دانستنی

۱۰ مهارت پرتقاضای فریلنسر ها

۱۰ مهارت پرتقاضای فریلنسر ها

مهارت های فریلنسری

 

فریلنسینگ به عنوان یک روش زندگی در سراسر جهان رو به رشد است و در حال حاضر روز به روز به تعداد فریلنسرهای دنیا اضافه می شود.

 

۱-دستیار مجازی(virtual assistant)

virtual assistant

دستیار مجازی شخصی است که از مکانی دورافتاده خدمات پشتیبانی را به مشاغل دیگر ارائه می دهد. این اصطلاح در دهه ۱۹۹۰ به عنوان توانایی کار عملی ، به دلیل پیشرفت تکنولوژی مانند اینترنت پر سرعت و به اشتراک گذاری اسناد ، کار از راه دور را به واقعیت تبدیل کرد.

دستیاران مجازی به شدت مورد درخواست کارآفرینان و مشاغل آنلاین هستند که به کمک نیاز دارند اما نمی خواهند کارمندی را به شرکت خود بیاورند. با این وجود ، بسیاری از مشاغل کوچک و متوسط از پشتیبانی مجازی برای کارهای خاص مانند مدیریت رسانه های اجتماعی استفاده می کنند.

 

۲-تولید کردن محتوا

content writer

 

تولید محتوا یکی از پرطرفدار ترین مهرت های فریلنسینگ هست. با توجه به رشد کسب و کارهای اینترنتی امروزه هر کسب و کاری برای بقا و رشد به تولید محتوای حرفه ای و تخصصی نیاز داره. کپی رایتر یا نویسنده محتوای وب شخصی است که در تهیه محتوای مناسب برای وب سایت ها تخصص دارد. هر وب سایت دارای مخاطب هدف خاص است و برای جذب مشتریان به مناسب ترین مطالب نیاز دارد. محتوا باید حاوی کلمات کلیدی با هدف بهبود سئو وب سایت باشد و مخاطب را به خوبی جذب کند.

 

۳-طراحی

Designer

طراحی هنرِ ترکیب تصاویر، متن و سایر رسانه ها برای ایجاد محصولات نهایی است که یک پیام را به مخاطب منتقل می کند.طراحی بیشترین تاثیر را در مخاطب می گذارد و رسانه های با طراحی ضعیف به سختی پیشرفت می کنند.

طراحی بازار بسیار گسترده ای دارد و یکی از بهترین مهارت های فریلنسر ها است زیرا تمام مخاطبان تمایل دارند بیشتر رسانه ها را به صورت بصری مصرف کنند.

 

۴-خدمات مشتری

customer service

 

رضایت مشتری در قلب موفقیت یک شرکت قرار دارد. و برای اطمینان از چنین رضایتی ، چندین شرکت وجود دارند که پشتیبانی ۲۴ ساعته را ارائه می دهند. این بدان معناست که آنها همیشه به دنبال نمایندگان خدمات مشتری هستند که مایل به کار در ساعات عجیب و غریب هستند. بنابراین اگر شما مایل به کار در طول شب و ساعت های مختلف هستید ، این ممکن است شغلی ایده آل برای شما باشد.

به خاطر داشته باشید که خدمات به مشتری نیاز به آموزش زیادی دارد. شما ابتدا باید بفهمید که این شرکت چه کاری انجام می دهد ، چه چیزی را می فروشد ، همه راه حل های ممکن برای مشکل مشتری را بشناسید و غیره.

 

۵-سئو

SEO

بهینه سازی موتور جستجو (سئو سایت) فرایند افزایش کیفیت و کمیت ترافیک وب سایت با افزایش دید وب سایت یا صفحه وب برای کاربران یک موتور جستجوگر وب است. هر وبسایت نیازمند سئو است و هرچه سئو قویتر باشد وبسایت پیشرفت بیشتری می کند.

سئو فرآیند بسیار پیچیده ای است و نیازمند علم زیاد و به روز نگه داشتن آن علم است.امروزه همه در نبرد سئو هستند و این مهارت یکی از پرتقاضا ترین ها در حوزه وب است.

 

۶-برنامه نویسی و توسعه وب

web developer

با توجه به اینکه چقدر اینترنت در زندگی روزمره همه گیر شده است ، برنامه نویسی و توسعه وب به این زودی ها از این لیست حذف نخواهد شد. این یکی از پویاترین مشاغل است و تقاضا برای به خدمت گرفتن برنامه نویسان بسیار زیاد است.

هر کاری که ما  می توانیم با موبایل و دیگر سیستم های خود انجام دهیم توسط برنامه نویسان برنامه نویسی و ساخته شده است. برون سپاری پروژه در این شغل بدون شک پر نیاز ترین شغل بین مهارت های فریلنسینگ است.

تیم ما در پست های بعدی بیشتر در زمینه ی برنامه نویسی و توسعه وب به شما کمک می کند.

 

۷-بازاریابی شبکه های اجتماعی

بازاریابی شبکه های اجتماعی استفاده از سیستم عامل های رسانه های اجتماعی برای ارتباط با مخاطبان برای آشنایی بیشتر با نام تجاری شما ، افزایش فروش و رانندگی ترافیک وب سایت است. این شامل انتشار مطالب فوق العاده در پروفایل های رسانه های اجتماعی ، گوش دادن و درگیر شدن طرفداران شما ، تجزیه و تحلیل نتایج شما و اجرای تبلیغات رسانه های اجتماعی است.

social media marketing

بهترین رسانه های اجتماعی (در حال حاضر) عبارتند از:

  • Instagram
  • Telegram
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • YouTube
  • Pinterest

 

۸-علم داده (Data science)

فشار جدی از بخش های مختلف بازار و کسب و کارها برای هوشمند سازی موجب تقاضای زیاد برای دانشمندان داده می شود. این جادوگران فناوری وظایف مختلفی را انجام می دهند ، از اولویت بندی داده های خام برای تجزیه و تحلیل گرفته تا تجسم آن به منظور پشتیبانی از تصمیم گیری در کسب و کار.

data scientist

 

این مهارت نیازمند علم بالای ریاضی و دیگر علم ها است.بدون تردید هر کارفرما نیازمند یک مهندس داده است. پس اگر علاقمند به این مهارت هستید فرصت های شغلی بسیار زیادی برای شما وجود خواهد داشت.

 

۹-ترجمه

translator

برای ناشران ، شرکتهای تبلیغاتی و شرکتهای جهانی ، محتوای بومی شده یکی از راههای موثر بازاریابی است. در برخی کشورها و فرهنگ ها نیز می تواند تنها راه ارتباط با مشتریان بالقوه باشد. اینجاست که مترجمان مستقل وارد بازار می شوند و بازار را به دست می گیرند.ترجمه مهارتیست که هر شرکتی به آن نیاز دارد.

 

۱۰-مدیریت پروژه

project management

مدیریت پروژه استفاده از فرآیندها ، روشها ، مهارتها ، دانش و تجربه برای دستیابی به اهداف خاص پروژه با توجه به معیارهای پذیرش پروژه در پارامترهای توافق شده است. مدیریت پروژه دارای تحویل نهایی است که محدود به یک بازه زمانی و بودجه محدود است.

یک عامل کلیدی که مدیریت پروژه را فقط از “مدیریت” متمایز می کند این است که این محصول دارای تحویل نهایی و در یک بازه زمانی محدود است ، برخلاف مدیریت که یک روند مداوم است. به همین دلیل یک مدیر حرفه ای پروژه نیاز به طیف گسترده ای از مهارت ها دارد. اغلب مهارت های فنی ، و مطمئنا مهارت های مدیریت مردم و آگاهی کسب و کار خوب.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *