دانستنی

کار آنلاین را چگونه بدون سرمایه در منزل راه اندازی کنیم؟

تا به الان مقالات زیادی درباره راه اندازی کسب و کار آنلاین در سایت آکادمی سبز منتشر کردیم. ولی با این حال افراد زیادی هستند که قصد راه اندازی کسب و کار آنلاین دارند و سوالات زیادی در مورد این که چگونه یک کسب و کار آنلاین راه اندازی کنیم از من می پرسند.

در این مقاله قصد دارم به صورت کامل و جامع راه اندازی کسب و کار آنلاین و اینترنتی را به صورت کامل و از صفر تا صد به شما آموزش بدهیم. اگر سوالات زیادی در زمینه راه اندازی کسب و کار آنلاین دارید یا می خواهید هر چه زودتر از طریق اینترنت کسب درآمد کنید پیشنهاد می کنم این مقاله جامع و کامل را مطالعه کنید.

‏ شاید تا به الان مقالات زیادی که در مورد راه اندازی کسب و کار اینترنتی نوشته شده است نیاز مخاطبان و کاربران راه حل نکرده باشد. به همین دلیل تصمیم گرفتم یک مقاله کامل و جامع در مورد راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر تا صد برای شما دوستان عزیز بنویسم.

 

در این مقاله به صورت کامل و جامع به شما آموزش می دهیم چطور یک کسب و کار آنلاین را با کمترین سرمایه ممکن و یا حتی بدون سرمایه راه اندازی کنید. در جلسات مشاوره ای که با افراد دارند، وقتی اسم راه اندازی کسب و کار آنلاین میاید خیلی از افراد فکر می‌کنند که باید چندین میلیون تومان یا چند ده میلیون تومان سرمایه اولیه داشته باشند.

اما اصلاً برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی به هیچ سرمایه بالای نیاز ندارید و همانطور که گفتم شما با کمترین سرمایه ممکن و یا حتی بدون هیچ سرمایه ای می توانید کسب و کار اینترنتی تان را حتی در منزل راه اندازی کنید. اما برای این که بتوانید کسب و کار آنلاین تان را به درآمدزایی برسانید باید از صفر تا صد راه اندازی کسب و کار آنلاین را بدانید.

 

در یکی از مشاوره هایی که داشتم، به فردی مشاوره دادن که می گفت چندین ماه است کسب و کار آنلاین را راه اندازی کرده است اما درآمد بالایی ندارد! بعد از این که کسب و کارش را با هم بررسی کردیم دیدیم که هیچ کدام از اصول راه اندازی کسب و کار انلاین و بازاریابی اینترنتی را رعایت نکرده است.

برای اینکه شما هم بتوانید از طریق اینترنت کسب درآمد کنید و کسب و کار انلاین تان را راه اندازی کنید باید اصول و اساس کسب و کار آنلاین را بدانید. به همین دلیل پیشنهاد می کنم این مقاله را تا انتها مطالعه کنید و بر پایه این اساس کسب و کارتان را شروع کنید.

 

کسب و کار آنلاین چیست؟

 

کسب و کار آنلاین چیست؟

 

قبل از اینکه به سراغ راه اندازی کسب و کار آنلاین برویم بهتر است ببینیم به چه کسب و کارهایی کسب و کار آنلاین یا اینترنتی می گویند. به طور کلی به کسب و کاری که در فضای اینترنت راه اندازی شود و درآمدش از طریق اینترنت باشد را کسب و کار آنلاین یا اینترنتی می گویند که در ادامه شما را با مدل های مختلف کسب و کار اینترنتی یا آنلاین آشنا خواهیم کرد.

اما به هر کسب و کاری ، کسب و کار آنلاین گفته نمی‌شود. اصلا اینطور نیست که به هر روش درآمدزایی از اینترنت کسب و کار آنلاین گفته شود. کسب و کار اینترنتی کسب و کاری است که صاحب اصلی اش خودتان هستید و از طریق آن درآمد ثابت و پایداری داشته باشید.

هر چند اگر در کسب و کار آنلاین تان محصولات و خدمات دیگران را می فروشید باید صاحب اصلی آن خودتان باشید. دقیقا مثل وب سایت هایی که از طریق فروش محصولات و خدمات دیگران درآمدزایی می‌کنند. این دقیقا به کسب و کار آنلاین است.

 

انواع مدل های کسب و کار آنلاین

 

انواع مدل های کسب و کار آنلاین

 

همانطور که قبلاً گفتیم کسب و کار آنلاین دارای مدلهای مختلفی می باشد که در ادامه شما را با انواع آن ها آشنا خواهیم کرد.

۱.. فروش کالا

در این مدل کسب و کار آنلاین کالای مورد نظرتان به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم به مشتریان فروخته می شود. اگر محصولی از خودتان دارید می توانید آن را به صورت اینترنتی و آنلاین بفروشید. به عنوان مثال ممکن است شما یک فروشگاه فیزیکی کفش داشته باشید و یک فروشگاه اینترنتی فروش کفش راه اندازی کنید و محصولات آن را به صورت اینترنتی بفروشید.

اما اگر محصولی ندارید اصلا نگران نباشید! شما می توانید محصولات و خدمات دیگران را در اینترنت بفروشید و به ازای هر فروش مبلغی را به عنوان پورسانت دریافت کنید. دقیقاً بزرگترین فروشگاه های اینترنتی در ایران و حتی جهان از این مدل کسب و کار آنلاین استفاده می کنند.

در ایران وب سایت دیجی کالا که یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی ایران است توانسته است با این مدل به درآمدهای میلیاردی در ماه برسد. در جهان هم وب سایت آمازون که با فروش محصولات و خدمات دیگران به درآمدهای میلیارد دلاری رسیده است.

 

۲.. فروش خدمات

در این مدل کسب و کار آنلاین خدماتی به صورت واسطه و مستقیم به مشتریان فروخته می شود. دقیقا مثل وب سایت های فروش هاست و دامین که هم خودشان سرور برای ارائه خدمات هاست دارند هم از شرکت‌های خارجی به صورت واسطه های خدمات هاستینگ مشتریان ارائه می کنند. یا وب سایت هایی که خدمات طراحی سایت و بهینه سازی سایت را ارائه می کنند. اگر در زمینه تخصص و مهارت دارید می توانید با ارائه خدمات به دیگران از این مدل درآمدزایی کنید.

 

۳.. فروش محتوا و آموزش

بهترین و کم دردسر ترین مدل کسب و کار آنلاین که به هیچ سرمایه نیاز ندارد مدل آموزش و فروش محتواست. هدف اصلی ما این است که شما از طریق تولید محتوا و آموزش کسب درآمد کنید. با استفاده از این مدل میتوانید به درآمدهای بسیار زیادی در ماه دست پیدا کنید.

در این مدل شما مهارت و تخصص تان را در قالب دوره های آموزشی و تولید محتوای آموزشی به دیگران می فروشید. فروش محتوا و آموزش به دو دسته مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می‌شود.

به صورت مستقیم مثل وب سایت آکادمی سبز باید محصولات آموزشی تولید کنید و به صورت دانلودی بفروشید. و یا مثل وب سایت های آموزش وردپرس قالب و افزونه های وردپرسی به فروشید.

به صورت غیر مستقیم مثل وب‌سایت‌هایی که از طریق تولید محتوا ترافیک روزانه زیاد گرم می کنند و کسب درآمد می کنند. دقیقا مثل وب سایت زومیت که با تولید محتوا و جذب ترافیک بالا از طریق تبلیغات برای شرکت ها و افراد دیگر کسب درآمد می‌کند.

 

کدام مدل کسب و کار آنلاین مناسب تر است؟

اگر قصد دارید که کسب و کار آنلاین تان را بدون سرمایه راه اندازی کنید پیشنهاد می کنم مدل کسب و کار آنلاین آموزش محور را انتخاب کنید. چون در این مدل به سرمایه بالایی مثل طراحی سایت، بازاریابی اینترنتی و… نیازی ندارید و می توانید این مدل کسب و کار آنلاین را در خانه با کمترین سرمایه ممکن حتی بدون سرمایه راه اندازی کنید.

 

چگونه یک کسب و کار آنلاین راه اندازی کنیم؟

 

چگونه یک کسب و کار آنلاین راه اندازی کنیم؟

 

این مقاله مناسب افرادی است که قصد دارند بدون سرمایه و بدون هیچ هزینه اضافی کسب و کار آنلاین خود را به دست خودشان راه اندازی کنند. از انتخاب حوزه کاری گرفته تا طراحی و ساخت سایت و بازاریابی اینترنتی! دقیقاً در این مقاله به صورت واضح به شما آموزش می دهیم چطور با کمترین سرمایه ممکن بتوانید کسب و کار آنلاین خودتان را راه اندازی کنید. پس از شما می‌خواهم تا انتهای این مقاله همراه من باشید.

 

قبل از اینکه به سراغ مراحل راه اندازی کسب و کار آنلاین برویم بهتر است به این نکته بسیار مهم اشاره کنم که همانطور که گفتیم ما قصد راه اندازی کسب و کار آنلاین با سرمایه کم را داریم. اصلا نباید به فکر راه اندازی وب سایت های فروشگاهی مثل دیجی کالا یا اپلیکیشن های موبایلی مثل دیوار و کافه بازار باشید.

در ابتدای را با کمترین سرمایه ممکن کسب و کار آنلاین تان را راه اندازی کنید و بعد از اینکه به درآمد رسیدید به مرور زمان کسب و کارتان را پیشرفته تر کنید. حالا بریم سراغ مراحل راه اندازی کسب و کار آنلاین.

 

مرحله اول: شناسایی توانایی و مهارت ها

 

مرحله اول: شناسایی توانایی و مهارت ها

 

اولین مرحله برای راه اندازی کسب و کار آنلاین شناسایی توانایی ها است. باید ببینید که چه توانایی و مهارت هایی دارید. باید مهارت ها و توانایی های خودتان را شناسایی کنید و در ادامه راه باید از آنها در کسب و کارتان استفاده کنید. فقط به یک نکته بسیار مهم اشاره کنم که توانایی و مهارت های شما بسیار مهم است و فکر نکنی ارزشی ندارند(خودتان را هرگز دست کم نگیرید).

در مشاوره هایی که با افراد دارم وقتی به آنها می گویم توانایی هایتان را بنویسید فکر می‌کنند حتما باید توانایی خاصی داشته باشند. اگر شما کار با کامپیوتر و نرم افزارهای کامپیوتری را خوب بلدید این یک توانایی خوب است. اگر کار با نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ، ایلوستریتور و… را بلد هستید این یک توانایی خوب حساب می شود.

 

اگر در زمینه های روانشناسی و موفقیت کتاب های زیادی را مطالعه کردید این یک توانایی است. پس مهارت و تخصصتان می‌تواند در هر زمینه‌ای باشد. اولین کاری که باید انجام بدهید این است که هر مهارت و تخصصی که داریدرا پیدا کنید و بنویسید.

اما ممکن است فکر کنید که تخصص و مهارت خاصی نداریم حالا باید چه کار کنیم؟ آیا حتما باید یک توانایی خاص داشته باشیم؟ جواب سوال بله است. اگر واقعا خودتان قصد دارید که کسب و کار آنلاین تان را راه اندازی کنید باید با یک سری از تخصص های یک وب مستر یا مدیر سایت آشنایی داشته باشید. البته مهارت های یک وب مستر کار سخت و دشواری نیست و خیلی راحت با کمترین زمان ممکن می توانید آنها را یاد بگیرید.

 

مرحله دوم: انتخاب حوزه فعالیت و حوزه کاری

 

مرحله دوم: انتخاب حوزه فعالیت و حوزه کاری

 

دومین مرحله در راه اندازی کسب و کار آنلاین انتخاب حوزه کاری یا حوزه فعالیت است. منظور از حوزه فعالیت همان ایده ای است که باید کسب و کارتان را در آن زمینه راه اندازی کنید. وقتی اسم انتخاب ایده می آید خیلی از دوستان فکر می کنند که حتماً باید ایده ای را شروع کنند که قبلاً توسط شخص دیگری راه اندازی نشده باشه. اصلا به این مورد فکر نکنید. اصلا قرار نیست ایده را انتخاب کنید که تا به حال توسط کسی راه‌اندازی نشده باشد.

انتخاب ایده در کسب و کار آنلاین بسیار مهم است.شما باید ایده ای را انتخاب کنید که دارای طرفدار باشد و بتوانید نیاز مردم را رفع کنید. انتخاب حوزه فعالیت و حوزه کاری شما می‌تواند بر اساس توانایی ها و علاقه های شما باشد.

به عنوان مثال اگر در زمینه برنامه نویسی وب و یا سئو تخصص و مهارت دارید می توانید حوزه کاری تان را در زمینه طراحی سایت و سئو راه اندازی کنید. اگر در زمینه سخنرانی و فن بیان مهارت دارید میتوانید حوزه کاری تان را در این زمینه انتخاب کنید و یک وب سایت آموزشی در این زمینه راه اندازی کنید.

خیلی از افراد هم هستند که فکر می‌کنند هیچ تخصص و مهارت ندارند، اصلاً نیازی نیست نگران باشید. شما میتوانید حوزه های پرطرفدار را شناسایی کنید. برای اینکه حوزه کاری مناسبی را انتخاب کنید باید تحقیق و بررسی کنید. برای تحقیق و بررسی می توانید از ابزارهای گوگل مثل google trends استفاده کنید.

فرض کنید فردی در زمینه سخنرانی قصد دارد کسب و کار آنلاینش را راه اندازی کند ولی به حوزه موفقیت هم علاقه و در آن تخصص دارد. شما با استفاده از ابزار گوگل ترندز می‌توانید بفهمید در کدام حوزه طرفدار بیشتری وجود دارد و کدام یک بیشتر توسط مردم در گوگل جستجو می شود.

گوگل ترند به شما روند دیده شدن یک عبارت کلیدی را نشان می دهد. مثلاً در زمان بازدهی چند ماه یا چند سال چقدر صعود یا نزول داشته است.

 

مرحله سوم: ساخت و راه اندازی سایت

 

 

سومین و شیرین‌ترین مرحله در راه اندازی کسب و کار آنلاین ساخت و راه اندازی سایت است. در این مرحله شما برای کسب و کار آنلاین تان باید یک وب سایت راه اندازی کنید. در مشاوره هایی که با افراد زیادی داشتم وقتی اسم راه اندازی سایت می آید خیلی از دوستان فکر می کنند که حتما باید یک وبسایت کاملا تخصصی مثل دیجی کالا راه اندازی کنند. ولی اصلاً اینطور نیست.

برای شروع کار اصلا نیازی نیست وب سایتی مثل سایت دیجی کالا راه اندازی کنید. به این نکته بسیار مهم توجه کنید برای اینکه بتوانید در کسب و کار آنلاین موفق و پیروز شوید باید سطح توقعتان را پایین بیاورید. مثلاً فکر نکنید که در همان ابتدای راه باید یک وبسایت کاملاً تخصصی راه اندازی کنید. یا اینکه برای سایتتان یک اپلیکیشن حرفه ای موبایلی طراحی کنید. یا برای تبلیغات اینترنتی کمپین های چند میلیونی طراحی کنید.

 

همانطور که در ابتدای این مقاله گفتیم، هدف اصلی ما این است که بدون سرمایه و یا با کمترین سرمایه ممکن کسب و کار آنلاین تان را راه اندازی کنید.
برای راه‌اندازی سایت به هیچ سرمایه زیادی نیاز ندارید. شما بدون برنامه نویسی و کد نویسی می توانید یک وب سایت کاملا حرفه ای با تمام امکاناتی که دوست دارید داشته باشید را راه اندازی کنید. راه اندازی سایت اصلی کار سخت و دشواری نیست.

 

اولین کاری که برای ساخت سایت تان باید انجام بدهید انتخاب یک دامین و هاست مناسب است. نام دامنه تان را باید با توجه به کسب و کارتان انتخاب کنید. نام دامنه تان همان نامی است که مخاطبان تان با آن شما را پیدا می کنند. البته انتخاب نام دامنه با خودتان است.

بعد از اینکه نام دامنه تان را انتخاب کردید نوبت به انتخاب هاست میرسد. هاست همان جایی است که اطلاعات سایت تان در آن قرار می گیرد. انتخاب هاست در طراحی سایت بسیار مهم است. در انتخابات خود دقت کنید و به هیچ وجه به سراغ هاست های ارزان نروید. پشتیبانی هاست بسیار مهم است.

 

از شرکت هایی هاستی را تهیه کنید که دارای پشتیبانی همیشگی هستند. از هاست های با کیفیت استفاده کنید. سرعت درخواست بسیار مهم است ،بهتر است از هاست های استفاده کنید که سرعت بالایی دارد. برای اینکه بتوانید چنین هاستی را با ویژگی های بالا انتخاب کنید باید از شرکت های معتبر هاستینگ استفاده کنید. شرکت های زیادی هستند که خدمات هاستینگ را به شما ارائه می کنند.

 

بعد از اینکه هاست و دامین تان را تهیه کردید نوبت به طراحی و ساخت سایت می رسد. برای طراحی و ساخت سایت می توانید از سایت ساز کاملا رایگان وردپرس(wordpress) که زبان فارسی را کامل پشتیبانی می کند استفاده کنید. اگر بخواهند در این مقاله در مورد سایت ساز با شما صحبت کنم ممکن است خیلی طولانی شود.  ولی همین را بدانید که وردپرس یک سایت ساز کاملاً رایگان است که بدون هیچ برنامه نویسی و کد نویسی می توانید یک وبسایت کاملا حرفه ای با تمام امکانات راه اندازی کنید.

 

چرا بهتر است خودمان سایتمان را طراحی کنیم؟؟

اگر بخواهید کار طراحی‌سایت تان را به شرکت‌های طراحی سایت یا افراد برنامه نویس بپردازید باید بابت طراحی سایتتان هزینه های سنگینی را به این افراد و شرکت ها بدهید که هزینه بسیار سنگینی است. هزینه طراحی سایت توسط شرکت ها و افراد برنامه نویس از یک میلیون تومان تا چند ده میلیون تومان می باشد. اما اگر بخواهید خودتان کار طراحی سایت تان را انجام دهید می توانید با چند صد هزار تومان یک وب سایت کاملا حرفه ای با تمام امکانات و ظاهری که دوست دارید راه اندازی کنید.

مرحله چهارم: راه اندازی و طراحی فروشگاه اینترنتی

 

راه اندازی و طراحی فروشگاه اینترنتی

 

در مرحله چهارم شما باید وب سایت تان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید. برای تبدیل سایت به فروشگاه اینترنتی به هیچ برنامه نویسی و کد نویسی نیاز ندارید و در کمتر از چند دقیقه می توانید سایتتان را به یک فروشگاه اینترنتی با تمام امکانات تبدیل کنید.

برای اینکه سایت تان را به فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید، .با نصب افزونه ووکامرس که کاملاً رایگان هم است بر روی سایتتانو فعال سازی آن می توانید فروشگاه اینترنتی تان را راه اندازی کنید. توسط افزونه ووکامرس می توانید همه چیز را اتوماتیک کنید. پس از سفارش محصول توسط مشتری تا تحویل آن به مشتری، همه چیز به صورت کاملا اتوماتیک و به سادگی انجام می شود.

 

مرحله پنجم: گرفتن درگاه پرداخت آنلاین

 

گرفتن درگاه پرداخت آنلاین

 

بعد از اینکه فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کردید نوبت به اتصال سایتتان به درگاه پرداخت اینترنتی می رسد. برای این کار باید از سیستم های درگاه پرداخت آنلاین استفاده کنید. با استفاده از وب سایت های پرداخت اینترنتی واسط میتوانید بدون مراجعه کردن به بانک و در عرض چند دقیقه برای سایتتان درگاه پرداخت آنلاین بگیرید.

وب سایت های زیادی هستند که می توانید از آنها به عنوان درگاه واسط استفاده کنید. اما با توجه به تجربه چندین ساله ای که در دنیای کسب و کار آنلاین دارم پیشنهاد می کنم از زرین پال استفاده کنید. زرین پال یک وب سایت ارائه دهنده خدمات درگاه پرداخت آنلاین است که با ثبت نام در این سایت می توانید در کمتر از چند دقیقه برای سایتتان پرداخت آنلاین بگیرید.

 

مرحله ششم: بازاریابی اینترنتی

 

 

یکی از مهمترین و اصلی ترین مرحله ها در راه اندازی کسب و کار آنلاین بازاریابی اینترنتی می باشد. شما با استفاده از اصول و تکنیکهای بازاریابی اینترنتی می‌توانید بدون هزینه اضافی مخاطبان و کاربران زیادی را وارد سایت تان کنید. بازاریابی اینترنتی روش های گوناگونی دارد که در ادامه شما را با اصلی ترین و مهمترین روش های بازاریابی اینترنتی آشنا خواهیم کرد.

یکی از بزرگترین مشکلاتی که باعث می‌شود در کسب و کار آنلاین تان دچار مشکل شوید و درآمدتان افزایش پیدا نکند رعایت نکردن اصول بازاریابی اینترنتی می باشد. همانطور که گفتم با استفاده از بازاریابی اینترنتی می توانید بدون هزینه اضافی مخاطبان و کاربران زیادی را جذب سایتتان کنید.

 

 ۱.. بهینه سازی سایت و سئو:

یکی از بهترین روش ها برای جذب ترافیک سایت بهینه سازی سایت یا سئو(SEO) می باشد. سئول یعنی کاری کنید که مخاطبان هدف و کاربران خیلی راحت شما را در نتایج گوگل پیدا کنند. زمانی که سایت شما در کلمات یا عبارات کلیدی مدنظرتان در رتبه های اول گوگل باشد مطمئن باشید ترافیک زیادی را روزانه می توانید جذب سایت تان کنید.

ترافیکی که از گوگل و بقیه موتورهای جستجوگر دریافت  میشود برای هر سایتی مهم و هدفمند است. کاملا مشخص است کسی که در گوگل عبارت را جستجو میکند دنبال چیزی میگردد. اگر شما اصول تبدیل کاربر به مشتری را بلد باشید و یاد بگیرید خیلی راحت می توانید کاربرانی که وارد سایت تان می شوند را به مشتری تبدیل کنید.

البته این را هم بگویم برای این که بتوانید سایتتان را در نتایج اول گوگل بیاورید باید اصول سئو و بهینه سازی سایت را کامل یاد بگیرید و در سایت تان پیاده سازی کنید. مثلا سرعت سایت تان را افزایش بدهید. محتوای حرفه ای و کاربر پسند تولید کنید تا محبوبیت سایت شما در بین بقیه سایت ها افزایش پیدا کند.

 

۲.. بازاریابی محتوا:

یکی دیگر از بهترین روشها برای افزایش بازدید کننده واقعی سایت استفاده از بازاریابی محتوا و کانتنت مارکتینگ می باشد. بازاریابی محتوا به شما کمک می کند تا با تولید محتوا های حرفه ای مخاطبان و کاربران و کاربرانی که به محتوا و یا حتی محصول و خدمات شما نیاز دارند شما را پیدا کنند.

بازاریابی محتوا یعنی تولید محتوای هدفمند در جهت رفع نیاز مخاطبانتان. در کانتنت مارکتینگ یا همان بازاریابی محتوا هدف اصلی اصلا جذب مشتری نیست. شما باید نیاز مخاطبان تان را شناسایی کنید و با توجه به نیاز آنها برای آنها محتواهای جامع و رایگان دقیقا مشابه همین مقاله‌ای که الان مطالعه می کنید تولید کنید و نیاز آنها را رفع کنید همین کار باعث می شود مخاطبان زیادی جذب کسب و کارتان بشوند.

 

۳.. ایمیل مارکتینگ:

یکی دیگر از ابزارهای بسیار قدرتمند در بازاریابی اینترنتی و کسب و کار آنلاین استفاده از سیستم ایمیل مارکتینگ است. برای این که بتوانید کاربرانی که به شما نیاز دارند را خیلی راحت جذب کنید و با آنها در ارتباط باشید باید اطلاعات تماس آنها از جمله ایمیل آنها را دریافت کنید.

در سیستم ایمیل مارکتینگ شما ایمیل کاربرانی که به شما علاقه دارند را دریافت می کنید. یکی از بهترین کارها و قدرتمندترین کارها در کسب و کار آنلاین برای ایجاد برند سازی ایمیل مارکتینگ است. شما با استفاده از روش‌های مختلف ایمیل مارکتینگ مثل ارائه یک هدیه رایگان در ازای گرفتن ایمیل کاربر، ایمیل مخاطبانتان را دریافت می کنید. و هر چند وقت یک بار به صورت کاملا اتوماتیک برای آنها ایمیل ارسال می کنید. اگر ایمیل مارکتینگ را خوب یاد بگیرید خیلی راحت می‌توانید مخاطبان زیادی را به مشتری دائم و همیشگی تبدیل کنید.

 

۴.. تبلیغ نویسی:

تبلیغ نویسی یکی از مهم ترین و اصلی ترین وظایف هر مدیر کسب و کار آنلاین است. اصلا فکر نکنید که کار سخت و دشواری است. اما اگر اصول تبلیغ نویسی را یاد بگیرید صفحات محصولتان را به صورت حرفه‌ای خودتان تبلیغ نویسی کنید خیلی ساده می توانید مخاطبانی که از صفحه محصول شما دیدن میکنند را به مشتری تبدیل کنید.

در یکی از پروژه های بررسی که داشتم، یکی از مدیران کسب و کار با من تماس گرفت و گفت که فروش سایت هم به شدت پایین است. با استفاده از ابزار گوگل آنالیتیکس بررسی کردیم و دیدیم که روزانه بالای ۵۰ نفر صفحه خرید شان را رها میکنند( یعنی طرف تا مرز پرداخت محصول می رود، اما از پرداخت آن منصرف می شود).

بعد از این که بررسی کردیم دیدیم دلیل اینکه صفحه محصول سایتشان خیلی ضعیف نوشته شده است کاربران خرید نمیکنند. بعد اصول اصلی تبلیغ نویسی را به ایشان یاد دادم و همان اصول را در کسب و کارش پیاده سازی کرد. به طور معجزه آسایی فروش و درآمدش چندین و چند برابر شد. و تنها کاری که کردیم روی تبلیغ نویسی صفحه محصول شان تمرکز کردیم. صفحه محصولشان را به صورت استاندارد و حرفه ای طراحی کردیم.

پس بحث تبلیغ نویسی بسیار مهم است و اگر قصد راه اندازی کسب و کار آنلاین را دارید باید اصول تبلیغ نویسی صفحه محصول را کامل یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *