابراین چگونه  می توانید رتبه بالاتری کسب کنید؟ بله با بهینه سازی موتور جستجو یا همان سئو!

اما سئو سایت فروشگاهی چگونه است؟ آیا به دنبال راهنمای جامعی برای نحوه انجام کارآمد و مؤثر سئو در سایت های فروشگاهی برای دریافت ترافیک و فروش بیشتر هستید؟کارهای بسیار بیشتری وجود دارد که می توانید برای صعود در رتبه بندی انجام دهید. در حالی که سئو به کلمات کلیدی متکی است، برای بالا بردن رتبه سایت شما به چیزی بیش از پاشیدن برخی کلمات کلیدی در محتوای سایت شما نیاز است.

اگر به دنبال بالا بردن ترافیک و فروش بیشتر فروشگاه آنلاین خودتان از طریق بهینه سازی موتورهای جستجو هستید، توصیه می کنیم تا انتهای مطلب با سایت ایران فاندر همراه باشید تا برخی از استراتزی ها و راهکارهای مهم بهینه سازی و سئو سایت فروشگاهی و بهترین روش ها جهت بهبود رتبه سایت فروشگاهی خودتان آشنا شوید.

سئو سایت فروشگاهی چیست؟

سئو سایت فروشگاهی یا همان بهینه سازی سایت های فروشگاهی برای موتورهای جستجو (به انگلیسی: store-website-seoیعنی فرآیندهایی که با انجام آنها یک وبسایت فروشگاهی در نتایج برتر موتورهای جستجو مشاهده شده و به تبع آن از طریق آنها مشتری جذب می کند. چراکه با ظاهر شدن در نتایج برتر SERP گوگل، کاربری که به دنبال یک محصول اینترنتی است، به راحتی می تواند آن سایت را پیدا کند و روند خرید آنلاین خود را تکمیل نماید.

از بین تمام کانال های بازاریابی دیجیتالی که در اختیار صاحبان فروشگاه های جدید است، هیچ چیز مثل سئو و بهینه سازی سایت فروشگاهی خودشان برای موتورهای جستجو باعث نمی شود آنها گیج و سردرگم شوند.

اگرچه بسیاری از ما در زندگی روزمره خود از ابزارهایی مانند گوگل استفاده کرده و به آنها اعتماد می کنیم، حداقل در ابتدا درک اینکه چگونه موتورهای جستجو صفحات وب را فهرست بندی و رتبه بندی می کنند، به طور طبیعی برای اکثر مردم نامفهوم است. به همین دلیل خوشحال می شویم که به این سؤال پاسخ دهیم که از کجا شروع کنیم؟ آیا چک لیستی از سئو برای دنبال کردن وجود دارد؟

همگان از این امر مطلع هستند که ظاهر شدن موفقیت آمیز در موتورهای جستجو زمان می برد، اما برای اینکه دست روی دست نگذارم و کاری انجام داده باشم، امروز می توانم روی چه چیزی کار کنم؟

پاسخ این است که اگرچه سئو در نهایت یک سرمایه گذاری بلندمدت است، صاحبان فروشگاه های جدید می توانند با ایجاد یک استراتژی ساده و اطمینان از اینکه ویترین فروشگاهی شان از بهترین شیوه های توصیه شده پیروی می کند، ارزش و اعتبار زیادی کسب کنند.

آیا سئو سایت فروشگاهی مشابه با سئوی سایت های دیگر است؟

می توان گفت که سایت های فروشگاهی هم باید اصول و قوانین سئو سایت های دیگر را رعایت کنند، اما از آنجا که سایت های فروشگاهی تنوع زیادی از صفحات محصول با ویژگی های مشابه دارند و گاهی اوقات با مشکل و چالش محتوای تکرای و عدم ایندکس شدن مواجه می شوند، اجرای نکات فنی و پیاده سازی سئو در این سایت ها آنها کمی پیچیده تر و مستلزم دقت زیادی می باشد.

مزایای سئو سایت فروشگاه های اینترنتی

  1. قرار گرفتن در صفحه اول موتورهای جستجو و ارائه اطلاعات خوب درباره محصول، باعث جلب رضایت و اعتماد کاربر شده و به احتمال زیاد ممکن است خریدی هم اتفاق بیفتد. در نتیجه اعتبار برند و کسب و کار شما در بین مخاطبان افزایش می یابد و این یعنی افزایش رتبه سایت!
  2. می توانید با قرار گرفتن جزو نتایج برتر، تعداد زیادی از مخاطبان هدف را به سمت سایت خودتان هدایت کنید. جذب مشتریان زیاد باعث می شود در میدان تنگاتنگ رقابت با رقبا برای جذب مشتری آنلاین پیروز از گود رقابت ها خارج شوید.
  3. با سئو کردن سایت فروشگاهی تان تنها در معرض دید آن مخاطبانی قرار بگیرید که علاقمند به محصولات و خدمات شما هستند و به آنها نیاز دارند. در نتیجه نیازی به تبلیغات گسترده و پرداخت هزینه هنگفت برای این نوع تبلیغات ندارید.
  4. با انجام سئو محتوا و تولید محتوای سئو شده، باکیفیت و مستمر می توانید درباره خدمات یا محصولاتی که دارید، اطلاعات خوبی به کاربران ارائه دهید و در نتیجه سطح آگاهی آنها را از برند و ارزش برند خودتان بالا ببرید.
  5. شما با کمک تولید محتوای متنی، صوتی و ویدیویی می توانید به یک سایت معتبر و مرجع در حوزه فعالیتی خودتان تبدیل شده، اعتماد کاربر را جلب کرده و نهایتاً محصول تان را به فروش برسانید.
  6. ترافیک و بازدید زیاد از سایت باعث فروش و درآمد زیاد می شود و این امر می تواند هزینه های هنگفتی که برای طراحی سایت، خرید کالا و… سرمایه گذاری کرده اید را به شما بازگرداند و این امر بدون سئو ممکن است، مدت زمان زیادی طول بکشد.
  7. با قرار دادن مشخصات بیزینس تان در گوگل مپ و انجام سئو محلی می توانید کسب و کار خودتان را به مشتریانی نشان دهید که در محدوده منطقه تجاری شما هستند و باعث بیشتر دیده شدن ان توسط کاربران محلی شوید.
  8. در نتیجه اگر تمام  کارهای فوق به صورت اصولی انجام شوند، دیگر با محدودیت زمانی و مکانی در فروش مواجه نخواهید شد و ۲۴ ساعته قادر به فروش محصولات و خدمات خود خواهید بود و این به مرور زمان یعنی توسعه و گسترش کسب و کار شما!

قسمت های مختلف یک فروشگاه اینترنتی

صفحه اصلی: این صفحه از اهمیت ویژه ای برخوردار است! چراکه سه چهارم کاربران بدون اینکه وارد صفحه دیگری بشوند، انتخاب های خودشان را در این صفحه انجام می دهند.

دسته بندی محصولات: عنوان دسته بندی های سایت فروشگاهی خودتان را طوری انتخاب نمایید که جزو عناوین پرجستجو بوده و جستجوی محصولات از طریق آنها راحت باشد.

صفحه محصولات: مهم ترین اصطلاحات را برای صفحه محصولات خود انتخاب نمایید و آخر آن عناوین را به نمام برند خودتان ختم نمایید.

دلیل اهمیت انجام سئو برای سایت های فروشگاهی

  1. با انجام سئو و قرار گرفتن در رتبه بالاتر از رقبا در صفحات موتورهای جستجو، یک منبع رایگان برای جذب ترافیک و مشتری خواهید داشت و نیازی نیست که برای تبلیغات کلیکی هزینه پرداخت نمایید. چرا که طبق آمارها حدود سه چهارم کاربران فقط از نتایج صفحه اول موتورهای جستجو بازدید می کنند.
  2. ۴۳ درصد از کاربران قبل از اینکه یک خرید اینترنتی انجام دهند، ابتدا شبکه های اجتماعی و سایت های فروشگاهی را بررسی کرده و بعد از بررسی محصولات و مقایسه آنها، اقدام به خرید می نماییند.
  3. استفاده از گوشی های هوشمند، راحتی خرید اینترنتی، شیوع همه گیری کووید ۱۹ و تغییر عادات خرید، پرداخت امن و… باعث افزایش میزان خرید آنلاین شده و انجام سئو و قرار گرفتن در نتایج اول، برندسازی و جلب اعتماد مشتریان و.. در انجام این امر بی تأثیر نبوده و نیست.
  4. با کسب رتبه بالاتر در صفحات برتر موتورهای جستجو و جذب مشتری هدفمند می تواند میزان فروش شما و در نتیجه میزان درآمد شما را افزایش دهد.
  5. مقدار ترافیک ورودی به وب سایت های فروشگاهی از طریق موتورهای جستجو حدود ۴۴ درصد است.
  6. حدود ۴۹ درصد از مقدار ترافیکی که وب سایت های فروشگاهی از طریق موتورهای جستجو دریافت می کنند، به صورت مستقیم است.
  7. مقدار سفارش های انجام شده در کسب و کارهای اینترنتی از طریق ترافیک حاصل از سئو سایت فروشگاهی، حدود ۲۴ درصد است.

۸ مرحله کلیدی برای تسلط بر سئو سایت فروشگاهی و کسب رتبه یک

مرحله اول: ساختار سایت فروشگاهی خود را بهینه کنید.
(Optimize Your Site Structure)

نحوه سازماندهی محتوا در صفحه شما برای موفقیت سئو سایت فروشگاهی تان بسیار مهم است. اگر نحوه ی چیدمان ساختار صفحات سایت و ارتباط آن ها با یکدیگر به صورت اصولی رعایت شده باشد، هیچ مشکل خاصی در سئو کردن سایت فروشگاهی خودتان نخواهید داشت حتی اگر هزاران صفحه داشته باشید!

وقتی خریداران بتوانند به سرعت و به راحتی چیزهایی را که به دنبال آن هستند، پیدا کنند؛ تمایل خواهند داشت زمان بیشتری را در سایت شما صرف کنند و صفحات بیشتری را مشاهده کنند. این امر می تواند به رتبه بندی موتور جستجوی شما کمک کند.

چگونه می توانید ناوبری سایت خودتان را آسان تر کنید؟

ساده سازی! یعنی در مورد دسته بندی های اصلی و دسته بندی های فرعی خود زیاده روی نکنید. چرا؟ چون ساختار ساده تر سایت باعث می‌شود موتورهای جستجو راحت تر سایت شما را بخزند و محصولات شما را رتبه بندی کنند.

ساختار مسطح سایت به شما کمک می کند تا در یک تجربه کاربری بهتر، رتبه بالاتری کسب کنید. شما می توانید ببینید که محصولات شما تنها چند کلیک با صفحه اصلی شما فاصله دارند و این امر باعث می شود خریداران به راحتی و به سرعت آنچه را که به دنبال آن هستند، پیدا کنند. موتورهای جستجو نیز می توانند به راحتی در سایت بخزند. بهتر است بدانید که در طراحی سایت فروشگاهی، اگر معماری آن اصولی و مناسب نباشد، آتوریتی صفحه اصلی بین صفحات سایت شما به صورت بهینه و یکسان تقسیم نمی شود.

سازماندهی محتوای شما با استفاده از یکی از این ساختارها آسان است:

  • صفحه اصلی » صفحات دسته بندی » صفحات محصول
  • صفحه اصلی » صفحات دسته بندی » صفحه دسته بندی فرعی » صفحات محصول

در این دو نوع معماری با تقسیم یکسان آتوریتی بین صفحات دسته بندی، دسته بندی فرعی یا زیر دسته ها و محصولات به کسب رتبه صفحات در گوگل و بررسی و ایندکس آنها کمک می کنیم . در ضمن با این نوع معماری، کاربران هم احساس راحتی بیشتری با سایت شما دارند و به راحتی می توانند محصول مورد نظر خودشان را پیدا کنند.

به یاد داشته باشید که سایت شما ابتدا باید برای مشتریان ساخته شود. اگر در زمینه معماری سایت خودتان با مشکل مواجه شده اید، حتماً از مشاوره سئو و مشورت با یک کارشناس سئو بهره مند شوید. چرا که شما ممکن است با حذف یا ایجاد صفحات جدید یا حتی ریدایرکت نادرست آنها، به سئو سایت خودتان آسیب وارد کنید.

