فریلنسر بودن مزایای زیادی دارد شما میتوانید از هرجایی که دوست دارید کارکنید یا ساعات کارتان را خود تنظیم کنید. با دورکار بودن دیگر احتیاجی به رعایت قوانین و سیاستهای محل کار خود نخواهید داشت، با استرس کمتری کار خود را پیش میبرید و هزینهای را برای لباس فرم و رفت و آمد به محل کار خود نمیپردازید.
فریلنسر بودن چه مزایایی دارد؟
دیگر مزایایی که فربلنسر بودن دارد کار کردن با کارفرماهای مختلف برای پروژههای متفاوت است که باعث میشود اطلاعات زیادی را نیز به دست آورید. ما سعی کردیم در این مقاله ۲۰ سایت فریلنسری را به علاقمندان به کسب درآمد دلاری و دورکاری معرفی نماییم.
۱. سایت Upwork
سایت Upwork یکی از بهترین وبسایتها برای دورکاری است. در این سایت شغلهای مختلفی برای برنامهنویسان، طراحان، نویسندگان، متخصصان فناوری اطلاعات، مترجمها، وکلا، مشاوران مالی و … ارائه میشود. با ساخت یک حساب کاربری و ایجاد پروفایل و اعلام هزینهی کار خود به صورت ساعتی پروژههای مختلفی را به عهده گرفته و کسب درآمد کنید. در این سایت با انجام پروژه های بیشتر امتیاز بیشتری دریافت میکنید.
۲. سایت Freelancer
این سایت تقریبا فعالیت خود را از سال ۲۰۰۴ شروع کرد. در این وبسایت شغلهایی از قبیل طراحی وب، نویسندگی و مترجمی (تولیدمحتوا)، بازاریابی (دیجیتال مارکتینگ)، ورود اطلاغات و دادهها و … وجود دارد که فریلنسر ها میتوانند پس اط ثبت نام در این سایتها مشغول به کار شده و درآمد کسب کنند.
۳. سایت Guru
سایت Guru یک شبکه بزرگ است که شرکتها و فریلنسر ها را به هم معرفی میکند. همان طور که در خود ویسایت نیز گقته شده است، این وبسایت علاقمند به انجام پروژههای فنی، خلاقانه یا تجاری هستند. به همین دلیل شغلهای فراوانی برای برنامهنویسان، گیمرها، مترجمان،مهندسها و وکلا است.
۴. سایت iFreelance
سایت iFreelance یک شبکهی گسترده است که شغلهایی از قبیل عکاسی، فیلمبرداری، بازرایابی،هنر سنتی، نویسندگی، ترجمه، معماری، مهندسی،طراحی گرافیک، حسابداری و پشتیبانی را برای علاقمندان ارائه میدهد. ایجاد حساب کاربری در این سایت بسیار ساده بوده و زمان زیادی را از کاربر نمیگیرد.
۵. سایت People per Hour
بهتر است بعد از ثبت نام یک پروفایل جذاب ایجاد کنید. با ارسال پیشنهادات و تهیه یک فیلم کوتاه برای معرفی و ارتقای کار خود استفاده نمایید. کار با سایت People per Hour بسیار ساده است. باید در این سایت برای خود مشتری پیدا کرده کار با کیفیت ارائه دهید و در سایت امتیاز کسب نمایید.
۶. سایت Tuts Plus Jobs
سایت Tuts Plus Jobs پلتفرمی عالی برای برنامهنویسان، نویسندگان (تولید محتوا) و ویراستاران است. سایت طوری است که شما به راحتی میتوانید کار مرتبط با مهارت خود را پیدا کرده و به انجام برسانید.
۷. سایت ProBlogger
سایت ProBlogger پلتفرمی عالی برای نویسندگان است. یافتن فرصتهای مناسب نوشتن را سادهتر میکند. تنها روی لیستهای کاری که میخواهید کلیک کنید و دستورالعملها را دنبال نمایید.
۸. سایت Freelance Writing Gigs
سایت Freelance Writing Gigs یکی از پلتفرمهای عالی دیگر برای ویسندگان است. ارسال آگهی کار هزینهای ۱۰ دلاری در پی خواهد داشت اما این امکان را در اختیارتان میگذارد که مهارتهای خود را در حوزهی نویسندگی و محتوا در دید شرکتها و کارفرمایان قرار دهید تا بتوانید پروژههای مختلف اخذ نمایید.
۹. سایت SmashingJobs
سایت SmashingJobs بهشت طراحان و برنامه نویسان است. در این وبسایت فرصتهای شغلی تمام وقت و پاره وقت برای علاقمندان و داوطلبان ارائه میشود. این وب سایت دارای طراحی بسیار تمیز و واضح است که امکان مرور سریع و کسب کارهای فوقالعاده را فراهم میکند.
۱۰. سایت Odesk
پس از ثبت نام و ایجاد پروفایل از ۷۵ شغلی که این سایت ارائه میدهد شغلی که با مهارتهای شما همخوانی دارد را انتخاب نمایید. نکته ODesk این است که هیچ صورت حسابی ارائه نمیشود کار شما به صورت خودکار ردیابی شده و بسته به مدت زمانی که در پروژههای مختلف صرف کردهاید، به صورت هفتگی وجه دریافت میکنید. برخی از شغلهای اصلی این سایت شامل نویسندگی و ترجمه، توسعه نرم افزار، توسعه وب، بازاریابی و طراحی هستند.
۱۱. سایت Fiverr
میتوانید با ۵ دلار شغل رویایی خود را پیدا کنید. نویسندگی، سرودن شعر، پروژههای DIY یا فیلمهای تبلیغاتی، ترجنه بازاریابی آنلاین، فیلم و انیمیشن، موسیقی، برنامه نویسی و طراحی گرافیک از جمله مشاغلی هستند که در این سایت برای علاقمندان ارائه میشوند.
۱۲. سایت Freelanced
این سایت شبکه اجتماعی آزاد است که در آن تعداد زیادی از افراد به جست و جوی شغل مورد نظر خود میپردازند.. شغلهایی اعم از نویسندگان خلاق، مجسمه سازی و آهنگسازی موسیقی گرفته تا حسابداری و برنامه نویسان در این سایت وجود دارد.
۱۳. سایت Freelance-Writing-Jobs-Online
سایت Freelance-Writing-Jobs-Online نیز همانند دیگر سایتهای نویسندگی پلتفرم عالی را برای نویسندگان فریلنسر ایجاد کرده تا در مورد ریاضیات، فیزیک، زیست و پزشکی بنویسند. پس از ثبت نام در این سایت ایمیلی برای شما ارسال میشود که طبق این عمل میتوانید مهارت خود را سنجیده و پس از قبولی کسب درآمد کنید.
۱۴. سایت Pitch me
سایت Pitch me کمک به کسب درآمد مترجمان مینماید. مترجمان مقالاتی با موضوعات مختلف اعم از مد، غلم، فرهنگ و … را میتوانند در این سایت به صورت پروژه ای گرفته و ترجمه نمایند.
۱۵. سایت Text Broker
این وب سایت برای نویسندگان با استعداد برای کسب درآمد پلتفرمی عالی است. شما با ایجاد یک حساب کاربری رایگان و انجام تست مهارتی (پس از آن به شما امتیاز داده می شود) که در نویسندگی دارید میتوانید در این وبسایت شروع به کار کنید. اگر همه چیز خوب پیش برود، میتوانید در این سایت پروژههای مختلف اخذ نمایید.
۱۶. سایت Art Wanted
سایت Art Wanted ئلتفرمی عالی برای هنرمندان و عکاسان است که می توانند آثار خود را به صورت آنلاین برای بازدید گذاشته و به فروش برسانند. ثبت نام این سایت رایگان بوده اما حق عضویت ۵ دلاری ماهانه دارد. این سایت امکان دسترسی به ویژگیهای خوبی را برای عضوهای خود میدهد.
۱۷. سایت ۹۹designs
در این سایت بیش از ۲۸۲ هزار طراح از ۱۹۲ کشور مختلف عضو هستند. مشتریان کاری که مد نظر دارند را اعلام کرده سپس کاربران نمونههای خود را برایشان ارسال میکنند. در این زمان کارفرما کاری که مطابقت بیشتری با آنچه که میخواهد داشته باشد را انتخاب مینماید. در این سایت مسابقات طراحی نیز برگزار میشود که هر عضوی بتواند مسابقه را برنده شود فرصتهای شغلی بیشتری به وی پیشنهاد میشود.
۱۸. سایت Simply Hired
سایت Simply Hired پلتفرمی عالی برای اخذ شغلهای متفاوت است. اگر نویسنده یا طراح گرافیک هستید این سایت شانس بیشتری برای شما ایجاد خواهد کرد. کار با این سایت بسیار ساده بوده و علاقمندان به راحتی شغلهای مورد علاقهی خود را به دست خواهند آورد.
۱۹. سایت Tutor
همانطور که از نام این سایت پیداست میتوانید یک معلم آنلاین برای شرکتها و افراد مختلف باشید. میتوانید با تحصیلاتی که دارید هر یک از درسهایی که میتوانید را به صورت آنلاین تدریس نمایید. بهتر است قبل از درخوات کار یک فیلم از نح.هی تدریس خود در این سایت بارگزاری نمایید. تا اخذ کار برایتان ساده شود.
۲۰. سایت Authentic Jobs
بیشتر شغلها در این سایت ارائه میشود. اما کسانی که مشاغلی از قبیل توسعهی و طراحی وب،توسعه برنامه،مدیریت پروژه و طراحی UI دارند شانس بیشتری در پیدا کردن شغل خواهند داشت.
امیدواریم اطلاعاتی که ارائه دادیم مثمر ثمر واقع شده باشد. فقط این نکته را که برای موفقیت در فریلنسری باید صبور باشید و نا امید نشوید را بیان کنیم زیرا موفقیت یک شبه حاصل نخواهد شد.