علاوه بر صفحات محصول و دسته بندی، شما باید یک صفحه درباره ما و صفحه تماس با ما در سایت خود داشته باشید. این صفحات به خریداران و موتورهای جستجو اطلاع می دهند که شما معتبر و قابل اعتماد هستید، بنابراین این صفحات را نادیده نگیرید.

در نهایت یک کادر جستجو در صفحه خود قرار دهید. آیا این امر به سئو سایت فروشگاهی کمک خواهد کرد؟ شاید به طور مستقیم خیر! اما به بازدیدکنندگان کمک می کند تا آنچه را که به دنبال آن هستند پیدا کنند. قرار دادن یک کادر جستجو در صفحه، بخش مهمی از بهینه سازی تجارت الکترونیک است، بنابراین می توانید از ترافیکی که در حال حاضر دارید، درآمد بیشتری کسب کنید.

مرحله دوم: تجربه کاربری را بهبود بخشید.
(Improve the User Experience)

حال بیایید به چند روش برای بهبود تجربه کاربری یا همان UX در سایت خود نگاهی بیندازیم که به شما کمک می کند در نتایج جستجو رتبه بالاتری کسب کنید.

  • سرعت سایت خود را افزایش دهید (Boost Your Site Speed)

تمام سرعت سایت مربوط به قابل دسترس ساختن سریع آن است. وقتی سایت شما به راحتی قابل ناوبری و پیمایش است و همه چیز به سرعت پیش می رود، بازدیدکنندگان دلیلی برای ناامیدی ندارند. این بدان معنی است که آنها احتمالاً زمان بیشتری را در سایت شما صرف می کنند.

برای اینکه سرعت سایت فروشگاه خود را سریعتر کنید، می توانید:

  • از یک تم سریع و سازگار با موبایل استفاده کنید.
  • از تصاویر و ویدیوهای کم حجم تر و بهینه شده استفاده کنید.
  • هر اپلیکیشنی را که استفاده نمی کنید، حذف نمایید.
  • از استفاده از اسلایدر خودداری کنید.

نکته مهم: بهترین سرعت لودینگ یک سایت برای سایت های اطلاع رسانی نباید بیشتر از ۲ تا ۳ ثانیه و برای سایت های فروشگاهی نباید بیشتر از ۶ ثانیه طول بکشد! چون در این صورت به خیلی از کاربران، دلیلی برای خروج از سایت ارائه می دهید.

در ضمن به اعتقاد خیلی از برنامه نویسان، Https بودن سایت می تواند در سئو سایت فروشگاهی بسیار مفید و کاربردی بوده و باعث جلب اعتماد کاربران شود.

  • از طراحی سایت ریسپانسیو استفاده کنید (Use a Responsive Design)

طراحی واکنش گرا یا ریسپانسیو به این معنی است که فروشگاه شما در هر دستگاهی از جمله دسکتاپ، تبلت ها و گوشی های هوشمند عالی به نظر می رسد. و این امر باعث جذب کاربران زیاد ار تمامی پلتفرم ها می شود.

تم های واکنش گرا می توانند تجربه کاربری را تا حد زیادی بهبود بخشند و بازدیدکنندگان را برای مدت طولانی تری در سایت شما نگه دارند. از آنجایی که گوگل به زمان ماندگاری در صفحه به عنوان نشانه ای از ارزش یک سایت نگاه می کند، داشتن سایتی که به راحتی قابل پیمایش و خواندن باشد، می تواند رتبه بندی را بهبود بخشد.

بهبود رتبه‌بندی و قابلیت استفاده بهتر به نوبه خود منجر به بازدیدکنندگان مکرر و افزایش تبدیل می شود که  هر دوی اینها چیزهای شگفت انگیزی برای یک سایت فروشگاهی می باشند.

مطمئن شوید که فروشگاه آنلاین شما بر روی تلفن همراه مهم کار می کند. چرا؟ زیرا در حال حاضر خریداران بیشتری از طریق گوشی های هوشمند خود خرید می کنند.

مرحله سوم: در مورد کلمات کلیدی هدف مناسب تحقیق کنید.
(Research the Right Target Keywords)

هیچ راهنمای سئو سایت فروشگاهی بدون بیان نکاتی در مورد تحقیق و نحوه پیدا کردن کلمات کلیدی که پایه موفقیت در سئو است، کامل نخواهد بود! چرا؟ چون بدون کلمات کلیدی شما قادر به سئو کردن دسته بندی یا صفحه محصول خودتان نیستید.

اما چگونه می توانیم کلمات کلیدی مناسب را برای جذب ترافیک به سایت فروشگاهی خود پیدا کنیم؟ توصیه می کنیم با اینکه کلمات کلیدی اطلاعاتی در سئو سایت فروشگاهی اهمیت زیادی دارند ولی هدف و تمرکز شما روی سئو کردن کلمات کلیدی مرتبط با محصول خودتان باشد.

کلمات کلیدی اطلاعاتی (informational keywords) کلماتی هستند که قصد کاربر برای جستجوی آنها در گوگل این است که اطلاعات خاصی را در رابطه با آن موضوع پیدا کند. مثل نحوه درست کردن قهوه ترک بدون دستگاه

ابزارهای شیک بهترین راه برای شروع تحقیق کلمات کلیدی نیستند، بلکه بهترین راه، فقط فهرستی از حداقل پنج موضوع اصلی است که مشتریان شما به آن اهمیت می دهند و ارتباط نزدیکی با محصول شما دارند. خود را به جای مشتریان خود قرار دهید. برای یافتن محصولاتی که می فروشید از چه عبارات جستجویی استفاده می کنید؟

همچنین می‌توانید برای این موضوعات از المان هایی مانند موارد زیر الهام بگیرید:

  • پرسونای خریدار خودتان
  • جستجو در فروم ها و subreddit های مرتبط با محصولات تان
  • هشتگ های شبکه های اجتماعی مرتبط با محصولات تان
  • نگاه کردن به عناوین، توضیحات متا و متن جایگزین تصویر مورد استفاده در سایت های رقبا

۳ مثال عالی برای یافتن کلمات کلیدی مرتبط با محصول خودتان:

دیجی کالا در ایران بهترین ایده برای یافتن کلمات کلیدی مرتبط با محصول شما است. توصیه می کنیم بعد از ورود به سایت دیجی کالا، کلمه ای مرتبط با محصول فروشگاهی خودتان را در باکس جستجوی آن تایپ کنید و روی پیشنهادات ارائه شده در آن باکس کار کنید و همان کلمات را بهینه سازی نمایید

برخی از سایت های اینترنتی هم به صورت تخصصی در حوزه کاری شما فعالیت می کنند، این سایت ها هم می توانند ایده های حرفه ای و تخصصی تری برای یافتن کلمات کلیدی مرتبط با محصول به شما ارائه دهند.

ویکی پدیا هم جزو آن وب سایت های محبوب برای یافتن کلمات کلیدی مرتبط با محصول و دسته بندی های سایت فروشگاهی شما است.

راهنمای کامل سایت ایران فاندر برای تحقیق در مورد کلمات کلیدی را برای ایده های بیشتر ببینید و سپس آن ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی را بررسی کنید تا لیست کلمات کلیدی خود را گسترش دهید.

برای انتخاب کلمه کلیدی برای سایت فروشگاهی خودتان هم می توانید از شاخص هایی مثل تعداد جستجوی کلمه مورد نظر از طریق ابزارهایی مانند kwfinder یا google keyword planner، مطابقت کلمه کلیدی منتخب شما با آنچه در سایت‌تان به فروش می رسد، قصد و هدف کاربر از جستجوی این کلمه کلیدی (خرید، دیدن مدل، اطلاع از قیمت و…) و میزان سختی کلمه برای رتبه گرفتن در گوگل با استفاده از ابزار SEMrush بهره بگیرید.

نکته: برای تعیین میزان سختی کلمه کافیست وارد ابزار SEMrush شده و کلمه کلیدی مورد نظر خودتان را در Keyword Overview تایپ نمایید. عددی که نشان داده می شود، بین ۰ تا ۱۰۰ متغیر می باشد. هر چه قدر این عدد کمتر باشد، میزان سختی آن کلمه کمتر خواهد بود.

مرحله چهارم: صفحات محصولات خود را با انجام سئو داخلی بهینه کنید.
(Optimize Your Products Pages by On-Page SEO)

در این مرحله باید لیستی از کلمات کلیدی و ساختار منطقی سایت داشته باشید. گام بعدی در سئو سایت فروشگاهی این است که سئو داخلی را روی صفحات فروشگاهی خودتان اعمال کنید و آنها را با استفاده از کلمات کلیدی انتخابی تان بهینه سازی نمایید.

ابتدا با صفحات تاپ خود شروع کنید که احتمالاً هوم پیج یا صفحه اصلی، مجموعه محصولات اصلی و صفحات محصولات پرفروش شما خواهند بود. ما درباره صفحاتی صحبت می کنیم که بیشترین سود و بهترین تبدیل را دارند.

اگر در حال افتتاح یک فروشگاه با برند کاملاً جدید هستید، همچنان باید صفحه اصلی خود را بهینه کنید. چند راه آسان برای انتخاب این امر که کدام صفحات دیگر خودتان را بایستی بهینه سازی کنید، وجود دارد:

اول: صفحات محصولاتی که هنگام راه اندازی فروشگاه شما بیشترین سر و صدا را ایجاد کردند و دوم: صفحات مربوط به محصولات مرتبط با بیشترین کلمات کلیدی جستجو شده (> 10 هزار جستجو در ماه)

  • نحوه بهینه سازی تگ های عنوان برای دسته بندی ها (How to Optimize Title Tags for Categories)

اکنون که می دانید ابتدا چه صفحاتی را می خواهید بهینه سازی کنید، بیایید تصمیم بگیریم که چگونه می خواهیم صفحات خود را در کل سایت نام گذاری کنیم. توصیه ما به شما این است که در تگ تایتل از عبارت های جذابی مثل ارزان ترین، بهترین کیفیت، گارانتی و با ضمانت، خرید راحت، قیمت مناسب و… استفاده نمایید.

شما باید از کلمات کلیدی خود به روشی ثابت استفاده کنید، مانند فرمول مثال زیر:

کلمه کلیدی – خرید کلمه کلیدی – نام فروشگاه

کفش پاما بچگانه صورتی – خرید کفش پاما بچگانه صورتی – خرید کفش پاما بچگانه صورتی فروشگاه …

  • نحوه بهینه سازی عنوان و توضیحات متا برای محصولات (How to Optimize Title and Meta Description for Products)

در مرحله بعد باید عناوین و توضیحاتی را برای محصولات و دسته بندی های خود بنویسیم. بله شما می توانید از متن بازاریابی وب سایت های تأمین کننده استفاده کنید، اما باید بدانید که مشتریان و SEO محتوای اصلی و یونیک را دوست داشته و اگر شما این کار را بکنید، از شما تشکر خواهند کرد.

هدف هر سایت فروشگاهی مسلماً فروش و جلب اعتماد کاربر است. دیسکریپشن یکی از قسمت های خیلی مهم در سئو محسوب می شود. چون هم برای کاربر اهمیت دارد و هم برای موتورهای جستجو. تکنیک هایی که در این قسمت گفته می شود را می توان برای سایت های مختلف به کار برد اما به کارگیری آنها در سایت های فروشگاهی معجزه می کند.

نکات جادویی دیسکریپشن سایت های فروشگاهی

برای فروش بیشتر نیاز به دریافت کلیک بیشتر و جایگاه بالاتر در نتایج موتورهای جستجو به خصوص گوگل دارید، با انجام درست این تکنیک ها می توانید مطمئن باشید که کلیک سایت نه تنها بیشتر می شود بلکه رتبه و جایگاه سایت شما در نتایج گوگل هم افزایش پیدا می کند.

این مقاله را حتما بخوانید:  آموزش اصلاح لینک شکسته در وردپرس با ۴ گام ساده

کلمات کلیدی شما باید به طور طبیعی در متن عنوان و متا دسکریپشن قرار بگیرند. اگر نامناسب به نظر می رسند یا کار کردن با آنها دشوار است، ممکن است بهتر باشد کلمات کلیدی انتخابی خود را دوباره ارزیابی کنید.

توصیه می کنیم بیش از حد از کلمات کلیدی در متادیسکرپشن استفاده ننمایید. در ضمن استفاده از عبارت های توصیفی جذاب مثل ارسال رایگان، همراه با تخفیف، بهترین قیمت بازار، با کیفیت بالا و… در توضیحات متای خودتان می تواند برای سئو سایت فروشگاهی شما مؤثر باشد.

اگر محصولی دارید که قیمت خاصی دارد، یعنی قیمت پایین تری نسبت به سایت های دیگر رقبای شما دارد، می توانید با ذکر قیمت در دیسکریپشن، آن را به مشتری عرضه بدارید. این کار باعث افزایش کلیک می شود.

اگر محصول شما شرایط، اندازه، رنگ، وزن و… خاصی دارد که می دانید طرفدار دارند و رقبای شما هم احتمالاً آنها را ندارند، حتماً آنها را هم در دیسکرپشن بنویسید.

از همه مهم تر این است که برای دیسکرپشن های صفحات مختلف خودتان، چند تا الگوی مختلف برای محصولات مختلف سایت خودتان داشته باشید. بعد تست کنید و ببیننید در چه حالتی، ورودی و کلیک بیشتری خواهند داشت. بعد از تست کردن همان الگویی را برای تمام صفحات دیگر سایت تان، اجرا و پیاده کنید که ورودی و کلیک بیشتری داشته است.

  • نحوه بهینه سازی عکس ها و ویدیوها برای محصولات (How to Optimize pictures and videos for Products)

برای بهینه سازی و سئو تصاویر سایت فروشگاهی، بهتر است اسم عکس ها را با انتخاب نام محصولات برای آنها بهینه سازی نمایید. با انتخاب تصاویر باکیفیت و واضح و همچنین کم حجم باعث می شوید کاربران هنگام جستجوی خدمات به راحتی سایت شما را پیدا کرده و از این رو محصولات شما به راحتی در دسترس آنها قرار بگیرد.

متن جایگزین یا alt text برای تصاویر نیز می تواند برای SEO بهینه شود، اما حتی این مورد نیز باید به طور طبیعی متناسب باشد و توضیحات مربوطه برای آن عکس به طور کامل وارد شده باشد.

در سئو ویدیو و در هنگام استفاده از ویدیو نیز بایستی توضیحات مربوط به ویدیو و محصول را به طور کامل وارد نمایید. حجم ویدیوهایی که آپلود می کنید، کم باشد تا باعث افزایش سرعت باز شدن یا لود سایت تان نشوند.

مرحله پنجم: لینک هایی را به فروشگاه خود بسازید.
(Build Links to Your Store)

بک لینک ها توسط موتورهای جستجو برای تعیین این موضوع استفاده می شوند که جامعه بزرگتر، چگونه به سایت شما بها و ارزش می دهد. بک لینک های را به عنوان تبلیغات دهان به دهان برای سئو در نظر بگیرید. در سئو سایت فروشگاهی و به طور کلی در کل سئو سایت ها، کسب بک لینک یک استراتژی بهینه سازی خارج از صفحه یا همان سئو خارجی است که بر ایجاد اعتبار و اعتماد شما متکی است.

چگونه می توانید برای فروشگاه خود لینک دریافت کنید؟

  • لینک های تولید کننده / عرضه کننده (Supplier/Manufacturer Links)

اگر محصولاتی را می فروشید که توسط شرکت های معتبر ساخته یا عرضه شده اند، ممکن است آنها سیاستی داشته باشند که خرده فروشان مجاز می توانند لینک دریافت کنند. به آنها ایمیل بزنید تا بپرسید آیا به فروشگاه شما لینک می دهند یا خیر.

  • وویس های صنعت/ اینفلوئنسر (Industry/Influencer Voices)

برای انجام مصاحبه با رهبران و تأثیرگذاران حوزه فعالیتی خودتان، برای تولید لینک و محتوا تماس بگیرید.

  • منشن ها (Mentions)

ممکن است قبلاً در چندین مکان بدون لینک دادن، اسم برند شما ذکر شده باشد. برای یافتن این منشن ها می توانید از mention.com استفاده کنید. سپس یک ایمیل بفرستید و از آنها بخواهید که با ذکر نام، به سایت شما لینک دهند.

  • لینک های شکسته (Broken Links)

این امر به کمی کارآگاهی برای جستجوی لینک های شکسته محصولات و خدمات، مشابه آنهایی که شما ارائه می دهید؛ نیاز دارد. هنگامی که یک لینک شگسته را پیدا کردید، با مالک سایتی که لینک شکسته از آن اوست، تماس بگیرید تا به جای آن به سایت شما لینک بدهد. از آنجایی که لینک های شکسته می توانند به سئو آسیب وارد کنند، این یک راه حل سودمند برای هر دو طرف است. آنها می توانند یک لینک خراب را اصلاح کنند و شما یک بک لینک دریافت می کنید.

به صفحات دسته بندی و محصول که اهمیت بالایی برای شما دارند، با استفاده از لینک سازی داخلی از صفحاتی که به دلیل محتوای عالی شان، آتوریتی بالایی به دست آورده اند، نیز لینک داخلی بدهید.

آموزش لینک سازی سایت با ۱۳ روش فوق حرفه ای یک راهنمای نهایی منتشر شده از سایت ایران فاندر برای لینک بیلدینگ است که می‌توانید برای رتبه بندی بالاتر از مطالب آن استفاده کنید.

مرحله ششم: با بازاریابی محتوا به رتبه بالاتر دست یابید.
(Rank Higher With Content Marketing)

محتوا دلیلی است که مردم به سایت شما مراجعه می کنند. به عنوان یک مالک سایت اینترنتی، ممکن است وسوسه شوید که در محتوا صرفه جویی کنید یا ممکن است توضیحات محصول را محتوای کافی در نظر بگیرید.

به ما اعتماد کنید! اگر برای ایجاد محتوای اصلی که به تجربه کاربری کلی شما می افزاید، وقت بگذارید، موفقیت بسیار بیشتری خواهید داشت و این یعنی بازاریابی محتوا!

تصمیم گیری درباره اینکه چه محتوایی بنویسید، می تواند دلهره آور باشد! اما لازم نیست فهرستی از تمام چیزهایی تهیه کنید که مشتریان‌تان از شما می پرسند یا هر چیزی که فکر می کنید که مشتریان ممکن است جواب هایی برای آنها بخواهند. ما در اینجا از اطلاعات محصول حرف نمی زنیم، بلکه پاسخ های واقعی.

محتوای شما فرصتی است تا به مشتریان اجازه دهید که برند شما را به گونه ای بشناسند که مستلزم فروش نباشد. همچنین یکی از ساده ترین راه ها برای رتبه بندی کلمات کلیدی بیشتر و دریافت بک لینک بیشتر است.

برای رعایت اصول سئو سایت فروشگاهی در تولید محتوای فروشگاه آنلاین تان به این نکات توجه ویژه ای داشته باشید:

  • سعی کنید محتوای تولید تان حدود ۵۰۰ کلمه باشد و کمتر از این مقدار نباشد. (البته یک متن ۱۰۰۰ کلمه ای می تواند بهترین انتخاب برای تولید  محتوای دسته بندی های مهم محصول باشد)
  • برای محصولات مشابه از محتوای تکراری استفاده نکنید چرا که باعث کسب نمره منفی از جانب گوگل می شوید.
  • سعی کنید در ۱۰۰ کلمه اول متن، کلمه کلیدی یا کلماتی که از نظر معنایی نزدیک به کلمه کلیدی شما هستند (کلمات LSI) را حدود ۲ تا ۳ بار به کار ببرید. الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل بر این موضوع تأکید دارد که استفاده از کلمات LSI می تواند باعث کسب جایگاه برتر در گوگل شود.
  • URL هایتان را کوتاه و بهینه شده، انتخاب نمایید و از کلمات کلیدی در آنها حتماً استفاده نمایید.
  • آدرس های صفحات سایت های فروشگاهی به دلیل آورده شدن دسته و زیر دسته در ان صفحات طولانی تر است. توصیه می کنیم برای صفحات دسته بندی و دسته بندی فرعی ۲ تا ۳ کلمه را در URL ذکر کنید و برای صفحه محصول تنها از کلمه کلیدی آن صفحه استفاده نمایید. مثل: https://example.com/camera-accessories/camera-bag/model-101c-camera-bag

مرحله هفتم: با انجام یک سئو تکنیکال حرفه ای رتبه خودتان را نسبت به رقبا بهبود دهید.
(Improve your ranking compared to competitors by doing a professional technical SEO)

به دلیل وجود تعداد زیاد صفحات در سایت های فروشگاهی، سئو تکنیکال یا فنی (Technical SEO) از اهمیت خاصی برای این سایت ها برخوردار است. چون سایت های زیادی تمایل به دادن بک لینک به سایت های فروشگاهی ندارند و می توان گفت که برابری محتوا باعث تمایر چندان زیاد این سایت ها نمی شوند، این سایت ها با بهبود سئو تکنیکال خودشان می توانند پیروز از گود این رقابت ها خارج شوند.

برای برطرف کردن مشکل تعداد زیاد صفحات سایت، توصیه می کنیم ابتدا آن صفحاتی که در عرض چند ماه حتی یک فروش هم نداشته اند را حذف کنید. برای اطلاع از ترافیک صفحات سایت خودتان می توانید از ابزار گوگل آنالیتیکس بهره بگیرید. بعد از اینکه این صفحات را حذف کردید، روی بهینه سازی سایر صفحات خود وقت بگذارید.

برای حل مشکل صفحات تکراری و جلوگیری از جریمه شدن سایت خودتان توسط الگوریتم پاندا گوگل، توصیه می کنیم از تولید محتوا منحصر به فرد و استفاده از تگ های کنونیکال (Canonical Tags) کمک بگیرید.

برای این کار ابتدا باید برای تمام صفحاتی که ترافیکی برای سایت شما ندارند، از تگ نوایندکس (noinsex) استفاده کرده و سپس از تگ کنونیکال (rel=”canonical”) در صفحاتی استفاده کنید که محتوای تکراری دارند. با تگ کنونیکال شما به گوگل می فهمانید که این صفحات دارای محتوای کپی بوده و در نتیجه بین صفحه اصلی و تکراری تمایز ایجاد می کنید.

برای برطرف کردن محتوای کم یا ضعیف برخی از صفحات وبسایت های فروشگاهی که برای مدل های گوناگون نوشته می شود، توصیه می کنیم بعد از شناسایی صفحات با محتوای کم و بی کیفیت، حدود ۵۰ تا ۱۰۰ کلمه به توضیحات محصول اضافه نمایید. سپس ویژگی های محصول را به صورت فهرست وار و موردی بنویسید.

در بخش فواید و کاربردها و سئوالات متداول درباره محصول هم به صورت دقیق تر و همرا با جرئیات درباره محصول توضیح دهید. در ضمن می توانید این صفحه را با گذاشتن تصاویر مناسب و رعایت اصول سئو عکس، بهینه سازید. و نهایتاً در ۵۰ کلمه، جمع بندی نهایی خودتان را از محصول مورد نظر بنویسید.

مرحله هشتم: از بهترین اپلیکیشن ها و ابزارهای سئو سایت فروشگاهی استفاده کنید.
(Use the Best Shopify SEO Apps and Tools)

در این بخش، ما ۵ اپلیکیشن و ابزار سئو برای فروشگاه های اینترنتی را پوشش می دهیم که می توانید از آنها برای افزایش رتبه سایت خود استفاده کنید. این ابزارها به شما کمک می کنند تا سئو سایت فروشگاهی خود را بهینه کنید و از ترافیکی که در حال حاضر دارید، درآمد بیشتری کسب کنید.

Plugin SEO

برخی از ویژگی های پلاگین سئو:

  • چند زبانه است.
  • با تغییر موتورهای جستجو به طور مداوم به روز می شود.
  • به طور خودکار فروشگاه شما را بررسی می کند و از طریق ایمیل مشکلات سایت فروشگاهی شما را به شما هشدار می دهد.
این مقاله را حتما بخوانید:  با این آموزش رایگان، نیازی به دوره بازاریابی اینستاگرام ندارید!

این اپلیکیشن فروشگاهی به شما کمک می کند تا مسائل و مشکلات SEO را هدف قرار دهید که ارزش دارد کمی برای رفع آنها تلاش نمایید. به شما کمک می کند در زمان و هزینه خود صرفه جویی کنید و در عین حال سئوی خود را بهبود بخشید. این اپلیکیشن بررسی خودکار و منظم عناوین و هدینگ های صفحه، توضیحات متا، سرعت، محتوا، ساختار مقاله و موارد دیگر را فراهم می کند تا مطمئن شوید که سایت شما تا حد ممکن بهینه شده است.

Smart SEO

برخی از ویژگی های اسمارت سئو:

  • زمان صرف شده برای بهینه سازی سایت خشما را کاهش می هد
  • نیاز به وارد کردن متا تگ ها یا تگ های alt به صورت دستی را حذف می کند.
  • استراکچر دیتا را به گوگل و سایر موتورهای جستجو برای بهبود نتایج جستجو ارائه می دهد.

Smart SEO به شما امکان می دهد متا تگ های مرتبط را برای صفحات محصول، مجموعه، وبلاگ و مقاله در فروشگاه اینترنتی خود و همچنین تگ های جایگزین برای تصاویر محصول را بدون نیاز به انجام هر ویرایش به صورت دستی ایجاد کنید. به علاوه این اپایکیشن اطلاعات فروشگاه شما را با استفاده از داده‌های JSON-LD که قبلاً به روشی که موتورهای جستجو نیاز دارند ساختار یافته است، به موتورهای جستجو می رساند .

SEO Image Optimizer

برخی از ویژگی های سئو ایمیج اُپتیمایزر:

  • ترافیک ناشی از جستجوی تصویر گوگل را افزایش می دهد.
  • به سرعت و به راحتی تصاویر را بهینه می سازد.
  • به هیچ دانش کد نویسی نیازی ندارد.

تصاویر به طور کلی چیزی هستند که محصولات شما را می فروشند، بنابراین مهم است که تعداد زیادی از آنها را در سایت خود داشته باشید. البته تصاویر باکیفیت نیز می توانند resource hogs باشند، بنابراین قطعاً می خواهید از یک بهینه ساز تصویر مانند این اپلیکیشن استفاده کنید تا سرعت سایت خود را حفظ کنید.

Yoast

برخی از ویژگی های یوست سئو:

  • تمام صفحات و پست ها را از نظر قدرت سئو بررسی کرده و توصیه هایی برای بهبود ارائه می دهد.
  • می توانید چندین صفحه را با یک کلیک ویرایش کنید.
  • همیشه با آپدیت الگوریتم گوگلف به روزرسانی می شود.

Yoast بهینه سازی سایت ها  را با استفاده از کلمات کلیدی که انتخاب می کنید، بسیار آسان می کند.

SEMRush

برخی از ویژگی های سیمراش:

  • کلمات کلیدی برتر رقبا را به شما نشان می دهد.
  • می فهمید که که رقبای شما برای کدام کلمات کلیدی، رتبه بندی می کنند.
  • می بینید که کدام صفحات در سایت های رقبا بیشترین ترافیک جستجوی ارگانیک را دارند.

SEMRush می تواند به شما کمک کند تا کلمات کلیدی نادیده گرفته شده و کم استفاده شده که می توانید از آنها برای افزایش ترافیک و تبدیل استفاده کنید را پیدا نمایید.

سوالات متداول درباره سئو فروشگاه اینترنتی

۱- چهارچوب سایت های فروشگاهی چگونه باید باشد؟

یک خبرنامه فعال داشته باشد، امکان خرید آسان را برای مشتریان فراهم نموده باشد، ssl سایت راه اندازی شده باشد، بخش نظرات فعال شده و از بنرهای مناسب بهره گرفته باشد، کمپین های مختلف تبلیغاتی اجرا شده، کد تخفیف به مشتریان ارائه دهد، یک استراتژی سئو داشته باشد، سرعت لود سایت را بهینه کرده باشد، در شبکه های اجتماعی فعالیت مدام داشته باشد و…

۲- برای طراحی سایت فروشگاهی از وردپرس استفاده کنم یا از کدنویسی؟

انواع مختلفی از سایت های فروشگاهی را می توان طراحی و ایجاد کرد. دو نوع رایج آن عبارتند از: طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس و طراحی سایت اختصاصی با کمک زبان های برنامه نویسی!

ووکامرس یک فروشگاه ساز وردپرسی است که برای طراحی سایت های فروشگاهی کوچک تا متوسط اندازه، می تواند بهترین انتخاب باشد اما اگر قصد دارید یک وبسایت فروشگاهی با امکانت حرفه ای بزرگ مثل دیجی کالا راه اندازی کنید و آن را توسعه دهید، بهتر است از برنامه نویسی اختصاصی برای این کار بهره ببرید.

۳- برندسازی در سئو سایت فروشگاهی چه اهمیتی دارد؟

شما اگر قصد دارید مشتریان تان فقط یکبار از فروشگاه اینترنتی تان خرید کنند، نیازی به این کار ندارید. اما اگر هدف شما این است که مشتریان خودتان را یک مشتری دائمی و وفادار سازید و همچنین تبلیغات دهان به دهان را در بین مشتریان و سایر آشنایان آنها رواج دهید باید روی برندسازی خودتان کار کنید. در این صورت است که مشتریان وفادار شما در خریدهای بعدی شان به جای اینکه کلمه کلیدی مرتبط با خریدشان را جستجو کنند، نام برند شما را جستجو کرده و به جای مراجعه به سایت های رقیب، مستقیم وارد سایت شما می شوند و از شما خرید می کنند.

۴- در سئو سایت فروشگاهی استفاده از کدامیک بهتر است: دسته بندی، برچسب یا هر دو؟

استفاده از هر دوی این موارد توصیه می شود، اما لطفا نحوه برچسب گذاری در سایت های فروشگاهی را یاد بگیرد و بعد به سراغش بروید! برچسب سایت، مثل هشتگ اینستاگرام نیست! استفاده غیر اصولی از برچسب ها می تواند باعث افزایش زامبی پیج و همچنین محتوای تکراری در سایت شما شده و در نتیجه به سئو سایت شما آسیب بزند. پس در قدم اول، استفاده از دسته بندی بهترین راهکار برای سایت های فروشگاهی است.

۵- آیا بهتر نیست سئو سایت فروشگاه خودمان را برون سپاری کنیم؟

اگر علاقه، زمان و وقت کافی برای دیدن آموزش های حرفه ای ندارید، بهتر است بهینه سازی سایت خودتان را به یک سئوکار ماهر یا یک تیم با تجربه و متخصص سئو بسپارید و از مزایای انجام سئو تخصصی و حرفه ای نهایت استفاده را ببرید.

۶- در صورت برون سپاری قیمت و هزینه خدمات سئو سایت فروشگاهی چقدر است؟

این تعرفه بعد از آنالیز سایت مورد نظر با استفاده از دیتاهای مختلف و اطلاعات موجود، برحسب سختی کلمه کلیدی، رتبه و جایگاه خود سایت، بررسی سایت های رقبا، طراحی استراتژی مناسب برای استفاده از کلمات کلیدی در بخش های مختلف سایت، بهینه سازی صفحات محصول، بهینه سازی ظاهر سایت از نظر UI/UX، بررسی و اجرای اصولی لینک سازی های سایت، سایر اقدامات و خدمات سئو سایت همانند خرید بک لینک، سفارش و نوشتن رپورتاژ آگهی، اجرای کمپین گوگل ادز و… متفاوت باشد.

۷- در صورت برون سپاری، شرکتهایی که خدمات سئو فروشگاه اینترنتی را ارائه می دهند، باید چه مواردی را رعایت نمایند؟

برخی از خدمات ارائه شده توسط این شرکت ها عبارتند از:

  • تحقیق و یافتن پرکاربردترین کلمات کلیدی برای کالاهای سایت کارفرما بر اساس میزان جستجوی صوتی، جستجو از موبایل و …
  • دسته بندی کالاها به‌صورت تخصصی و تارگت روی آنها برای در اختیار نهادن محصولات زیاد به مشتری و دادن حق انتخاب بیشتر به او
  • طبقه بندی حرفه ای کالاها
  • تدوین استراتژی سایت فروشگاهی و آماده کردن سایت مپ برای ارتقای رتبه سایت و صفحات سایت در کمترین زمان و با بیشترین کلمه کلیدی
  • اضافه کردن ارزش و مزیت رقابتی به محتوا با تولید منحصر به فرد محتوا در جهت بازاریابی و فروش محصول
  • استفاده اصولی از ریچ اسنیپت ها
  • بالا بردن اعتبار سایت در بین مخاطبین با بهینه سازی سرعت سایت و کاهش مشکلات فنی
  • ارائه بهترین راهکار برای افزایش فروش سایت بر مبنای رصد رفتار کاربران
  • و…

۸- آیا سایت ایران فاندر خدمات سئو سایت فروشگاهی ارائه می دهد؟

بله! مجموعه ایران فاندر با داشتن کارشناسان زبده و آموزش دیده در این حوزه، ابتدا برای اینکه سئو سایت شما را به صورت صحیح اجرا نماید، سایت شما را به طور کامل آنالیز کرده و سپس اقدام به بررسی و تحلیل رقبا، کلمات استفاده شده، نوع و کیفیت محتوا و… توسط آنها می نماید تا بتواند بهترین استراتژی را برای سایت شما بچیند.

بعد از تدوین استراتژی مناسب به سراغ یافتن کلمات با ارزش بالا و پردرآمد برای سایت شما رفته و بعد از شناسایی آنها اقدام به تولید محتوای مناسب برای آنها در بخش های مختلف سایت شما و بهینه سازی اصولی آنها برطبق اصول سئو محتوا، سئو عکس، سئو ویدیو، بهینه سازی تگ های عنوان، متادیسکریپشن، ساخت یا آنالیز robots.txt، آپدیت مطالب قدیمی سایت، ایجاد اسکیما و… می نماید.

در ضمن تمام موارد بهینه سازی ظاهر سایت و چیدمان مناسب آن از نظر UI/UX توسط کارشناسان این مجموعه بررسی شده و تمام اقدامات لازم برای خرید راحت کاربر انجام می شود.

در صورت وجود مشکل در لینک های سازی داخلی، تمامی آنها رفع شده تا کاربر به صورت هدفمند و درست در سایت حرکت کند. در ضمن بهترین استراتژی های لازم برای دریافت بک لینک، سفارش ریپورتاژ آگهی به شکل صحیح و در زمان مناسب طراحی و اجرا شده تا اعتبار سایت شما از نظر گوگل افزایش یافته و شاهد نتایج شگرفی در بهبود رتبه سایت خودتان در نتایج موتورهای جستجو باشید.

نهایتاً هم یک گزارش کامل و جامعی در پایان به شما ارائه خواهد شد تا مراحل پیشرفت کار خودتان را بر اساس اقدامات این مجموعه شاهد باشید.

نتیجه گیری نهایی

می توان گفت داشتن یک سایت مناسب، انتخاب کلید واژه مناسب، تولید محتوای انحصاری، طراحی ui/ux مناسب برای سایت و لینک سازی های داخلی و خارجی جزو مهم ترین مراحل انجام سئو سایت فروشگاهی می باشند. با انجام هر یک از ۸ مرحله فوق در این راهنما، شما می توانید در کمترین زمان به رتبه بندی بالتر نتایج جستجو صعود کنید. با این ترفندها به شما قول می دهیم که افزایش کلیک فوق العاده ای داشته و فروش سایت تان چندین برابر می شود. اگر تردید دارید، به یک بار امتحان کردنش می ارزد.

آیا می خواهید در  رتبه بندی های کسب شده تان، پول پارو کنید؟ مجموعه ایران فاندر در زمینه طراحی و سئو سایت های فروشگاهی در برخی از شهرهای ایران مثل اصفهان، تبریز، مشهد و… گام های مؤثری برداشته است. ما ادعا نمی کنیم که بهترین هستیم اما افتخار می کنیم که با بهترین ها کار می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *